IT-Specialist til Kapacitetscenter Teknologi ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at digitalisere den danske Hær?
Så er du godt på vej til et spændende og udfordrende job i Teknologi- og Systemsektionen.

Om os

Teknologi- og Systemsektionen, Kapacitet Land under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, er et team på 15 fagligt stærke og entusiastiske medarbejdere med baggrund i både den civile og militære verden.

Vi digitaliserer Hæren gennem udvikling, implementering og drift af kommando- og kontrolsystemer.

En stor del af sektionens arbejde er at anskaffe, forsyne, vedligeholde og bortskaffe computere, netværk, applikationer og systemer inden for Føringsstøtteområdet.

Sektionen har desuden ansvaret for C2 systemer til andre kunder inden for det landmilitære område, der også favner Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Specialstyrkerne.

De systemer vi er ansvarlige for, er overvejende målrettet mod landstyrker, primært Hæren, de skal virke både hjemme, i en primært statisk infrastruktur, såvel som i en højmobil løsning, ude på kamppladsen.

Du vil blive en del af en dynamisk gruppe, præget af såvel en formel, som uformel ledelsesstil, hvor du selv har stor indflydelse på dig egen og gruppens udvikling samt det tværgående samarbejde.

Om stillingen

Du skal fungere som sektionens interne IT-Specialist på vores applikationer og systemer, med fokus på installation og konfiguration, samt udvikle drift- og supportprocedurer.

Endvidere vil du deltage i udvikling af delapplikationer til systemerne, herunder medvirke til at afdække muligheder for automatisering af installation og konfiguration.

Det er dig der er den praktiske kraft i at skabe forudsætninger for en effektiv intern vidensdeling ved at oprette, tilpasse og drive sektionens informationsplatform, primært under anvendelse af MS SharePoint.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:
• Deltage i opbygning af testmiljøer og prototyper
• Installation og konfiguration af de operativt anvendte applikationer
• Installation af grundlæggende serverfunktioner
• Installationer og konfigurationer af styresystemer og applikationer på end user devices (både Windows, Linux og Android)
• Støtte driftslederen i forbindelse med div. hændelser/incidents der skal løses
• Støtte driftslederen med Level 3 Support på sektionens operativt anvendte systemer
• I koordination med Test Manager gennemføre test af nye applikationer, samt test af nye versioner af allerede anvendt software
• Støtte sektionens medarbejdere i forbindelse med systemudvikling, også i relation til applikationsudvikling ved leverandører

Der må påregnes rejseaktivitet i både Danmark og i udlandet.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som IT-supporter, datatekniker, datamatiker, eller anden relevant IT uddannelse. Har du ikke en IT uddannelse, ser vi gerne, at du som minimum har to års erfaring med IT arbejde.

Det er en fordel hvis du har erfaringer med software installation, konfiguration og drift af større miljøer. Det er derudover ønskeligt at du har erfaring med:
• MS Windows server og databasemiljø, domæner og active directory
• MS slutbrugerapplikationer i forhold til installation, konfiguration og support
• Anvendelse af virtuelle miljøer, primært MS Hypervisor

Vi ser gerne at du har erfaring i brugen af Microsoft Office pakken og MS Sharepoint.

Har du kendskab til Forsvaret og SAP vil dette også være en fordel.

Som menneske er du analytisk velfunderet og systematisk i dit planlægnings- og analysearbejde. Vi forventer, at du arbejder struktureret med dine opgaver, både selvstændigt og som en del af et team, og formår at følge dem til dørs. Vi kender ikke altid næste uges opgaver, så du skal være omstillingsparat og fleksibel, samt evne at bevare overblikket i en hektisk hverdag med skiftende prioriteter.

Vi forventer endvidere, at du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk.

Du vil få en både spændende og travl hverdag og vil selvfølgelig modtage nødvendige kurser og gennemgå et internt kompetenceudviklingsforløb, for at kunne bestride stillingen. Derudover vil der være gode muligheder for yderligere kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op både civilt og militært.

Civile ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Henrik Parsig på 2067 0341 eller [email protected].

Har du spørgsmål til de civile løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 7281 9157 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 7281 9157 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 31. juli 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ballerup
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Fri kontakt
    Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig. Om jobbet. Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et selskab, som er ved at transformere forretningen fra traditionelle tekniske installationer til at investere stort i også at tilbyde data- og digitaliseringsløsninger? Det b..
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • It-supporter i Brøndby

    IT-blæksprutte til Vestegnens Sprog- og KompetencecenterEr du en dygtig IT-supporter, der kan lide at arbejde selvstændigt og trives med at være en ”en-mandshær” i serviceringen af en masse pro..
    • IT-supporter
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4