IT-koordinator til [xxxxx]s IT-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Har du en IT-faglig baggrund, kan du lide tempo i dagligdagen, brænder du for at sætte struktur på såvel små som store opgaver, og ligger det naturligt for dig at skabe overblik og fremdrift? Så har vi en spændende stilling.

Vi tilbyder…
Du bliver en del af en afdeling, der står overfor en række spændende projekter, som skal effektivisere og optimere flere af vores forretningskritiske systemer. I IT-afdelingen arbejder vi løbende på at optimere rammerne for styring af IT både internt og i samarbejde med Socialstyrelsens centre og vores IT-driftsleverandører. Vi har derfor brug for en engageret og effektiv kollega, der i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere i afdelingen, kan få opgaver og projekter sikkert i mål. Du vil blive en del af en udviklingsorienteret afdeling, hvor vi er stærkere sammen end hver for sig.

Stillingsbeskrivelse
Som IT-koordinator er det vigtigt, at du i dit arbejde formår at komme hele vejen rundt om en opgave og sikrer, at relevante inddrages rettidigt i arbejdet, og at opgaverne bliver løst og fulgt til dørs. Du skal kunne agere inden for mange forskellige områder, samarbejde med forskellige faggrupper og kunne bygge bro imellem faglige behov og it-tekniske krav og muligheder. I stillingen som IT-koordinator kommer du til at arbejde med forskellige IT-projekter. Du skal sammen med dine kolleger bidrage til at udvikle og modne kontorets procedurer og arbejdsgange i forhold til anskaffelse, implementering og vedligeholdelse af digitale løsninger. Du skal kunne arbejde struktureret, skabe overblik og vidensdele til gavn for hele afdelingen.

Opgaverne består bl.a. af:

  • projektarbejde, både projektledelse og projektunderstøttelse
  • systemforvaltning af styrelsens IT-systemer i samarbejde med styrelsens centre
  • strukturering og opdatering af IT-afdelingens materiale og dokumentation
  • håndtering af IT-licenser og IT-aftaler
  • effektivisering og optimering af processer og IT-løsninger
  • udarbejdelse og implementering af procedurer
  • håndtering af KPI’er på IT-området i samarbejde med kollegaer og ledelsen
  • håndtering af henvendelser og bestillinger fra eksterne parter.

Har du erfaring med projektledelse vil det være en fordel.

Din profil
Vi forventer, at du har en IT-relateret uddannelsesbaggrund, eller på anden vis kan dokumentere dine kompetencer og erfaring med IT- og digitaliseringsområdet. Erfaring fra en lignende stilling er en fordel.

Som person er du samarbejdsorienteret, fleksibel og robust. Du er af natur altid opsøgende på opgaver og behov, og så er du en teamplayer. Du kan spotte optimeringsmuligheder og er god til at finde løsninger på udfordringer. Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde, og befinder dig godt i et snorlige miljø.

IT-afdelingen har en central rolle i forhold til at opbygge gode samarbejdsrelationer, både internt og ift. samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du har en forretningsorienteret tilgang og evner at agere som afdelingens ambassadør.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • forstår at kommunikere effektivt, både mundtligt og skriftligt
  • er lyttende og skaber en god dialog
  • kan arbejde selvstændigt og i teams med en ansvarsbevist tilgang til opgaverne
  • er loyal og rettidigt involverer ledelse og kollegaer i arbejdsopgaver
  • skaber tillid og fremtræder rolig, diplomatisk og empatisk
  • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik

Både nyuddannede som erfarne kandidater opfordres til at søge stillingen.

Om enheden
IT-afdelingen har 20 ansatte og er en del af Socialstyrelsens stabssøjle. Afdelingen er opdelt i fire teams: Support, Teknik og arkitektur, Projekt og styring, samt I-sikkerhed. Du vil referere til lederen for Team Projekt og styring. Vi arbejder ud fra en forretningsorienteret tilgang, hvor styrelsens opgaver og brugere er i centrum, og hvor alle i afdelingen bærer ansvaret for et højt serviceniveau. Ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform. Vi er desuden en afdeling, hvor vidensdeling vægter højt og er en naturlig del af hverdagen. Vi tager alle ansvar for det gode arbejdsklima og prioriterer et godt samarbejde både internt og eksternt.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. januar 2021 eller hurtigst muligt.
Du ansættes som IT-koordinator og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Såfremt du tilbydes stillingen, vil du blive bedt om at fremsende en straffeattest til brug for vurdering af, om du kan ansættes i stillingen. Ansættelse er således betinget af både fremlæggelse af straffeattesten, og af tilfredsstillende oplysninger i attesten.

Stillingens ansættelsesområde er Social- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Socialstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.Socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist søndag den 15. november 2020. Vi afholder samtaler den 17. november 2020 og den 20. november 2020.

Der kan indgå en case-opgave til samtalen, samt et testforløb for kandidater, som går videre til anden samtalerunde.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Socialstyrelsen ved at kontakte IT-chef Helle G. Berg på telefon 40 95 51 54.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Odense
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • It-chef i Odense C

    Har du flair for PLC-programmering, og forstår du både tekniske og forretningsmæssige aspekter af projekter? Har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed o..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info
  • Test Manager

    Test Manager - Til succesfuld MedTech virksomhed i vækstEr du klar til at præge fremtiden indenfor softwaretestning i en international og dynamisk virksomhed? Sectra, en virksomhed i vækst, .
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • IT Manager

    IT ManagerAnsvar for udvikling og drift af alle forretningsapplikationer (ERP, PIM, BI, CMS, CRM, WMS etc.), indkøb af nye applikationer samt fastholdelse af en effektiv IT-infrastruktur, så ma..
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • Head of IT & Digital med blik for udvikling

    To forretningsben med en fælles passionHJHansen arbejder med to meget forskellige forretningsben – i Wine Group forhandler de vin og specialiteter fra hele verden til både private og B2B, og..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Odense over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 5
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5

Værd at vide når du søger job som it-chef i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.