IT-medarbejder til intern IT i Erhvervshus Midtjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Er du frisk på at hjælpe kollegaerne med de daglige udfordringer og opgaver samt yde verdensklasse IT-support? Så er du måske vores nye kollega, som vi søger til Danmarks mest slagkraftige erhvervsudviklingsmiljø.

Vi har travlt for tiden, fordi vi bl.a. er i fuld gang med at udrulle det landsdækkende virksomhedsprogram, med et samlet budget på 600 mio. kr. Derfor er det blandt andet vigtigt for os at vores interne IT-support er hurtig og effektiv.

Om jobbet

Dine primære opgaver vil være daglig support til ca. 80 kollegaer fordelt på vores tre kontorer i hhv. Aarhus, Herning og Horsens. Dine opgaver vil være afvekslende og vil omfatte bl.a. Office 365, interne systemer, telefoni, pc, printer, mobilt udstyr, klargøring og installation af nye brugere og arbejdspladser. Du vil desuden blive superbruger på en række interne systemer og deltage i et samarbejdet med leverandører og andre Erhvervshuse.

Du vil indgå i vores IT-team, som i samarbejde med vores IT-leverandører varetager alle vores IT-opgaver, som spænder fagligt bredt.

Vi søger én som…

… er smilende og let omgængelig

… altid gerne vil hjælpe (og gerne svarer på de samme spørgsmål flere gange)

… er lærenem og er frisk på nye udfordringer

… arbejder struktureret, selvstændigt og grundigt

Faglige kvalifikationer

Du har stor interesse for og bredt kendskab til IT generelt samt et indgående kendskab til Windows 10, Office 365, AD- og Office 365-brugeradministration.

Du er nysgerrig på og i stand til at sætte dig ind i nye systemer og bidrage til et samarbejde for at sparre om, optimere og udvikle systemerne.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med f.eks. Sharepoint, Intune, PowerBI, msSQL, mySQL, GPO, Azure AD, PowerShell samt erfaring med databehandling og opbygning af rapporter i Excel, men det er ikke et krav med erfaring, vi kan også lærer dig mange systemer.

Din baggrund
Du kan både være erfaren, men du kan også være helt nyuddannet.

Af uddannesele er der mange forskellige vinkler til jobbet, du kan være IT-Supporter, datamatiker, eller noget helt andet, det vigtigste er at du har lyst til hjælpe dine mange nye kollegaer.

Vi tilbyder…

… en 37 timers stilling på en spændende arbejdsplads

… afvekslende opgaver og faglige udfordringer

… en hverdag med gode kollegaer og godt humør

… løn efter kvalifikationer

Arbejdssted

Vores kontor i Aarhus, Åbogade 15, 8200 Aahus N.

Tiltrædelse

Snarest muligt – efter nærmere aftale.

Ansøgning

Send din ansøgning og tilhørende CV via linket på vores hjemmede.

Ansøgningsfrist til stillingen er den 8. august kl. 12. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-ansvarlig Morten Hjuler på telefon 22989376 eller økonomichef Casper Steenfeldt-Møller på telefon 42408040.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Århus N
  • Mandag den 08. august 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus C

    Senior Systems Engineer for expanding development team in AarhusWe are growing, and now plan to divide our existing Bespoke development team in Aarhus into two separate te..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    ØNSKER DU AT FÅ ERFARING HOS EN RÆKKE AF DANMARKS STØRSTE OG FØRENDE VIRKSOMHEDER? SÅ KAN DU BLIVE VORES NÆSTE IT-SUPPORTER!Som IT-supporter hos [xxxxx] bliver du en del af et team på over 10..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus V

    Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et nordeuropæisk marketingsbureau? – Og motiveres du af at hjælpe andre med forskellige IT-problemstillinger?Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et norde..
    • IT-supporter
    • Århus V
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1