IT Support Elev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Drømmer du om en karriere som IT-supporter i en stor international virksomhed? Så er du måske vores nye elev.

Er du serviceminded, og vil du være med til at sikre, at IT virker professionelt for dine dygtige kolleger i Siemens Energy i Ballerup, så har du her chancen for et spændende og udfordrende elevforløb sideløbende med din uddannelse, som IT-supporter. Hør mere her: https://youtu.be/qMo_Jcz54-g

Start 1. september 2020
Hvad kommer du til at arbejde med?

Du får mulighed for at løse en lang række praktiske IT-opgaver, som kendetegner en innovativ virksomhed. Her er det dine kollegaer, der er dine kunder, og du skal derfor sætte en ære i at yde en god og professionel service for dem og hele forretningen.

Hos os bliver du en del af et ungt team i et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere. Vi søger 1 ny elev, og I kommer til at arbejde tæt sammen med resten af teamet. Hvis du vil lære mere om din kommende arbejdsplads og møde dine kollegaer, så se her: https://www.youtube.com/watch?v=WMRRXPNBSZ8

Dine primære opgaver vil være at:

  • Opsætte, opdatere og vedligeholde pc'er

  • Være kontaktpunkt for dine kolleger i hele forretningen

  • Følge op og løse IT-opgaver for dine kollegaer

  • Udarbejde vejledninger

  • Kommunikere IT-relaterede informationer på Siemens intranet

  • Deltage i flytning af infrastruktur til nye platforme

  • Løbende implementere brugen af nye IT værktøjer


Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

Du har bestået IT-support grundforløbet på TEC eller tilsvarende, og som type er du en problemløser med en logisk og struktureret tilgang til fejlfinding. Du skal kunne holde mange bolde i luften på samme tid og kunne prioritere blandt dine opgaver samt holde hovedet koldt, når tingene går rigtig stærkt.

Da du skal hjælpe og servicere mange af dine kollegaer, er det vigtigt, at du er serviceorienteret, udadvendt og god til at kommunikere med mange forskellige mennesker (både på dansk og engelsk). Har du humoristisk sans er det et stort plus.

Bliv en del af en åben og dynamisk kultur

Hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig en lærerig hverdag i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Er du interesseret?

Så send os dit CV og ansøgning. Ansøgningsfrist: 19. juli 2020. Vi behandler ansøgninger løbende og anbefaler derfor, at du ansøger hurtigst muligt. Ønsker du yderligere information, kan du kontakte IT-koordinator Leif Krog Hansen på e-mail: [email protected]. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

På vejen mod den grønne omstilling af energisystemet i Siemens Energy

I 2030 skal kul være udfaset, og i 2050 skal Danmark være fri af fossile brændsler. Energisystemerne ændrer sig – fundamentalt og hurtigt – og det stiller store krav til elnettet, når vi samtidig vil fastholde en af verdens højeste forsyningssikkerheder. Betydningen af decentrale energikilder og muligheder for energiproduktion ændrer sig, og ligeså gør måderne, hvorpå elektricitet transmitteres og distribueres. Den stigende decentralisering af elproduktionen komplicerer styring af elnettet, og samtidig stiger elforbruget konstant – i Danmark såvel som over hele verden – hvilket belaster elnettet yderligere. For at imødegå disse udfordringer kræver det avancerede produkter og løsninger, der dækker hele energikæden – i den fysiske såvel som digitale verden. I Siemens er vi stolte af at spille en nøglerolle i det danske energisystem og i en af verdens mest ambitiøse grønne omstillinger.

Løsninger til hele energikæden

Siemens-porteføljen spænder bredt fra avancerede kompressorer, turbiner og generatorer til koblingsanlæg til vindmølleparker, intelligent styring af elnettet, innovative lagringsteknologier samt opladning til elektrisk infrastruktur – alt sammen understøttet af muligheden for ekstraordinær service og vedligeholdelse. Læse mere på: Siemens.dk/energy

Organization: Siemens Energy

Company: Siemens Energy A/S

Experience Level: Early Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Ny IT-supporterelev søges hos Dansk Industri i Ind...

    Fri kontakt
    Brænder du for at uddanne dig til IT-supporter og ser du fordelene ved en IT-supporteruddannelse? Så kan DI blive din praktikplads i dit uddannelsesforløb, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.Bliver en del af spændende arbejdsplads.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • IT Service Desk Student

    Student Assistant for IT Service and Support Business Area: IT Location: Ballerup Country: Denmark Employment type: Student assistant Do you want to be part of a team of h..
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info
  • Systemadministrator til moderne infrastrukturplatf...

    Vil du være med, når vi udvikler og videreudvikler vores datacenter og infrastruktur på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med .
    • IT-supporter
    • København N
    Få mere info
  • It-supporter i Søborg

    På vegne af en af vores internationale kunder leder vi efter en IT-supporter, der brænder for at yde højkvalitets on-site IT-support til en stor dansk virksomheds slutbrugere. Kundens lokation er f..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2