Er du vores nye student til Databeskyttelse og Særlige Projekter?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Er du en ambitiøs studerende med interesse for databeskyttelse, og ønsker du at hjælpe Udlændingestyrelsen med den fortsatte implementering og iagttagelse af reglerne i GDPR? Så er det måske dig, vi søger til Område for Databeskyttelse og Særlige Projekter.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du vil blive en del af et ambitiøst team, og du vil bistå med en bred vifte af juridiske og administrative opgaver.

Teamets opgaver omfatter hovedsageligt arbejde med databeskyttelsesforordningen og dertil relaterede problemstillinger. Dine opgaver vil bl.a. bestå af udarbejdelse af risikovurderinger og konsekvensanalyser, indgåelse af databehandleraftaler, håndtering af registreredes rettigheder og brud på persondatasikkerheden, interne tilsyn og større ad hoc opgaver.

Vi favner over et bredt fagligt område, og du skal derfor være indstillet på en stejl læringskurve, hvor du vil blive præsenteret for spændende og udfordrende opgaver. Du kommer til at få ansvar for dine egne opgaver, og du vil få et bredt kendskab til databeskyttelse og informationssikkerhed. Herudover vil du skulle samarbejde med interne og eksterne aktører på databeskyttelsesområdet.

Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vores team er sammensat af engagerede kollegaer med forskellige erfaringer og uddannelser, som finder løsninger og deler viden med hinanden, således at vi kommer i mål med vores ambitioner.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du studerer på en relevant uddannelse, f.eks. jura eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse. Vi ser gerne, at du har minimum et par år tilbage af studiet.

GDPR spiller en central rolle i Udlændingestyrelsens arbejde. Du har eventuelt kendskab til området fra studiet og har mod på et job med ansvar, hvor du udfordres både fagligt og personligt.

Vi lægger vægt på din evne til at strukturere og koordinere din arbejdsdag efter deadlines og øvrige prioriteter. Der vil ofte være mange bolde i luften, og endvidere er det vigtigt, at du:

  • Har lyst til at prøve kræfter med jura i praksis
  • Hurtigt kan sætte dig ind i nyt stof
  • Har flair for at formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • Er god til at kommunikere på engelsk både mundtligt og skriftligt
  • Har flair for it

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern i henhold til OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Stillingen er på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Du skal kunne dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Emil Studsholt Nikolajsen på telefonnummer 35 30 85 17 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler snarest muligt herefter.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du mulighed for at blive en del af vores meget dygtige interne IT Services team som .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel for informationssikkerheden i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en studentermedhjælper.Om jobbet Du bliver en del af en engageret afdel..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København K over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0