IT supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at yde den bedste brugersupport og skabe den bedste brugeroplevelse? Og er du samtidig teknisk stærk og trives med at skulle være problemknuser i vores IT Operationsteam?

Med reference til vores IT Operations Manager søger vi en IT-supporter, der bredt skal servicere brugere på vores hovedkontor og klargøre udstyr til både kontor og vores butikker.

Vi forestiller os, at du er uddannet IT supporter eller datateknikker med flair for IT drift. Du skal varetage opgaver så som klargøring af IT udstyr, IT undervisning til nye medarbejdere, daglige support opgaver, IT revision kontroller, Canon printer support og assistere vores administrator i serverrummet. Samtidig vil du være med i dialogen omkring vores teknologiske rejse og sikre, at vi altid har de bedste løsninger til vores type af opgaver.

Du vil arbejde i et IT-miljø baseret på Microsoft teknologier, såsom Windows server 2012R2, 2016 og Microsoft Windows 10 platforme på PC og POS enheder, men også netværksudstyr fra HP, Cisco og Meraki. Samtidig skal du kunne trives med at yde telefonisk support og ikke nødvendigvis kende den nøjagtige sammensætning af dine opgaver.

Teamet

Du vil blive en del af et kompetent og engageret team, der sammen sørger for at yde professionel service og support til vores hovedkontor og butikker. Vi er en samlet IT afdeling på 15 kolleger, hvoraf IT Operations teamet består af 5 kolleger.

Som IT-supporter bliver du en del af et team med mange opgaver, et godt drive, samt ikke mindst sammenhold og humor. Alt sammen noget du, som vores nye kollega, i høj grad også kommer til at opleve i resten af Søstrene Grene. I perioder har vi hektiske hverdage, men alle dage sluttes af med et smil. Vi arbejder sammen på tværs af vores teams og hjælper hinanden, der hvor det brænder på.

Vi er sjældent samlet alle på samme lokation, men online kontakten gør, at vi har fællesånd og føler samværet både fagligt og socialt, uanset hvor vi er.

Din profil

  • Er uddannet IT-supporter eller IT teknikker.
  • Har arbejdet med at klargøre IT hard- og software.
  • Har erfaring med Windows 10, Server 2012R2 og opefter, MAC/IOS.
  • Har arbejdet med Powershell
  • Har arbejdet med brugersupport
  • Kan supportere på både dansk og engelsk

Du en engageret person, der har stor interesse i at arbejde med IT og er god til at kommunikere med brugerne. Samtidig er du dygtig til at organisere dit arbejde og få opgaverne afsluttet til tiden. Du er god til at samarbejde med andre, men kan også arbejde selvstændigt. Derudover har du et drive udover det sædvanelige og har lyst til at udvikle dine evner på IT-området.

Praktiske oplysninger

Arbejdssted: Aarhus Ø

Ansøgningsfrist: 1. september

Tiltrædelse: 1. oktober (hvis muligt)

Vi ser frem til at høre fra dig

Venligst upload din ansøgning med tilhørende CV. Vi afholder samtaler løbende, og forbeholder os derfor retten til at lukke annoncen, når vi har den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Trägårdh, IT Operations Manager på mail: [email protected].

Bliv en del af Søstrene Grenes væksteventyr og Søsterånden

Hos Søstrene Grene arbejder vi for at forskønne hverdagen med æstetiske designs, kreativitet, glæde og hygge. Søstrene Grene er en familieejet, dansk detailkæde, og vores butikker tilbyder et stort sortiment af blandt andet boliginteriør, hobbyprodukter, kontorartikler og mad.

Vores medarbejdere deler den helt særlige Søsterånd med hinanden. Søsterånden beskriver et unikt fællesskab omkring Søstrene Grene, hvor gensidig respekt, hjælpsomhed på tværs, arbejdsglæde og entusiasme hyldes.

Med afsæt i dette værdigrundlag har vi de seneste år bevæget os ud på en spændende ekspansionsrejse, hvor vi jævntligt åbner nye butikker fordelt på 15 lande i Europa og Japan. Vores kunder kan nu opleve Anna og Claras vidunderlige verden i langt over 200 butikker, hvor størstedelen drives af vores engagerede partnere på franchise- eller joint venture-basis. Søstrene Grene satser desuden i højere og højere grad på unikt design, skabt af vores egne designere på hovedkontoret i Aarhus.

Med respekt for vores rødder fra 1973 samt et evigt ønske om fornyelse, opnår vi i disse år i fællesskab vækstrater på op mod 40 procent årligt, mens vi altid bevarer fokus på vores mål om at skabe helt vidunderlige oplevelser for vores millioner af kunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Århus C
  • Fredag den 08. oktober 2021

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus

    ØNSKER DU AT FÅ ERFARING HOS EN RÆKKE AF DANMARKS STØRSTE OG FØRENDE VIRKSOMHEDER? SÅ KAN DU BLIVE VORES NÆSTE IT-SUPPORTER!Som IT-supporter hos [xxxxx] bliver du en del af et team på over 10..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus V

    Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et nordeuropæisk marketingsbureau? – Og motiveres du af at hjælpe andre med forskellige IT-problemstillinger?Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et norde..
    • IT-supporter
    • Århus V
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info
  • It-supporter i Viby J

    IT-supportspecialist gerne med MAC kompetencer søges til landets bedste IT-supportafdelingVil du arbejde sammen med nogle af landets bedste IT-supportspecialister og have en arbejdsplads, hvor der .
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 6
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5