IT Administrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søndersø

Har du lyst til at blive specialist i IT Sikkerhed? Så er her jobbet for dig… Vores IT Operations team har ansvaret for al drift og support af vores globale IT miljø. Vi søger nu en ny kollega til teamet, som får IT sikkerhed som primær ansvarsområde. Med reference til vores IT Director arbejder du ud fra hovedkontoret i Hårslev på Nordfyn. Du bliver en del af et globalt team på 5 kolleger, der vedligeholder og driver vores globale systemportefølje.

IT Sikkerhed, projekter & infrastruktur Din primære opgave bliver at arbejde med vores Azure setup samt øvrige cloud services fra Microsoft, herunder vores sharepoint online løsning. I arbejdet med vores Azure løsning er IT sikkerhed en naturlig del af arbejdet, og du bliver en central spiller i videreudviklingen af vores setup gennem Azure Security Center og Azure Defender. Herudover kommer du til at arbejde med diverse IT projekter og infrastruktur løsninger.

Helt konkret er dine opgaver at:

  • Sikre transition til og fortsat udvikling af Azure Cloud
  • Deltage i vedligeholdelsen af vores globale Cisco netværksløsning, herunder Firepower firewall og Cisco Cloud security
  • Opbygge en god governance struktur for Haarslevs fremtidige sikkerheds setup
  • Planlægge og gennemføre årlige risikovurderinger, herunder etablering af en katastrofeberedskabsplan sammen med den øvrige IT gruppe
  • Deltage aktivt i IT-projekter fra start til slut

Teknisk velfunderet IT professionel Vi forestiller os, at du har en IT faglig uddannelse bag dig, såsom IT datafagtekniker, datamatiker, IT ingeniør eller lignende, kombineret med nogle års relevant erfaring med drift af et større IT miljø, systemadministration og IT sikkerhed. Måske arbejder du allerede fast med IT sikkerhed, men vi vil også gerne høre fra dig, der bare har stor interesse for dette spændende og hastigt voksende område inden for IT.

Vi lægger vægt på erfaring med Azure, Intune, Enterprise Backup, Vmware Esxi og Windows server 2019 samt Ciscos Netværk og sikkerhedsprodukter. Herudover er erfaring med Microsoft infrastrukturløsninger, Microsoft Office 365 og Sharepoint Online ekstra kvalificerende.

Du arbejder ansvarligt, selvstændigt og fleksibelt med dine opgaver, som du løser på et højt fagligt niveau. Din kommunikationsform er åben, og du formidler dit budskab på en kompetent og pålidelig facon. Du evner at fordybe dig og bevarer roen og overblikket i en hektisk hverdag. Udover at besidde en god portion sund fornuft, er du struktureret og systematisk i din løsning af opgaverne. Engelsk på højt niveau er et krav.

Sæt dit præg på en international markedsleder Du tilbydes en attraktiv og udviklende stilling med et stort ansvar i en vækstorienteret og global virksomhed, der er teknologisk førende, og hvor vidensdeling er en naturlig del af dagligdagen. En af vores kerneværdier er ”Customer Centric”, og vi tror på, at godt humør og en positiv og fleksibel indstilling styrker dialogen med vores interne kunder.

Læs mere på www.haarslev.com eller kontakt IT Director Jan Rosendahl på tlf. 63 83 11 00 for yderligere information. Vi inviterer løbende til samtale, så send os din ansøgning og CV allerede i dag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Søndersø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Søndersø
  • Fredag den 12. november 2021

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist (freelance) i Odense C

    Vi søger en erfaren og dynamisk Technical Sales Consultant med ekspertise inden for salg, intralogistik og lagerautomationsløsninger med styrke indenfor software. Dette er en spændende rolle, hvor .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Odense C
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (freelance) i Odense C

    Vi søger en erfaren og dynamisk Technical Sales Consultant med ekspertise inden for salg, intralogistik og lagerautomationsløsninger med styrke indenfor software. Dette er en spændende rolle, hvor .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Odense C
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Hele Danmark

    At a glance At Brüel & Kjær Vibro, we pride ourselves on protecting and monitoring the world's most important machines. From hydrop..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Middelfart

    Cyber Security and Network SpecialistAt [xxxxx], we are dedicated to addressing global challenges. Our core values: care, courage, curiosity, and collaboration - combined with a focus on diversity,.
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Søndersø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Søndersø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Søndersø over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0