Har du lyst til at arbejde med web, it og informationssikkerhed?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger student til Ledelsessekretariatet i Valby.

Om stillingen
Som student i Ledelsessekretariatet kommer du til at indgå i en central enhed, som arbejder med en bred palet af opgaver. De omfatter betjening af direktøren, intern og ekstern kommunikation, vedligehold af web- og it-systemer, informationssikkerhed og GDPR, udvikling og implementering af arbejdsgange m.m.

Din primære arbejdsopgave vil være at bistå styrelsens web- og informationssikkerhedsmedarbejdere. Vi har en række digitale platforme inden for vores arbejdsområde herunder bl.a. nyidanmark.dk og en række online ansøgningsskemaer, som du skal arbejde med vedligehold, udvikling og test af. Du vil ligeledes skulle hjælpe med intern kontrol i forhold til informationssikkerhed og GDPR. Derudover vil du skulle bistå de øvrige medarbejdere i Ledelsessekretariatet med ad hoc-opgaver. Dit arbejde vil omfatte kontakt til mange af styrelsens kontorer samt kolleger i departementet og Udlændingestyrelsen.

Om dig
Vi forestiller os, at du er kommunikations-, it-, samfundsvidenskabs-, cand.merc.-studerende eller lignende. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt. Du skal som minimum have bestået 1. år af din uddannelse samt have mere end ét år tilbage af dit studie. Du bliver en del af et brugerorienteret, kommunikativt og politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • Er kvalitetsbevidst og har en åben samt fleksibel indstilling til dine arbejdsfunktioner
  • Er serviceminded og udadvendt
  • Er god til at kommunikere
  • Har gode engelskkundskaber
  • Har lyst til at prøve kræfter med it og informationssikkerhed i praksis
  • Har et godt humør

Det vil være en fordel, men ikke afgørende, hvis du har kendskab til:

  • At arbejde med web i systemer som fx Sitecore og Plone
  • Billedbehandling og videoredigering


Din nye hverdag
SIRI er en brugerorienteret arbejdsplads med en seriøs tilgang til vores studentermedhjælpere. Vi beskæftiger os med et interessant arbejdsområde med stor politisk bevågenhed, og du får kendskab til samspillet mellem offentlig administration og den politiske virkelighed.

Du skal arbejde i Ledelsessekretariatet, hvor vi pt. er 11 engagerede og rutinerede medarbejdere med forskellige uddannelsesbaggrunde. Vi har en imødekommende omgangstone og en stor grad af holdånd.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten med en ugentlig arbejdstid på 15 timer.

Det er en forudsætning for stillingen, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt, og at du kan dokumentere dette.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt enhedschef Lise Pontoppidan på telefonnummer 72 14 23 75 eller mail [email protected], eller fuldmægtig Thomas Tafteberg Jakobsen på telefonnummer 72 14 25 19 eller mail [email protected]. Du kan læse om Styrelsen for International Rekruttering og Integration på www.uim.dk.

Det bemærkes, at der bliver gennemført en registermæssig undersøgelse af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Vi forventer at holde samtaler i ugerne umiddelbart efter fristens udløb.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Behandling af persondata
Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K

Lignende jobs

  • Politisk konsulent med interesse for cybersikkerhe...

    Fri kontakt
    Vil du arbejde i snitfladen mellem teknologi og politik? Har du erfaring med interessevaretagelse, og er du ekspert inden for cybersikkerhed? Vi mangler en erfaren konsulent til at stå i spidsen for vores politiske arbejde på cybersikkerhedsområdet.
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København V
    Få mere info
  • Sikkerhedsspecialist til Sund & Bælt IT

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • Student Assistant for [xxxxx]s IT Security Team

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til Statens Serum Instituts a...

    Vil du gerne have praktisk erfaring med databeskyttelse som juridisk område? Er du god til hurtigt at sætte dig ind i nyt stof og kunne du tænke sig at stifte nærmere bekendtskab med borgernes .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København K over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0