IT-sikkerhedsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Teknisk funderet IT-sikkerhedsspecialist

Vi mangler en teknisk funderet kollega, der kan hjælpe med at sætte rammerne for vores tekniske IT-sikkerhed, og som sammen med vores IT-organisationer kan sikre, at vi får implementeret det i praksis. Vi søger derfor en teknisk profil til vores IT-sikkerhedsafdeling i North Media koncernen.

Om jobbet

Vi søger en IT-sikkerhedsspecialist til vores nyetablerede IT-sikkerhedsafdeling i North Media. Vi er en lille afdeling på 2 kollegaer, der skaber rammerne for god IT-sikkerhed i North Media koncernens selskaber. Det sker i tæt samarbejde med vores forskellige IT-funktioner i de respektive datterselskaber. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, og hvor du har indflydelse på dine arbejdsopgaver, og på hvordan de bliver løst bedst. Dit primære ansvarsområde omfatter arbejdsopgaver som:

  • Retningslinjer og metoder for softwareudviklingsprocesser, sikker udvikling/kodning
  • Sikkerhed på hosting platforme
  • Teknisk rådgivning og sparring med IT-drift, IT-udvikling og koncernens forretningsområder
  • Udarbejde tekniske retningslinjer og koncepter for ’hvordan god IT-sikkerhed ser ud’
  • Gennemføre og facilitere IT-risikovurderinger samt rådgive om mitigerende handlinger
  • Planlægge, rådgive og følge op på tekniske IT-sikkerhedstests
  • Udarbejde og bidrage til test af IT-beredskabsplaner
  • Udføre målinger og kontroller

Om dig

Vi leder efter en teknisk schweizerkniv, der både kan tale med om, hvad sikker kodning egentlig handler om, DNS application protection layer protocol, sikkerhed i Azure AD og meget meget andet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med CIS18 og ISO 27000-standarderne, som er de standarder, vi arbejder med. Måske du også har en CISSP-, CISA-certificering eller tilsvarende.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, tager ansvar for dine opgaver og kan tale med mennesker i alle dele af organisationen. Vi forestiller os, at du har en teknisk IT-uddannelse, som eksempelvis ingeniør, datalog eller softwareudvikler. Vi ser gerne, at du har +5 års erfaring med softwareudvikling og/eller drift af IT-platforme samt +3 års erfaring med IT-sikkerhed.

Hvad tilbyder vi?

En alsidig og udviklende stilling, som du kan sætte dit individuelle præg på alt efter faglig interesse og kompetencer. Du bliver en del af et engageret og dynamisk team på 2, hvor vi sætter faglig og personlig udvikling højt, og hvor sparring og samarbejde er vores naturlige tilgang til opgaveløsning.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi har ordentlige arbejdsforhold, Meyers kantineordning, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om North Media, så klik ind på vores hjemmeside northmedia.dk.

Interesseret?

Hvis det lyder som noget for dig, så send dit CV og en ansøgning til os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte North Medias CISO Charlotte Cleemann på tlf. 61 69 56 00. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at læse din ansøgning, og lære mere om, hvem du er.

North Media A/S er en børsnoteret koncern, der skaber og udvikler volumenforretninger med fokus på platforme og services, der gør hverdagen lettere for de danske forbrugere. Vi er en ejerdrevet virksomhed, der i mere end 50 år effektivt har drevet innovative virksomheder, som er førende på sine forretningsområder i Danmark. Vi er samlet set 550 medarbejdere og 10.000 deltidsansatte omdelere.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b8113cbf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Taastrup
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Sund & Bælt IT er en ledende aktør inden for IT-infrastruktur og teknologiløsninger inden for transportsektoren. Man er dedikerede til at levere innovative og sikre IT services for at opretholde en..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i København

    Vil du kickstarte din karriere med ’hands on’ sikkerhedsrelaterede opgaver med fokus på kundetilfredshed? Så har du mulighed for at blive en del af vores meget dygtige interne IT Services team som .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As a Student A..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist (studiejob) i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel for informationssikkerheden i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en studentermedhjælper.Om jobbet Du bliver en del af en engageret afdel..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0