Vil du som enhedsleder være med til at sætte dit præg på en ny operationel it-sikkerhedsenhed?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Operationel it-sikkerhed er et særskilt prioriteret område i Kriminalforsorgen, og vi har derfor brug for en enhedsleder, der kan stå i spidsen for opbygningen af denne enhed. Du bliver en del af en samfundsbærende organisation, der arbejder for at begrænse kriminalitet og skabe tryghed.

Som enhedsleder får du det primære ansvar for at opbygge og implementere en solid sikkerhedsorganisation. Dette vil ske i tæt samspil med resten af ledelsen i It Service, og du bliver en del af den daglige ledelse af It Service. Der er allerede et par medarbejdere, der arbejder dedikeret med it-sikkerhed, men på sigt vil du også skulle være med til at rekruttere flere medarbejdere til enheden. Gruppen har opgaver, der både er med til at sikre stabil drift, og til at styrke it-sikkerheden. Derfor er det en stilling, hvor erfaring med infrastruktur og it-drift er en fordel. Du kommer til at skulle sikre udvikling og implementering af sikkerhedsstandarder for infrastruktur og systemer – både i vores eksisterende portefølje men også i forbindelse med nyudvikling.

Enheden vil også få til opgave blandt andet at:

  • Gennemføre jævnlige integritetskontroller,
  • Sikre korrekt og effektiv logning samt indgå i samarbejde om implementering af sikkerhedsovervågning
  • Sikre vedligehold og opfølgning på logning samt udarbejde mitigerende foranstaltninger
  • Sikre gennemførsel af jævnlige sårbarhedsscanninger og perimeterscanninger samt sikre disaster/recovery øvelser
  • Sikre håndtering af sikkerhedshændelser og trusselsmeldinger samt incidents
  • Sikre håndtering af daglige sikkerhedshændelser og opgaver, såvel som lægge og implementere sikkerhedsstrategier og processer

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en baggrund som datalog, ingeniør, Cand. IT, PBA, Datafagteknikker eller lignende. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring med it-sikkerhed/informationssikkerhed og/eller drift og support samt kendskab til, og lyst til at arbejde med generel it-sikkerhed, herunder ISO-standarder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med fra en politisk styret organisation samt med GDPR og retshåndhævelsesloven, men ikke et krav. Vi lægger vægt på, at du en er en god personaleleder, der kan sætte retning og evner at skabe resultater gennem andre og som dine medarbejdere gerne vil følge og dine kollegaer respekterer. Du er vant til at kommunikere og oversætte fagligt stof, så dine omgivelser kan handle selvstændigt og løse opgaver med hjælp fra din rådgivning. Du har fokus på din egen og medarbejdernes løbende personlige og faglige udvikling og trivsel. Det er vigtigt, at du har en naturlig og ligefrem tilgang til dine chefkolleger og respekteres for dine faglige evner og gode samarbejde. Du vil skulle samarbejde bredt på tværs af hele Center for It og Digitalisering, herunder med vores enhed for Databeskyttelse og Informationssikkerhed.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en it-organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter og med en masse dygtige og engagerede kollegaer. Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed.

Vi lægger vægt på, at vi gode hver for sig, men det er sammen, vi er bedst. Og selvom vi oftest har travlt og ikke altid kan forudse, hvordan en dag forløber, så stræber vi efter, at vores kompetencer vedligeholdes og udvikles.

Som enhedsleder får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Om os
Stillingen er placeret i It Service, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 80 medarbejdere, der arbejder med drift, support, udviklingsprojekter, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.

It Service består af en fagchef, to enhedsledere og ca. 30 medarbejdere. It Service har ansvaret for drift, infrastruktur, vedligeholdelse, teknisk support af it-systemerne og brugeradministration. Du vil skulle samarbejde med kolleger både vedr. driftsopgaver og diverse projekter på tværs af centret og resten af Kriminalforsorgen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K
  • Torsdag den 17. juni 2021

Lignende jobs

  • Politisk konsulent med interesse for cybersikkerhe...

    Fri kontakt
    Vil du arbejde i snitfladen mellem teknologi og politik? Har du erfaring med interessevaretagelse, og er du ekspert inden for cybersikkerhed? Vi mangler en erfaren konsulent til at stå i spidsen for vores politiske arbejde på cybersikkerhedsområdet.
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København V
    Få mere info
  • Sikkerhedsspecialist til Sund & Bælt IT

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • Student Assistant for [xxxxx]s IT Security Team

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • Cybersecurity Postdoc

    Copenhagen Business School invites applications for a vacant Postdoc in Supply Chain Cybersecurity at the Department of Digitalization.The post doc position is part of the research project 'Cyb..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København K over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0