IT og digitaliseringschef søges til en af Danmarks største erhvervsskoler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

IT og digitaliseringschef søges til en af Danmarks største erhvervsskoler


Er du vores nye IT og digitaliseringschef, som kan sætte retning og skabe gode rammer for den rivende digitale udvikling, ZBC er midt i?

Følger du de digitale udviklingstendenser? Har du IT teknisk indsigt og kan du understøtte den pædagogisk/didaktiske digitale udvikling med digitale læringsformer? Har du erfaring med digitalisering og IT på uddannelsesinstitutioner? Kan du vurdere brugernes digitaliseringsbehov, holde overblikket og koordinere vores mange indsatser? Og brænder du for at bringe dine kompetencer og faglighed i spil i en organisation, som hver dag arbejder dedikeret for at uddanne til erhvervslivet? Så er ZBC måske din næste arbejdsplads.

Som erhvervsuddannelsesinstitution med udbud, som dækker en stor del af Sjælland, befinder vi os midt i den digitale og teknologiske udvikling og arbejder hele tiden med at matche digitale læringsformer og følge de digitale muligheder på det administrative område. Vores evne til at til at anvende de teknologiske muligheder er helt afgørende for vores fremtidige succes.

Om jobbet
Vi søger dig, som arbejder målrettet med at understøtte og sikre den digitale udvikling ift. brugernes behov, så ZBC kan lykkes som erhvervsuddannelsesinstitution.

Du skal som digitaliseringschef inddrage brugerne og skabe gode løsninger i samarbejde med særligt innovationschefen og udviklingskonsulenter. Yderligere skal du kontinuerligt understøtte direktionen i ZBCs overordnede beslutninger inden for IT og digitalisering.

Dine arbejdsopgaver vil være, at

  • vurdere digitaliseringsbehovet ift. helheden, koordinere initiativer og udarbejde beslutningsoplæg til direktionen.
  • medvirke til den pædagogiske/didaktiske digitale udvikling på uddannelsesområderne.
  • udvikle systemer samtidig med at du supporterer og sikrer koblinger med uddannelsesområderne og administrationen (fx med robotter, løn og HR systemer).
  • skabe og vedligeholde ZBCs systemlandskab.
  • besidde overblik over brugersupportere ift. systemer og vedligeholde samarbejdet mellem den central brugersupport og lokale superbrugersupportere.
  • besidde et overblik over databehandleraftaler og bidrage til at disse overholdes og at alle systemer og databehandling opfylder persondataforordningen.
  • koordinere og stå for driften af en hotline, hvor ansatte får bruger- og systemsupport.
  • deltage i netværk og bidrage til EFIF (driftcenter) og andre IT- systemleverandører.


For at få succes i rollen forventer vi, at du

  • har indsigt i digitalisering og det IT tekniske og kan se koblingerne derimellem - inden for både læringsmiljø og administration og kan få de to fagområder IT og digitalisering til at spille sammen.
  • har uddannelse inden for digitalisering/IT og erfaring med pædagogisk/didaktisk digital udvikling.
  • har erfaring med digitalisering på et administrativt og operationelt niveau, gerne fra en lignende organisation, og formår at skabe værdi for elever, kolleger, ledelse og ZBC som organisation.
  • kan bevare overblikket i en funktion med mange snitflader og i perioder højt arbejdstempo med mange deadlines.
  • har stærke kommunikative evner både på skrift og tale.
  • kan samarbejde med både direktion, ledere og medarbejdere på tværs i organisationen og evner at sætte dig ind i brugernes behov.
  • kan sikre en stabil, velfungerende og sikker IT drift og indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med EFIF og andre IT- systemleverandører.
  • er en empatisk og engagerende personaleleder, der kan sætte retning og få følgeskab.
  • kan sætte IT og digitalisering ind i en bæredygtig kontekst.

Til gavn for både ZBC og dig forventer vi, at du holder din viden ajour bl.a. ved at indgå i relevante faglige eksterne netværk og i relevante kurser ift. statens område.

På ZBC bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Herudover går vi op i en god balance mellem arbejde og privatliv, derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider.

Ansættelse
Stillingen er på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. november 2021.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Selandia Park 6 i Ringsted. Der vil være opgaver på alle ZBCs adresser, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet mellem vores adresser. Det er derfor også nødvendigt, at du har kørekort, og at du har egen bil til rådighed.

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 22. september 2021, kl. 12 og gerne før. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt torsdag den 23. september 2021 og anden ansættelsessamtale forventes afholdt tirsdag den 28. september 2021.

Kandidater, der går videre til anden samtale, bliver bedt om at gennemføre en personprofiltest forud for samtalen.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Ebbe Udengaard, Ressourcedirektør, på tlf.: 4096 2780 eller på e-mail: [email protected] eller Jan Bagge, Vicedirektør, på tlf.: 2220 1857 eller på e-mail: [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Ringsted

Lignende jobs

  • It-chef i Roskilde

    Er du den nye IT Manager til Rias A/S? [xxxxx] søger til børsnoteret virksomhed Har du solid erfaring med styring af IT-projekter, lyst til ledelse og overordnet sikring af kvalitativ suppo..
    • IT-chef
    • Roskilde
    Få mere info
  • It-chef i Hele Danmark

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-chef i Slagelse

    FUELSAVE® System[/p] The job As the new Global Project Engineer – Electrical and Automation, you will be the technical expert on the development and optimization of new automation solutio..
    • IT-chef
    • Slagelse
    Få mere info
  • It-chef i Hele Danmark

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0