Rekrutteringsfirma

Project Engineer – International Cleantech-virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Er du uddannet maskiningeniør og har kendskab til olie-, gas- og power-industrien? Har du erfaring med udvikling og design af procesanlæg? Kan du begå dig i forskellige kulturer udenfor Danmark? Ser du se dig blive en del af en sund international virksomhed med stort potentiale for fortsat vækst og som kendetegnes ved at have en handlings- og team-orienteret kultur?

Vores kunde, FLOWVISlON A/S er en fransk-ejet dansk veletableret virksomhed, grundlagt i 2006, der har specialiseret sig i design og levering af avancerede løsninger til nedbringelse af emissioner. Med de mange års erfaring inden for emissionsteknologileverancer og forbrændingsteknik er virksomhedens DeNOx-systemer banebrydende i mange forskellige applikationer og sammenhænge.

Virksomheden har igennem årene udviklet og implementeret et stort antal anlæg/installationer for internationale kunder. Der er i dag mere end 70 kørende anlæg/installationer på verdensplan. FLOWVISION står nu overfor nye store og næsten ubegrænsede forretningsmuligheder godt hjulpet af de stigende krav fra myndighederne i mange lande til begrænsning af NOx-udledning.

Stillingen:

Som Project Engineer skal du i samspil med dine kolleger sikre, at projekter bliver gennemført i henhold til gældende kundekrav inden for rør komponenter samt rør design. Kunderne er i dag inden for cement-, olie/gas-, biomasse-/kedel- og affaldsindustrien, og FLOWVISION er kendt for sine innovative løsninger, sit nærvær i samarbejdet og den høje kvalitet i sine ydelser.

Opgaver og ansvar:

  • Gennemførelse af projekter fra A-Z.
  • Du bliver en nøglespiller i projektfasen hvor dit hoved ansvarsområde bliver alle komponenter der skal bruges på vores rør.
  • Udvælgelse af korrekt stål for rør og komponenter i de givne miljøer.
  • Ansvaret for styring af underleverandører for alle typer af ventiler of andre rør komponenter.
  • Videreudvikling/optimering af eksisterende løsninger.
  • Udarbejdelse af mekanisk dokumentation for de enkelte projekter.
  • Kvalitetssikre mekanisk dokumentation modtaget fra underleverandører.
  • Deltage i opstart indenfor dit kompetenceområde.

Du bliver involveret i et antal større og mindre projekter løbende, hvor du vil være en nøglespiller inden for udvælgelse og design af komponenter til rør design og produktion. Du vil få ansvaret for styring af underleverandører inden for dit felt. Du supportere salg ved gennemgang af tekniske specifikationer og vedr. kundekrav til enkelte komponenter under tilbudsgivning. Deltagelse i opstart indenfor dit kompetenceområde finder endvidere sted. Via dit relevante tekniske knowhow og engagement formår du at opfange og løse mulige udfordringer frem mod afleveringen af projektet. Du er med dét en medvirkende faktor til at sikrer en høj kvalitet hvor kundetilfredshed er i højsæde.

Vi forventer at du:

  • Er uddannet maskiningeniør
  • Har erfaring med udvikling af procesanlæg og gennemførelse af internationale projekter.
  • Har kendskab til rør standarder, både inden for EN/ISO og ASME standarder.
  • Kan anvende AutoCad og 3D CAD tegning samt kan læse og forstå P&ID.
  • Kendskab til forbrændings teknologi, termodynamik og varmevekslere vil være en fordel.
  • Begår dig flydende på engelsk i tale og på skrift

Du er selvmotiverende og selvkørende, kan træffe beslutninger og du kan sikre høj grad af struktur omkring dig. Du er detalje-, handlings- og procesorienteret og du kan navigere professionelt i en hektisk hverdag. Det forventes, at du er en udpræget team-player med en positiv attitude, der på baggrund af dine kommunikative evner, din robusthed og rettidige omhu formår at bidrage til at sikre fremdrift og ”flow” i projekterne. Du stortrives i en organisation, der udstråler nærvær internt som ekstern.

Du er indstillet på en rejseaktivitet på op til 30 dage om året.

Du tilbydes:

  • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
  • En alsidig hverdag i et miljø præget af nærvær humor og åbenhed
  • En udviklingskultur med f.eks. design af innovative DeNOx systemer og levering af innovative løsninger, der imødekommer NOx-reduktionsbehov
  • Korte beslutningsveje, høj fokus på medarbejdertrivsel og sammenhold

FLOWVISION er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, korte beslutningsveje og en stærk vilje og kultur, som præges af en international ambitiøs stemning. Virksomheden er kendt for at have kvalitet i højsæde i alle aspekter og har indgående erfaring med, at imødekomme de skærpede emissionskrav der pålægges produktionsindustrier.

FLOWVISION står overfor gennemførelse af betydende vækst- og strategiplan i de kommende år, grundet den positive support fra det nye moderselskab. Fundamentet i og omkring FLOWVISON er nu, og vil videre frem, være stærkt. Der er således solide perspektiver for fremtiden.

Dit arbejde vil foregå på virksomhedens adresse i Odense.

Læs mere: www.flowvision-energy.com

Pr. april 2021 er FLOWVISION opkøbt og blevet en del af Axens Group. Axens er en markant global aktør, der leverer et komplet udvalg af løsninger til omdannelse af olie og biomasse til renere brændstoffer, produktion og rensning af større petrokemikalske mellemprodukter.
Desuden udvikler Axens behandlings- og konverteringsmuligheder for naturgas. Axens Group beskæftiger mere end 2500 medarbejdere og har en årlig omsætning på € 1,2 mia. FLOWVISION drives efter opkøbet som selvstændig enhed.

Læs mere: Axens.net

Næste step:

Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen – mobil 5329 6929


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Tommerup

Lignende jobs

  • It-chef i Odense C

    Har du flair for PLC-programmering, og forstår du både tekniske og forretningsmæssige aspekter af projekter? Har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed o..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info
  • It-chef i Vejstrup

    The world's leading supplier of intelligent brake solutions Do you want to be a part of the team? Then maybe you're our new colleague. We are looking for an IT Application Manager for our IT depart..
    • IT-chef
    • Vejstrup
    Få mere info
  • It-chef i Odense

    Test Manager - Til succesfuld MedTech virksomhed i vækstEr du klar til at præge fremtiden indenfor softwaretestning i en international og dynamisk virksomhed? Sectra, en virksomhed i vækst, .
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • It-chef på Fyn

    Med reference til Kverneland Groups R&D Director Forage får du ansvaret for at udvikle nye produkter inden for landbrugsmaskiner til græsbearbejdning. Dit ansvar spænder bredt og du vil stå for..
    • IT-chef
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0