IT-medarbejder til Lokal IT Birkerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du lyst til at arbejde med IT på en spændende og dynamisk arbejdsplads, hvor du kan realisere din lyst til faglig og personlig udvikling samt have kontakt til mange forskellige mennesker? Så skal du til tasterne og sende os din ansøgning

Om os

IT-elementet i Birkerød er en del af det regionale servicecenter, der dækker Sjælland og består af et team på tre medarbejdere og to lærlinge.
IT - elementet løser de lokale IT opgaver for alle brugere ved Beredskabsstyrelsen. I forbindelse med et kørende transformationsprogram, vil arbejdet på længere sigt komme til at omfatte flere lokaliteter i Nordsjællands område.

Til dagligt holder vi til ved Beredskabsstyrelsen i Birkerød.

Om stillingen

Som IT-medarbejder, kommer du til at varetage mange spændende og alsidige opgaver indenfor drift, service og supportområdet. I jobbet indgår du i vores serviceteam, hvor du giver vores kunder 1. og 2. level support. Dine arbejdsopgaver vil variere fra enkelte telefonsupportopgaver til personlig kontakt til brugere, med vidt forskellige baggrunde. Derfor er det afgørende, at du befinder dig godt i et job med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan tilpasse dig efter brugerens behov og viden. Du vil også være med til at skabe fremtiden, for lokal-IT i Forsvarets koncern.

Du vil komme til at beskæftige dig med en lang række opgaver, herunder:
• Installation, vedligeholdelse og optimering af fortrinsvis Microsoft løsninger.
• Klargøring, installering og opsætning af pc og andet IT-udstyr.
• Support til brugerne
• Fejlfinding på hardware og netværk
• Brugeradministration
• Undervisning i nye systemer til Forsvarets brugere

Du indgår i afdelingen på lige vilkår med dine kollegaer. Der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling, og du vil løbende få faglige udfordringer.

Om dig

Du har gennemført en relevant IT uddannelse, eller har faglig erfaring fra tidligere IT-administrativ stilling.
Du er servicemindet og er motiveret af at yde support. Det er vigtigt, at du nyder at være faglig specialist og sætter en ære i at give 1. klasses support til medarbejderne. Jobbet kræver, at du har høj selvdisciplin, er udadvendt og imødekommende. Du tager selv initiativ samt ansvar for dine arbejdsopgaver, og du arbejder løsningsorienteret. Det er afgørende, at du er i stand til at håndtere flere forskellige opgaver løbende og kan bevare overblikket over dine opgaver.

Derudover er det vigtigt at du er struktureret, seriøs, tillidsvækkende, selvkørende og er i stand til at planlægge egen arbejdsdag, samt opfølgning og afrapportering.
At du er engageret i dit arbejde og er indstillet på, løbende selv at sætte dig ind i nye produkter og teknologier, når det er nødvendigt.

Det er derudover en fordel hvis du har følgende personlige og faglige kompetencer:
• Kvalitets- og serviceorienteret, kunden skal være i fokus.
• Teamorienteret og kan arbejde på kryds og tværs i organisationen.
• Du kan planlægge og udføre opgaver selvstændigt ud fra givne rammer.
• Du skal have ”brede skuldre”, når tingene ikke altid lige kører efter planen.
• Vidensdeling og koordinering med de øvrige kolleger.
• Erfaring med Trådløst og kablet netværk.
• Erfaring med PC hardware.
• Kørekort, personbil kat. B

Du har kendskab og erfaring med at, arbejde med diverse Microsoft produkter. Kendskab til ITIL vil også være en fordel.

Du skal kunne dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse Katrine Jespersen på 4194 6274.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på telefon 7281 9156.

Ansøgningsfristen er fredag den 2. juli 2021. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. august 2021. Eller hurtigst muligt herefter.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Birkerød
  • Fredag den 02. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2