Informationssikkerhedskonsulent søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med informationssikkerhed (ISO27001), så har vi masser af spændende opgaver.

Lidt om alt det vi tilbyder

Du kommer til at være en del af Koncern It i Udlændinge og Integrationsministeriets departement, og som informationssikkerhedskonsulent, bliver du en del af et sikkerhedsteam med kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser og opgaver. Sammen kan vi løfte den samlede brede opgaveportefølje inden for informationssikkerhed. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Du bliver tovholder og omdrejningspunkt for arbejdet med informationssikkerhed, og du skal derfor kunne forestå vedligeholdelse af de grundlæggende rammer for informationssikkerheden, som baseres på ISO2700X-standarder, samt forny og videreudvikle dem i takt med nye trusler og fokusområder. Ligesom du sammen med resten af teamet koordinerer udmøntningen heraf i samarbejde med de ansvarlige forretningsområder i hele koncernen. Du skal udvikle informationssikkerheden i forhold til konkrete indsatsområder i Udlændinge- og Integrationsministeriets kommende Digitaliseringsstrategi 2024 samt den kommende strategi for Cyber- og Informationssikkerhed. Det vil være en fordel, hvis du har praktisk erfaring med risikostyring på alle niveauer af et ISMS, da dette er et indsatsområde i UIM.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte at:

  • bistå systemejer og forretningsansvarlig ved udarbejdelse af risikovurderinger, konsekvensanalyser og handleplaner – praktisk erfaring med risikostyring
  • bidrage til koncepter for at sikre systematisk opfølgning og rapportering på informationssikkerhedskrav og årshjulsaktiviteter
  • sparre med og rådgive projektledere og fagteams om it-sikkerhed i deres opgaveløsning, herunder i forbindelse med nye it-løsninger og omsætte kravene fra ISO2700X-standarderne til hverdagen
  • håndtere og følge op på sikkerhedshændelser
  • koordinere sikkerhedsaktiviteter på tværs af ministeriet og formidle din viden på en let og forståelig måde til både it-folk og brugere.

Det er vigtigt i forhold til arbejdsopgaverne, at du kan lide at rådgive og tale med både interne og eksterne samarbejdspartnere – også i de få situationer, når ønsker og sikkerhed ikke går hånd i hånd.

Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil du blive tilbudt eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Vores forventninger til dig

Din uddannelse er ikke afgørende. Du kan være akademiker eller have en teknisk it-uddannelse såsom datamatiker eller datateknikker. Det vigtigste for os er, at du har erfaring med informationssikkerhed og gerne også cybersikkerhed. Vi ser gerne, at du har udprægede evner for planlægning, opfølgning og kontrol inden for informationssikkerhed. Derudover har du et højt fagligt niveau og et stor engagement i arbejdsopgaverne.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • ansvarsfuld og har gennemslagskraft
  • arbejdsom og god til at formidle komplekse problemstillinger på skrift til øverste ledelse
  • betydelig erfaring med ISO2700X-standarder

Det er en fordel, hvis du er certificeret som CISM, CISSP, CRISC eller lignende. Hvis du har arbejdet med informationssikkerhed i staten og dermed har kendskab til det strategiske arbejde på dette område, vil det være en fordel. Da vi arbejder med og i Secure ISMS, så vil erfaring med dette produkt også være en fordel.

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for Strategi og Styring Ann Sophie Storm på telefonnummer 61 71 53 52 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 24. august 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du mulighed for at blive en del af vores meget dygtige interne IT Services team som .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel for informationssikkerheden i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en studentermedhjælper.Om jobbet Du bliver en del af en engageret afdel..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København K over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0