Systemadministrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

En af Danmarks Bedste Arbejdspladser søger erfaren systemadministrator med fokus på netværk


Mekoprint er en højt specialiseret teknologivirksomhed, der udvikler og leverer kundespecifikke komponentløsninger i et tæt partnerbaseret samarbejde med større internationale virksomheder. Vi er drevet af at skabe nye løsninger, der gør en forskel.

IT har historisk spillet en afgørende rolle for vores vedvarende vækst og er livsnerven i vores forretning. Du får derfor et spændende job med masser af udfordringer inden for moderne IT teknologi.

Om jobbet
IT afdelingen består af i alt 9 medarbejdere opdelt i henholdsvis et udviklings- og et driftsteam. Vi søger en erfaren systemadministrator med stort fokus på netværk, som du vil få det primære ansvar for - selvfølgelig assisteret af dine kollegaer.

Vi har afdelinger flere steder i Danmark og udlandet, men dit primære arbejdssted bliver i Støvring, hvor IT afdelingen er samlet.

Dine arbejdsopgaver spænder i øvrigt vidt og du vil få høj grad af indflydelse på planlægningen af din hverdag.
Dine primære ansvarsområder og opgaver bliver bl.a.:

- Sikre stabil drift, fejlfinding og løbende udvikling, primært af vores netværk, men du vil også komme i berøring med servere, pc'ere, printere, telefoni og forskellige applikationer.
- Du vil få medansvar for løbende opdateringer af vores IT infrastruktur, og du ser det som en selvfølgelig at dokumentere dit arbejde.
- Du forventes at deltage i udvælgelse og implementering af nye systemer samt identificere løsninger, der kan optimere og effektivisere arbejdsgange.
- Der vil ligeledes være behov for at assistere vore brugere med support via telefon samt vores helpdesk system.

Om dig
Du har en relevant baggrund og gerne mindst 4-5 års erfaring fra et lignende job, med stort fokus på netværk. Vi lægger desuden vægt på, at du har erfaring med hovedparten af disse områder:

- Microsoft infrastruktur, herunder Windows server, AD og GPO
- Office 365
- Cloud/hybrid services
- Endpoint protection
- VMware/storage
- Switche, routere, firewall, wifi, primært baseret på Cisco
- Wan, vpn og mpls
- Dns, dhcp, radius

Som person trives du i en travl hverdag i en afdeling med mange bolde i luften, og du behersker engelsk i skrift og tale. Det er endvidere vigtigt, at du er serviceminded og kan li´ at hjælpe andre med deres IT-udfordringer.

Du har stor fokus på IT sikkerhed, og er du vant til at tænke IT sikkerhed ind i alt, hvad du foretager dig. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for dine arbejdsopgaver.
Der vil i begrænset omfang være behov for at arbejde uden for normal arbejdstid ifm. servicevinduer.

Vi tilbyder
Du tilbydes et spændende og afvekslende job fyldt med udfordringer i et uformelt miljø. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og du vil opleve høj grad af frihed - i øvrigt i en organisation, der har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde. Vi arbejder sammen som et team, og selvom vi har hvert vores fokusområde, vægter vi højt, at hjælpe og sparre med hinanden.

Ansøgning
Upload din ansøgning og CV via vores hjemmeside senest den 28. januar 2020. Du kan for yderligere uddybning af stillingen kontakte IT Manager Rune Nicolajsen på +45 9936 5794.

Mekoprint A/S
Mekoprint A/S er en familieejet virksomhed, der siden begyndelsen i 1954 har udviklet sig fra en grafisk virksomhed og metalskiltefabrik til i dag at være en højteknologisk, dynamisk og fleksibel virksomhed med et meget bredt produktprogram og med et stor potentiale for yderligere vækst. I alle årene har et innovativt samarbejde med kunderne været i fokus, og sådan vil det fortsat være. Ambitionerne er høje, og der er en tro på, at medarbejderne gennem nysgerrighed og målrettethed er med til at præge udviklingen og skabe fremtiden.

Mekoprint er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Mekoprint er for 4. år i træk, kåret til at være blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser af analysevirksomheden Great Place to Work.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Ny IT-supporterelev søges hos Dansk Industri i Ind...

    Fri kontakt
    Brænder du for at uddanne dig til IT-supporter og ser du fordelene ved en IT-supporteruddannelse? Så kan DI blive din praktikplads i dit uddannelsesforløb, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.Bliver en del af spændende arbejdsplads.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • IT Service Desk Student

    Student Assistant for IT Service and Support Business Area: IT Location: Ballerup Country: Denmark Employment type: Student assistant Do you want to be part of a team of h..
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info
  • Systemadministrator til moderne infrastrukturplatf...

    Vil du være med, når vi udvikler og videreudvikler vores datacenter og infrastruktur på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med .
    • IT-supporter
    • København N
    Få mere info
  • It-supporter i Søborg

    På vegne af en af vores internationale kunder leder vi efter en IT-supporter, der brænder for at yde højkvalitets on-site IT-support til en stor dansk virksomheds slutbrugere. Kundens lokation er f..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1