KVALITETSBEVIDST IT SECURITY OFFICER MED STORT DRIVE (KØBENHAVN)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du solid viden om risikostyring, trussels- og sårbarhedsanalyser? Har du erfaring med operationel IT-sikkerhed, kombineret med en teknisk forståelse for, hvordan infrastrukturkomponenter skal hærdes og beskyttes? Ønsker du at blive en del af den omfattende digitalisering, som advokatbranchen i løbet af de kommende år vil gennemgå? Så er du måske vores nye IT Security Officer.

Vi søger hurtigst muligt en fagligt kompetent og erfaren medarbejder, som har lyst til at være med til at sætte dagsordenen for vores IT-informationssikkerhed.

EN UDFORDRENDE HVERDAG, HVOR DU GØR EN FORSKEL
Som IT Security Officer vil du komme til at referere til IT-chefen, og du vil få ansvaret for teknologivalget af sikkerhedsværktøjer samt Hortens overvågningssystemer. Jobbet er alsidigt, og du får en meget central rolle i at sikre en enkel, simpel og mere flydende IT-sikkerhed på interne og eksterne systemer. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og omfatter bl.a.:

- Indtænke informationssikkerhed, samt sikre det er dokumenteret og kommunikeret.
- Sikre procesbeskrivelser, SOP’er, handlingsplaner, business continuity manualer, etc.
- Sikkerhedsvurdere og yde rådgivning ifm. indkøb af nye IT-systemer, softwareprodukter, integrationer, hardware og større ændringer.
- Ansvarlig for at test af IT-sikkerhed og afrapportering af effektivitet i netværks- og datasikkerhed.
- Ansvar for opsætning og idriftsættelse af kontroller i forhold til IT-sikkerhed og stabilitet på systemerne. Du vil herudeover skulle følge op på disse kontroller og igangsætte de nødvendige foranstaltninger for at imødekomme sårbarheder.
- Træning i IT-sikkerhed – awareness og træning af brugere i nye vaner.
- Håndtere security assessments fra klienter i samarbejde med vores complianceafdeling.
- Definere IT-compliance og udarbejde ”standard” til klienter.
- Assistere ved udfærdigelsen af road-maps, ved at sikre disse tilgodeser IT-sikkerheden i allerede kørende løsninger, samt på nye og kommende løsninger.

Jobbet fordrer, at du samarbejder med mange forskellige mennesker på tværs af niveauer og faggrupper. Det er derfor afgørende, at du er udadvendt, har gennemslagskraft og er i stand til at opbygge samarbejdsrelationer på alle niveauer i organisationen. Erfaring med at navigere i en partnerdrevet virksomhed er en fordel.

VI HAR HØJE FORVENTNINGER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
IT-afdelingen er kendetegnet ved at yde en høj og effektiv service, samtidig med at afdelingen har til opgave at fomidle Hortens digitale strategi for både virksomhedens partnere og medarbejdere på en relevant og tilgængelig måde. Det forventes derfor, at du er nytænkende og handlekraftig, ligesom vi lægger vægt på, at du bliver opfattet som løsningsorienteret af dine omgivelser. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig. Vi lægger vægt på, at du har forståelse for styring af IT-sikkerhed på tværs af forretning og IT. Derudover er det vigtigt for os, at du har erfaring med:

- Udarbejdelse af SOP'er og sikkerhedsmanualer
- Implementering af sikkerhedsværktøjer og SIEM-løsninger
- Anerkendte sikkerhedsstandarder, såsom ISO 27000-standarderne, NIST eller CMMC

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Passer du til jobbet, og synes du, det lyder spændende, vil vi gerne høre fra dig. Send os din ansøgning med relevante eksamensbeviser og CV snarest muligt. Deadline for ansøgninger er den 31. juli 2021.

Om Horten
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Hellerup
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du mulighed for at blive en del af vores meget dygtige interne IT Services team som .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København K

    Job ID: 24405 We are looking for a Senior Information Security Specialist to join the Information Security function in [xxxxx] Asset Management. As a Senior Information Security Specialist yo..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København K
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København S

    Vi søger en dygtig og ambitiøs IT Security Manager til en nyoprettet stilling, som motiveres af at udvikle og drive IT-sikkerhedsprojekter og at sikre at vores processer og governance lever op til .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2