Informationssikkerhedskoordinator til Social- og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Informationssikkerhedskoordinator til Social- og Ældreministeriet

Interesserer du dig for informationssikkerhed, og har du erfaring fra området eller har du lyst til at lære det at kende? Vil du være med til at koordinere og styrke ministeriets informationssikkerhedsarbejde, har du stærke samarbejdsevner, sans for processtyring og mod på en stilling med stor selvstændighed? Så er du måske vores nye informationssikkerhedskoordinator.

Stillingen
Som vores nye informationssikkerhedskoordinator, vil du komme til at spille en central rolle i departementets arbejde med informationssikkerhed, og du vil først og fremmest få ansvar for at drive udviklingen af området i departementet og betjene husets informationssikkerhedsgruppen bl.a. gennem statusrapporter og beslutningsoplæg. Du skal bl.a. være med til at omsætte ISO 27001-standarder til operationelle og effektive procedurer og skabe awareness omkring området. Du vil også løbende skulle bidrage til at følge op på status på departementets informationssikkerhedsarbejde, og bistå med tilsynsopgaver på ministerområdet. Derudover vil du løbende skulle håndtere ad hoc opgaver og indgå i diverse arbejdsgrupper, og du vil skulle indgå i arbejdet med implementeringen af den nye strategi for cyber- og informationssikkerhed.

I det daglige vil du i høj grad arbejde tæt sammen med kontorets it-enhed, DPO’en og kontoret for Styring, Tilsyn og Forretning. Du vil også få en stor samarbejdsflade til de øvrige institutioner på ministerområdet, hvor du vil få ansvaret for den tværgående koordinering og for at opbygge et tværgående netværk.

Om dig
Vi lægger særligt vægt på, at du:

  • har en relevant faglig bagrund og teknisk indsigt.
  • er struktureret, har et godt overblik og erfaring med processtyring.
  • har gode kommunikative evner og kan formidle kompliceret stof på en forståelig måde.
  • arbejder selvstændigt, er altid klar til at gribe nye bolde og kan se sammenhænge på tværs.
  • har stærke samarbejdsevner og kan skabe relationer på tværs af niveauer og fagligheder i organisationen.

Du har måske allerede god erfaring med informationssikkerhedsområdet, men det kan også være at du er ny på området og har lyst til at lære området bedre at kende. Uanset om du er ny eller erfaren, vil du få mulighed for at få den nødvendige kompetenceudvikling.

Kontoret
Stillingen er placeret i kontor for HR og Organisation, som består af ca. 15 medarbejdere fordelt på en HR-enhed, en serviceenhed og en mindre it-enhed. I kontoret lægger vi vægt på at understøtte departementet bedst muligt op på at hjælpe hinanden, videndele og have et godt kollegafællesskab – også når vi har travlt.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet efter relevant overenskomsten på baggrund af dine kvalifikationer og erfaring.

Stillingen er på fuld tid, og ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Forventet tiltræden 1. februar 2022 eller snarest muligt.

Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Pernille Døssing, tlf. 4185 1009/ mail: [email protected].

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 5. december 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 49 og 50. Der kan blive anvendt test og/eller cases i forbindelse med samtalerne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København K
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel for informationssikkerheden i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en studentermedhjælper.Om jobbet Du bliver en del af en engageret afdel..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København Ø
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Cyber Security and GDPR Manager Veo Technologies Copenhagen Full-time Salary Competitive Veo is a global leader in AI-based sports camera te..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København K over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0