Rekrutteringsfirma

Information Security Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Silkeborg

Motiveres du af at være tovholder i en travl hverdag med mange kontaktflader? Er du en stærk koordinator og kommunikator, der går op i at sikre et højt sikkerhedsniveau, og trives du i en rolle, hvor du bliver bindeled mellem tekniske specialister og IT-sikkerhed? Så er du måske vores nye Informations Security Specialist som skal bygge vores security advisory community.

Din nye virksomhed

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 775.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.700 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

”Frihed under ansvar og konstant forventningsafstemning. jeg kan godt lide at sige tingene direkte, og at være klar i min kommunikation. Jeg er drift orienteret, og tingene skal fungere. Kandidaten skal være del af et dynamisk og omstillingsparat team der er klar til at være fleksibel og tilpasse løsninger.” fortæller Director, Drift og vedligeholdelse Kent Riise Neupart. Se eventuelt også Kents linkedin-profil her .

Din nye rolle

Du vil blive omdrejningspunktet for implementering af den operationelle sikkerhed i vores netværk sammen med flere af vores Network Engineers. Som koordineringspunktet i forbindelse med analyse af security advisories fra leverandører, har du ansvaret for afholdelse af møder i Norlys interne Security Advisory Board og for afrapportering fra disse. Alt dette gøres med udgangspunkt i at understøtte de gældende sikkerhedspolitikker, herunder den gode kundeoplevelse, samt for at sikre kvaliteten i vores netværk.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Koordinering, analyse og opfølgning samt implementering på PSIRT’s fra leverandører
  • Udarbejdelse af trusselsvurderinger i netværket og opfølgning på disse
  • Understøtte overholdelsen af gældende sikkerhedspolitikker
  • Afholdelse af månedligt Security Advisory Board møde, samt afrapportering af status
  • Kontinuerlig opdatering af dokumentation og processer vedrørende Security Management
  • Support af vores informations security-funktion i Norlys Tele med henblik på at understøtte compliance og samarbejdet med koncernens IT sikkerheds organisation.

Vi tilbyder et job i en koncern i rivende udvikling og med et stærkt økonomisk fundament. I Norlys bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både personligt og fagligt. Du kan med andre ord forfølge din karrieredrøm. Din markedsværdi skal stige, og ingen ambitioner er for store eller små. Samtidig vil det være muligt at få ambitioner og arbejdstid til at gå op med fleksibilitet i hverdagen.

Hvem er du?

Du har en solid baggrund indenfor netværks infrastruktur, og bliver motiveret af at have overblikket over drift og sikkerhed, samt optimering af denne. Vi tænker at du har en uddannelsesbaggrund som datateknikker, og længe har gået og funderet med tanken om at specialisere dig indenfor sikkerhed. Du har måske allerede taget første skridt på denne rejse, og vil gerne specialisere din karriere dybere i sikkerhedsdomænet. Selvom du kommer fra en teknisk baggrund, bliver du mere motiveret af at sparre med dine kollegaer og løfte niveauet for andre specialister indenfor dit felt. Hvis du er certificeret i Informations Security Foundation og CCNA security eller tilsvarende er du allerede rigtig godt stillet. Vi forestiller os at du bliver motiveret af at udvikle best practice samt at modne organisationer igennem koordinerings processer. Derudover vil det være en fordel hvis du kender til ITIL principper indenfor Security management.

Du motiveres af at opnå resultater sammen med dine kollegaer og trives i et travlt miljø med mange forskelligartede opgaver. Du har koordinationserfaring og er god til at sikre struktur og prioritering i opgaveløsningen. Du har gennemslagskraft og kommunikerer klart både mundtligt og skriftligt. Du evner at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formidler dem videre i et forståeligt sprog. Du er både pragmatisk og vedholdende og forstår at skabe stærke relationer gennem din kommunikation med fokus på den gode kundeoplevelse.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Hvad vi tilbyder

Vi tilbyder et job i en koncern i rivende udvikling og med et stærkt økonomisk fundament. I Norlys bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både personligt og fagligt. Du kan med andre ord forfølge din karrieredrøm. Din markedsværdi skal stige, og ingen ambitioner er for store eller små. Samtidig vil det være muligt at få ambitioner og arbejdstid til at gå op med fleksibilitet i hverdagen.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian Quist Rannes på +45 26 89 31 09 eller [email protected]

Vi har brug for dig snarest, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

#601188


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Silkeborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1