Medarbejdere til Erhvervsstyrelsens arbejde med cybersikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi søger ekstra kræfter til at styrke og videreudvikle Erhvervsstyrelsens indsats for at styrke danske virksomheders cybersikkerhed.

Høj digital sikkerhed bliver fortsat mere forretningskritisk for danske virksomheder i takt med, at virksomhederne bliver stadig mere digitale, og de digitale angreb bliver flere og mere avancerede. Mange mindre danske virksomheder har imidlertid et utilstrækkeligt digitalt sikkerhedsniveau og er derfor sårbare over for cyberangreb. Det kan få store konsekvenser for den enkelte virksomhed og samfundet som helhed.

I Erhvervsstyrelsens team for digital sikkerhed udarbejder vi vejledninger, værktøjer og awareness-aktiviteter særligt målrettet danske små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Vi driver f.eks. portalen Sikkerdigital.dk i samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen og sekretariatsbetjener Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed. For at kunne gøre en reel forskel i virksomhederne, forsøger vi hele tiden at blive klogere på, hvordan medarbejdere, ledere og bestyrelser arbejder med digital sikkerhed, og hvordan de handler på baggrund af den viden de får fra deres netværk, medier og eksisterende indsatser på området. Vi bruger denne viden til at styrke vores indsatser og til at påvirke virksomhedernes adfærd i en mere sikker retning. I vores arbejde samarbejder vi tæt med andre ministerier, brancheorganisationer, virksomheder og andre relevante aktører på området.

Det forventes, at regeringen senere i 2021 vil lancere en ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed, som bl.a. har fokus på at styrke SMV’ers digitale sikkerhed. Du vil derfor fra start have mulighed for være med til at forme udførelsen og igangsættelserne af nye initiativer.

Team Digital Sikkerhed er del af kontoret for Digital Ansvarlig Vækst, hvor vi arbejder på at styrke digitaliseringen i dansk erhvervsliv. Det gør vi gennem indsatser, der fx støtter digitale omstillingsprojekter i SMV’er, ved udvikling af vejledninger om fx e-handel, samt gennem samarbejde med erhvervslivet om fx ansvarlig datahåndtering og datadeling blandt virksomheder.

Om stillingen

Du bliver en del af et tværfagligt team, hvor vi i fællesskab eksekverer og koordinerer en lang række indsatser, og samtidig er vi i gang med at analysere og lægge rammerne for nye indsatser i de kommende år.

Afhængig af profil og interesser kan du få opgaver omhandlende:

  • Udvikling af vejledninger og værktøjer til Sikkerdigital.dk
  • Udadvendte awarenessaktiviteter, fx oplæg og virksomhedsopsøgende aktiviteter
  • Kvalitative og kvantitative analyser, herunder brugertests, interviews, tekstanalyse og databehandling
  • Sekretariatsbetjening af Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed
  • Indsats for at gøre digital sikkerhed til en konkurrencefordel for dansk erhvervsliv
  • Ministerbetjening og policyarbejde

Om dig

Vi lægger vægt på, at du:

  • har en samfundsvidenskabelig eller anden relevant uddannelse, der sætter dig i stand til at se digitalisering og digital sikkerhed i en større samfundsmæssig sammenhæng
  • er i stand til at tænke i nye metoder til udbredelse af eksisterende indsatser, ikke er bange for at eksperimentere og formår at tænke nyt
  • har indsigt i nudging og adfærdsdesign
  • er velskrivende og en dygtig formidler
  • arbejder analytisk og gerne med erfaring med interviews, spørgeskemaer eller statistisk metode (vi arbejder i Excel, Stata, R og Tableau)
  • formår at eksekvere og omsætte idéer til resultater
  • er udadvendt og formår at samarbejde med både kollegaer og samarbejdspartnere i det offentlige og private.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med erhvervspolitik og/eller digitalisering, men det er ikke et krav. Du kan også være nyuddannet kandidat eller bachelor.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 950 medarbejdere, som arbejder på fire forskellige lokationer i landet. Disse stillinger er placeret på Langelinie i København.
Området ”Digital Ansvarlig Vækst” består af cirka 35 AC’ere med forskellig samfundsvidenskabelig baggrund (statskundskab, IBP, økonomi, jura, antropologi mv.). Du får engagerede kolleger, som lægger vægt på vidensdeling, samarbejde og på at levere resultater med høj kvalitet. Vi har et åbent og positivt miljø og en uformel omgangstone.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen

Der er tale om en eller flere stillinger med ansættelse snarest eller senest 1. oktober 2021. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Indplaceringen vil i udgangspunkt være som fuldmægtig.

Interesseret?

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling” i boksen til højre eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 9. august 2021.

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Teamleder for Digital Sikkerhed, Ida Schaar på 35 29 14 69 eller kontorchef Lars Bønløkke Le på 22 67 11 31.

Samtaler forventes afholdt i uge 33 og 34. Vi anvender test i rekrutteringsprocessen.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • København Ø
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Sikkerhedsspecialist til Sund & Bælt IT

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • Student Assistant for [xxxxx]s IT Security Team

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • Har du lyst til at arbejde med informationssikkerh...

    Vil du være med til at sikre, at it-sikkerheden i en af statens største it-afdelinger er optimal? Motiverer det dig at være med til at sikre, at offentlige tilskud til landbruget administreres korr..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • Cybersecurity Postdoc

    Copenhagen Business School invites applications for a vacant Postdoc in Supply Chain Cybersecurity at the Department of Digitalization.The post doc position is part of the research project 'Cyb..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1