Chefkonsulent (teamleder) søges til it- driftsleverancer, Regional IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Vejle

Går du med drømmen om at arbejde med ledelsesopgaver i forhold til travle it-medarbejdere med stærke driftsfaglige profiler?
Vil du have et job med mening, hvor du er med til at servicere 25.000 kolleger på tværs af hele regionen og sørge for, at de har digitale værktøjer og systemer, der gør, at de kan arbejde mere effektivt til gavn og glæde for 1,2 millioner borgere?
Så er det måske dig, vi leder efter til en stilling som chefkonsulent (teamleder) til vores funktionsområde.


Hvem er vi?
It-driftsleverancer blev etableret i juni 2020 og indgår som del af regionens centrale IT afdeling – Regional IT, som leverer ydelser til regionens sygehuse 24/7/365. Funktionsområdet er kendetegnet ved at bestå af en række mindre teams i teamet med hver deres speciale.
Vi varetager opgaver inden for en række af kerneområderne inden for it-drift såsom Service Delivery Management, Applikationsdrift, Client Management, it-køb, VIP support samt eksekvering af service requests fra sygehusene, Regionshuset og de sociale institutioner samt medico med særlig fokus på server og netværksbestillinger. Ansvaret for dele af ITIL processerne (Change, Problem, Knowledge, CMDB og Service introduktion) ligger også i vores funktionsområde.

Rollen som chefkonsulent
Du bliver chefkonsulent for halvdelen af medarbejderne og kommer til at indgå i et tæt samarbejde med den anden chefkonsulent og funktionschefen i driftsleverancer.
Som chefkonsulent er din centrale opgave at sørge for, at dine teams fungerer i det daglige, og at medarbejderne er fagligt klædt på til at sikre, at ydelserne leveres inden for de aftalte rammer. Du kommer til at arbejde med medarbejdere, som løser service delivery management opgaver inden for det præ-hospitale område, såsom Vagtcentralen og Ambulance SYD. Vi har også ansvaret for ESA platformen, som giver klinikerne adgang til de primære kliniske applikationer med et enkelt log-on samt understøtter mobiliteten i klinikken ved at sikre, at brugerne kan fortsætte deres arbejde fra en vilkårlig pc, når de først har været logget på én gang.

Du bliver også chefkonsulent for ITIL-teamet og skal sammen med dem hjælpe til med at løfte modenheden og udbredelse af ITIL processerne i hele Region Syddanmark. Client management teamet, som har ansvar for, at regionen har et funktionelt og effektivt klientdesign, bliver også et af dine teams. Dette team understøtter supportfunktionen ved at sikre, at de nødvendige værktøjer, som skal bruges til klient klargøring, opdatering, vedligeholdelse samt fejlsøgning er tilgængelige og optimeret samt sikrer, at udvalgte leverandører kan levere klargjorte computere direkte til slutbrugerne. I alle teams er der et løbende fokus på optimeringer og forbedringer af både processer og løsninger.

Dine opgaver
Som chefkonsulent er du i samspil med funktionschefen:

  • Ansvarlig for at gruppen fungerer som team og du igangsætter selv nødvendige tiltag for at forbedre trivsel og samarbejde i de enkelte teams.
  • Ansvarlig for afholdelse af teammøder og tavlemøder med fokus på den faglige udvikling af gruppen.
  • Synlig og tilgængelig for medarbejderne, fungerer som sparringspartner og giver feedback.
  • Bidrager til ansættelses- og introduktionsforløb.
  • Bidrager til medarbejderudvikling og trivsel.
  • Koordinerer med resten af Regional IT.

Din profil
Du skal understøtte ledelsen af teams, som har stærk faglighed til fælles, og som har vidt forskellige profiler. Det er helt afgørende, at du kan lytte dig til kernen af komplekse problemstillinger og sætte dig igennem, når det er det, der skal til. Du har en positiv tilgang til samarbejde og evner at motivere med udgangspunkt i empati og forståelse for det faglige fællesskab, som du bliver en del af.
Du har en bred viden om it, og du har nogle års erfaring med ledelse inden for IT i en kompleks organisation, gerne i et driftsorienteret miljø. Bred og tung erfaring med ITIL processerne samt brug af ServiceNow til styring af opgaver vil være en fordel.

Derudover har du:

  • Erfaring med ledelse på teamniveau.
  • En relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for IT.
  • Stærke mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.
  • Evnen til at skabe overblik over, beskrive og formidle komplekse problemstillinger.
  • Indsigt i egen ledelsesstil og ønsket om at gøre en forskel for medarbejderne.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?
Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.
Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.
Vi er en organisation i vækst og vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.
Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. I den forbindelse har vi etableret en forsøgsordning med hjemmearbejde i afdelingen.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.
Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Yderligere information
Du får arbejdssted i Vejle, hvor dine kolleger skaber rammen om et positivt, energisk og udfordrende arbejdsmiljø. Du skal forvente rejseaktivitet inden for regionen og i nogle tilfælde også til øvrige regioner.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionschef Mette Herting på telefon 2920 1173.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – forventeligt den 1. december 2021. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med forhandlingsberettiget organisation.

Din ansøgning
Ansøgningsfristen er tirsdag d. 16. november 2021. Første samtalerunde forventes afholdt den 18. november og anden runde den 23. november. Kandidater der går videre til 2. samtalerunde, vil skulle udfylde tests, som de får en telefonisk tilbagemelding inden 2. samtale.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Vejle
  • Torsdag den 16. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Vejle over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0