Ambitiøs medarbejder til databeskyttelse og informationssikkerhed – [xxxxx]...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Er du faglig stærk inden for databeskyttelse og informationssikkerhed? Så er det måske dig vi skal ansætte i Kriminalforsorgen Sjælland, Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen har igangsat et ambitiøst program for databeskyttelse og informationssikkerhed og skal derfor styrke indsatsen på området. Til Områdekontoret i Ringsted søger vi derfor en erfaren og skarp profil inden for databeskyttelses- og informationssikkerhed (DIS-medarbejder). Ansættelse sker som led i, at Kriminalforsorgen på landsplan etablerer en DIS-medarbejderstilling i hvert af vore 4 områdekontorer i henholdsvis Hobro, Kolding, København og Ringsted. I hvert område ligger en række institutioner, herunder de enkelte fængsler, arrester, tilsynskontorer (KiF), udrejsecentre og pensioner.

Om stillingen:

Der er tale om et nyoprettet stilling, hvor du vil få mulighed for at præge etablering af arbejdet i området, egne opgaver og sætte et væsentligt aftryk i Kriminalforsorgen.

Til Områdekontoret i Ringsted søger vi en DIS-medarbejder. DIS medarbejderen referer til en DIS-leder og sammen arbejder de tæt sammen med den centrale enhed for Databeskyttelse- og Informationssikkerhed i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Derudover vil du komme til at arbejde sammen med databeskyttelses- og informationssikkerhedskoordinatorer, som udpeges i områdets matrikler, samt med områdets ledere. For at sikre, at den decentrale og centrale indsats går hånd i hånd, vil der også være et tæt samarbejde med en fast kontaktperson (DIS-partner) i direktoratets enhed for Databeskyttelse og Informationssikkerhed.

Som DIS-medarbejder skal du:

  • Drive databeskyttelses—og informationssikkerhedsarbejdet i Område Sjælland
  • Have den praktiske opgave med at drive områdets matrikler i forhold til databeskyttelses- og informationssikkerhedsarbejdet i overensstemmelse med politikker, retningslinjer, vejledninger mv. fra Kriminalforsorgens enhed for Databeskyttelse og Informationssikkerhed
  • Formidle og udmønte politikker, samt udarbejdelse af områdespecifikke politikker og retningslinjer efter behov
  • Håndtere informationssikkerhedshændelser og –brud
  • Udføre behandlingsformål og –hjemmel, leverandørstyring og databehandleraftaler
  • Sikre overblik og eksekvering, så vi hurtigt og målrettet arbejder med gældende regelsæt og løbende leverer i forhold til aftalte handleplaner

Det vil være dig, der, i første instans, afgør om områdets konkrete praksis i forhold til behandling af personoplysninger og informationssikkerhed er compliant med vores politikker, retningslinjer og gældende databeskyttelseslovgivning, og dit arbejde tager udgangspunkt i den behandling af oplysninger, som sker på områdets matrikler.

Dine kvalifikationer:

Du skal selvstændigt være i stand til at vejlede om databeskyttelse og informationssikkerhed og du skal kunne vurdere compliance og iværksætte initiativer i tæt samspil med områdets øverste ledelse.

  • Du har god indsigt i og erfaring både med informationssikkerhed og databeskyttelse.
  • Du har specialiseret dig og har dokumenteret erfaring inden for ét af områderne.
  • Du har en akademisk baggrund med god teknisk indsigt eller anden faglighed med grundig indsigt i databeskyttelse og informationssikkerhed

Vi leder efter dig, som

  • er ansvarsbevidst og tager initiativ
  • er imødekommende og besidder gode samarbejdsevner
  • gennem erfaring ved hvad der skal til, når du skal have ”fingrene i forretningen”.
  • har erfaring med at arbejde projektorienteret
  • evner at prioritere og er hurtig til at ændre fokus, når det er nødvendigt
  • arbejder analytisk og struktureret
  • er problemknuser og forstå en kompleks forretning, et komplekst IT-landskab og komplekse problemstillinger
  • har et højt niveau af skriftlighed
  • har personlig gennemslagskraft og som evner at formidle målrettet og tydeligt i både skrift og tale, og hvor du har modtageren i centrum

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelsen sker som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC for akademikere i staten med mulighed for forhandling af eventuelt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen Sjælland

Arbejdsstedet er Tinggade 15, Ringsted, men med arbejdsdage på områdets forskellige matrikler.

Områdekontoret er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 5 institutioner, bestående af lukkede fængsler, et åbent fængsel, arresthuse, 2 KiF afdelinger, 1 pension og Områdekontoret i Ringsted.

Områdekontoret varetager ledelse og styring af driften i området. Områdekontorets opgaver er derfor styring, controlling og kvalitetssikring i forhold til områdets institutioner, samt bistand til løsning af kli­entnære opgaver. Det vil endvidere være områdekontorets ansvar at prioritere og koordinere områdets samlede ressourcer og aktiviteter.

Området har ca. 750 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sund­hedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderli­gere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ansøgningsfrist den 14. november 2019 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 47 og 48.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.

Yderligere oplysninger:

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om Kriminalforsorgen Sjælland, kan du kontakte områdedirektør for Sjælland Rasmus Andersen, telefon 72 55 41 40 eller DIS-leder Lotte Andersen, telefon 72554727.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om databeskyttelse og informationssikkerhed i Kriminalforsorgen, kan du kontakte fagchef Klaus Wind, Direktoratet for Kriminalforsorgen, telefon 29 89 88 82.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Ringsted
  • Torsdag den 14. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0