Storage medarbejder til Team backup, print og storage

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være én af vores nøgleprofiler, der vil varetage driften af storage hos Statens It’s kunder på mere end 16 PB fordelt på fire datacentre? Så læs endelig videre.

I vores hovedsæde i Ballerup skaber Statens It fundamentet for den videre digitalisering af staten. Vi er en attraktiv it-arbejdsplads for dem, der gerne vil arbejde med en stor og kompleks it-installation med muligheder for specialisering og bred faglig udvikling. Staten It driver it-omkostninger ned ved at samle driften af mange ministeriers it, og vi høster stordriftsfordele ved at sammenlægge og standardisere systemer. Vi har således ansvaret for at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Om stillingen Du vil blive en del af et team, der har mange blandede opgaver som fx backup og restore, opsætning af print og administration af storage. Du vil udelukkende skulle udføre opgaver for storage-gruppen, hvor du indgår i en lille tæt gruppe af medarbejdere, som tilsammen sikrer fundamentet for tildeling af det storage, som Statens It tilbyder sine kunder.

Team backup, print og storage består lige nu af 11 medarbejdere (tre af dem i storage-gruppen) og er en del af kontoret Infrastruktur og datacenter med godt 60 medarbejdere. Det overordnede formål for storage-gruppen er at bidrage til sikker, stabil og effektiv drift for Statens It’s ca. 28.000 brugere fordelt på mere end 500 lokationer.
Storage-gruppen har ansvaret for de to systemer, som Statens It har valgt er standard, samt et tredje som gruppen har fået ansvaret for.

De tre systemer, der er tale om, kommer fra følgende leverandøre Dell EMC, Hitachi Vantara og Netapp.

Der vil blive lagt stor vægt på, at dine kundskaber er gode på Netapp platformen. Der arbejdes med tre tier og yderligere arkiv storage på Hitachis system med adgang via S3 Gateway. Derudover leverer storage en fælles cloud service til udveksling af data.

Dine opgaver vil omfatte:

  • Administration og vedligehold af storage-systemer, som Statens It har ansvaret for - herunder især Netapp
  • Implementering og opsætning af storage-udstyr i vores datacentre
  • Administration af SAN infrastruktur til storage
  • Management og løbende sikkerhedsopdatering af alle systemer, som storage-gruppen har ansvaret for
  • Administration af SAN Switches (Brocade).

Om dig For at lykkes i rollen som storage medarbejder i Statens It, forventer vi, at du kan sætte kryds ved flere af nedenstående punkter. Du:

  • har erfaring fra lignende stilling
  • er en teamplayer med gode samarbejdsevner
  • er vant til at arbejde efter ITIL som rammeværktøj
  • sætter en ære i at udarbejde brugbar dokumentation og vidensdele med dine kolleger
  • er serviceminded, udadvendt, struktureret, ansvarlig og kommunikerende
  • forholder dig roligt i kritiske situationer
  • tænker proaktivt og løsningsorienteret.

Du besidder gode evner til at arbejde selvstændigt, men du nyder også at arbejde tæt med dine kollegaer. En del af arbejdet kan bestå af at kunne rådgive kunder og andre medarbejdere i Statens It i valget af det rigtige storage-system. Ud over det har du en god forståelse af opgaverne i dit team og kan indgå i dialogen om løsning og prioritering af opgaverne i dagligdagen.

Hvem er vi? Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone, godt kollegaskab og et højt fagligt ambitionsniveau. Vi har et stort og systematisk fokus på vores samlede, såvel som den enkeltes, faglige udvikling og performance.

I stillingen vil du yderligere have mulighed for at være med til at præge udviklingen på storage området på tværs af statens mange institutioner.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ved ansættelsen skal du fremvise en straffeattest. Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse via PET graden HEMMELIG.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mladen Cipek Jørgensen på tlf. 72 31 10 13.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 18. maj 2021.

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende - så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ballerup
  • Tirsdag den 18. maj 2021

Lignende jobs

  • Ny IT-supporterelev søges hos Dansk Industri i Ind...

    Fri kontakt
    Brænder du for at uddanne dig til IT-supporter og ser du fordelene ved en IT-supporteruddannelse? Så kan DI blive din praktikplads i dit uddannelsesforløb, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.Bliver en del af spændende arbejdsplads.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Bliv IT-supporter hos Textilia Group A/S

    Er du en Danmarks bedste IT-supportere, eller vil du gerne være det? Så læs med her. Textilia søger en IT supporter, som er klar til at yde 1. klasses support til vores 2.500 brugere i Danmark og S..
    • IT-supporter
    • Smørum
    Få mere info
  • IT Service Desk Student

    Student Assistant for IT Service and Support Business Area: IT Location: Ballerup Country: Denmark Employment type: Student assistant Do you want to be part of a team of h..
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info
  • Serviceminded IT-supporter

    Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter.
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2