Informationssikkerhedskonsulent til Statens Administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for informationssikkerhed, og vil du være med til at styre sikkerhedsområdet i en statslig styrelse? Statens Administration, som er en styrelse i Finansministeriet, søger en informationssikkerhedskonsulent, der kan være med til at udvikle og sikre god informationssikkerhed i organisationen.

Statens Administration leverer regnskabs- og lønydelser til ca. 160 statslige kunder. I den forbindelse anvender vi en større it-portefølje og behandler store mængder af data på vegne af vores kunder. At have styr på sikkerheden er derfor en nødvendighed, og der bliver arbejdet hårdt på hele tiden at have sikkerhed og processer af høj kvalitet.

Om stillingen Statens Administration har et veludviklet setup omkring informationssikkerhed og har to medarbejdere, der varetager opgaverne på området. Den øverste myndighed på området i Statens Administration er informationssikkerhedsudvalget som har vores direktør som formand. Desuden er der en central DPO i Finansministeriet. Vi har en mindre lokal it-afdeling, men it hardware og software leveres primært af Statens IT.

I stillingen som informationssikkerhedskonsulent skal du være med til at planlægge, lede og drive sikkerhedsarbejdet i Statens Administration. Dette omfatter at tilrettelægge og gennemføre sikkerhedsaktiviteter i samarbejde med den anden informationssikkerhedskonsulent, og ikke mindst i samarbejde med den øvrige forretning.

De daglige opgaver omfatter planlægnings-, kontrol og opfølgningsopgaver, og vi anvender et informationssikkerhedsstyringssystem (ISMS) som grundlaget for denne del af arbejdet. Opgaverne vil også omfatte informations- og rådgivningsopgaver omkring sikkerhedsspørgsmål, ligesom du kan blive tilknyttet diverse projekter med ansvar for den del der vedrører informationssikkerheden.

Statens Administration har implementeret EU-GDPR lovgivningen i 2018, og du forventes at kende til disse regler samt være i stand til løbende at varetage de opgaver der udspringer heraf.

Statens Administration er under løbende revision af henholdsvis intern revision og Rigsrevisionen. Det forventes, at du deltager i møder samt kan rådgive og agere tovholder på revisionssager vedrørende sikkerhedsmæssige aspekter.

Sikkerhedsarbejdet i Finansministeriet forsøges generelt set koordineret på tværs af styrelserne. Du forventes derfor at deltage i tværgående fora, og varetage Statens Administrations interesser i den henseende.

Ud over informationssikkerhedsopgaverne forventes du også at blive involveret i andre projektopgaver i Statens Administration.

Om dig Du har optimalt set minimum et par års erfaring fra lignende opgaver. Det er afgørende, at du har kendskab til informationssikkerhed og har lyst til at arbejde i dybden med dette emne.

Flair for it, kendskab til processer og arbejdsgange i it-virksomheder (fx via ITIL) og en generelt god evne til at strukturere og koordinere opgaver vil desuden være en fordel. Hvis du er ISO 27001 certificeret, vil det ligeledes være en fordel, men det er ikke et krav.

Om os Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet. I Statens Administration er der fem kontorer, og du vil blive tilknyttet kontoret Kunder og Kvalitet, som er et tværgående kontor, der har til opgave at understøtte og udvikle driftsopgaverne samt sikre en løbende dialog med kunderne.

Statens Administration er et effektivt og moderne shared service center, som skal sikre, at vores kunder kan fokusere på kerneopgaverne. Vi har derfor kunden i centrum og leverer værdi gennem høj faglighed og evnen til at forstå kundernes forretningsmæssige behov. Dette sker gennem facilitering af løbende forbedringer og en tæt kundekontakt.

Du bliver en del af en vidensvirksomhed, der består af 270 engagerede kolleger med forskelligartede faglige baggrunde. Kulturen i Statens Administration er uhøjtidelig, humørfyldt, og vi tilbyder personalegoder i form af relevante kurser, en personaleforening, motionsrum samt kantine.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener at samarbejde samt videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Tjenestestedet er Arsenalvej 33 i Hjørring.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Susanne Kirk Behrendt, tlf. 4178 6006, eller kontorchef Heinrich Sigsgaard, tlf. 5215 9700.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 2. september 2022. Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. november 2022.

Samtaler forventes afholdt i uge 36-38.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Hjørring
  • Fredag den 02. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0