Senior it-sikkerhedsspecialist til Rigspolitiets cyber- og informationssikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Storkøbenhavn

Er du skarp til lave præcise forespørgsler i forskellige Query Languages mod store mængder logdata, så du kan sige, at du med sikkerhed har fundet den rigtige nål i høstakken? Kan du visualisere din søgen i form af dashboards og rapporter? Kan du identificere risici i overvågningsdata og konsekvenserne? Så har du nu mulighed, for at få en spændende og afgørende rolle i arbejdet med at beskytte politiets it-systemer og informationer.

Sikring af politiets cyber- og informationssikkerhed
Vi søger en it- sikkerhedsspecialist til Rigspolitiets sektion for sikkerhedsovervågning og -tilsyn. Sektionens opgaver omfatter tekniske opgaver som afprøvning af og kontrol med it-sikkerhedsniveauet og SIEM/DLP funktioner.

Vi løser dagligt en bred vifte af opgaver, herunder sikkerhedsanalyser og teknisk analyse af data fra overvågningsværktøjer samt håndtering og opklaring af sikkerhedshændelser – alt sammen i et komplekst it-landskab.

Sektionen er sammen med sektionen for sikkerhedsstandarder og –rådgivning rammesættende, og koordinerende for cyber- og informationssikkerheden i hele politiet. Den består af en gruppe engagerede medarbejdere med forskellige baggrunde, som aktivt bidrager til et positivt arbejdsmiljø med godt humør og en uformel omgangstone.

Du bliver en del af et dedikeret team af specialister, der arbejder med cyber- og informationssikkerhed på teknisk niveau på baggrund af det aktuelle trusselsbillede.

Du vil indgå i arbejdet med den daglige sikkerhedsovervågning og sammen med det øvrige SOC team arbejde med at videreudvikle vores SIEM løsning og løbende forbedre vores arbejdsgange.

Om dig
• Vi vægter at du har en relevant uddannelsesmæssig og teknisk baggrund samt har et bredt kendskab til teknisk it-sikkerhed.
• Du besidder stærke analytiske kompetencer, men kan også foretage mindre driftsopgaver.
• Har du suppleret din uddannelse med relevante certificeringer (GIAC, CISSP, OSCP, CEH, eller lignende) vil det være en fordel, men ikke et krav.

Vi ser gerne, at du har flere års relevant erfaring og gennem længere tid har arbejdet med en eller flere SIEM platforme.

Din person
• Du evner at skabe overblik og struktur i komplekse situationer og opgaver, uanset om du skal arbejde med tekniske analyser, sikkerhedshændelser eller loganalyser
• Du arbejder selvstændigt og proaktivt, men du løser opgaverne ud at miste overblikket - også i pressede situationer
• Du har humor og overskud, skaber let relationer og er lydhør i samarbejdet med andre
• Du drives af din nysgerrighed og interesse for feltet, og motiveres af at lære nyt

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform. Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Rigspolitiet har røgfri arbejdstid.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Lars Borgeskov på telefon 2257 8700. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 12. august 2024

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Hvidovre
  • Mandag den 12. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0