Region Syddanmark søger to akademiske studentermedhjælpere til Informationssikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Vejle

Ønsker du at koble din teoretiske viden om databeskyttelsesforordningen til praksis? Trives du i et stærkt fagligt miljø og vil du være med til at understøtte informationssikkerheden ift. behandlingen af personoplysninger i Region Syddanmark? Så kunne en stilling som studentermedhjælper være noget for dig?

Arbejdet med informationssikkerhed i Region Syddanmark hviler på et solidt fundament, men kravene til at sikre regionens data stiger i takt med at flere og flere processer understøttes digitalt. Informationssikkerhed er derfor et væsentlig element i hverdagen for de ansatte i regionen og står højt på agendaen hos direktionen.

Region Syddanmark søger to akademisk studentermedhjælpere, som har lyst til at arbejde med informationssikkerhed - specielt i forhold til de problemstillinger, der udspringer i relation til sundhedsloven, databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen. Studentermedhjælperne skal både arbejde sammen med team Informationssikkerhed og med regionens databeskyttelsesrådgiver.

Dine opgaver vil være:

  • juridisk sagsbehandling
  • administrative opgaver, såsom referatskrivning, mødebookning, koordinering m.v.
  • anmelde brud på persondatasikkerheden til Datatilsynet
  • yde sekretariatsbetjening til it-udvalgene
  • vedligeholde det interne anmeldelsessystem/fortegnelse/dokumentation
  • arbejde med databehandleraftaler
  • deltage i udarbejdelse og vedligeholdelse af retningslinjer inden for informationssikkerhed
  • sekretariatsbetjene, journalisere og foretage løbende sagsbehandling

Om dig
Du er bachelor- eller kandidatstuderende, og det vil være en fordel, men det er ikke et krav, at du via dit studie har fået bred indsigt i offentlig administration og jura.

Du har desuden en interesse i at arbejde i krydsfeltet mellem databeskyttelsesret, IT, informationssikkerhed og forretning, og du har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner på dansk. Du skal endvidere være villig til og have en interesse i at lære nyt.

Om os
Du bliver en del af Informationssikkerhed, der består af 13 højtkvalificerede medarbejdere, herunder to juridiske studentermedhjælpere. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau.
Vi arbejder på tværs af sygehuse og enheder i hele regionen. De overordnede opgaver er at udarbejde og vedligeholde retningslinjer m.v. relateret til informationssikkerhed samt rådgive om den underliggende lovgivning og andre sikkerhedsaspekter. Derudover laver Informationssikker-hed interne audits, og vurderer, om regionens aktuelle sikkerhedsniveau lever op til fastlagte standarder.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?
Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-driftsorganisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 300 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Din ansøgning
Send ansøgning, CV samt eksamenspapirer hurtigst muligt og senest den 9. april 2021.

Yderligere information
Arbejdstiden er fleksibel og det forventes, at arbejdet vil være cirka 15 timer om ugen.
Løn er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdssted: Regionshuset i Vejle

Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til teamleder Vickie A.V. Foged på telefon 29 13 30 70.

Vi holder ansættelsessamtaler den 16. april 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-sikkerhedsspecialist
  • Vejle
  • Fredag den 09. april 2021

Lignende jobs

  • IT System Engineer, IT Security

    [xxxxx] leverer innovative aktuatorløsninger, der forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Vi er kendt ude i verden for vores høje kvalitet, teknisk avancere..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Cyber Security Specialist - tag ansvar for sikkerh...

    Din rolle: Sikr vores digitale sikkerhedsfundamentVores Cybersecurity-team i konstant udvikling, og vi udvider kontinuerligt vores engagement med vores brugere vores brugere, kunder og kunders .
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Fredericia
    Få mere info
  • It-sikkerhedsspecialist i Hele Danmark

    Are you ready to be part of the largest integrated tele and energy company while driving the digital and green transition? Norlys is Denmark's largest energy and telecom group, owned by their coope..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Strategic Cyber Security Advisor - Copenhagen, Aar...

    Are you passionate about guiding organizations in improving their strategic security posture? Do you excel in advising on high-level cyber security policies, risk management, and ensuring comprehen..
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister i Vejle over tid

Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
4. oktober 2024 1