It Supporter/medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Er du drevet af at forbedre IT oplevelsen for brugerne?
Ønsker du at arbejde med IT i bred forstand, og vil du have stor indflydelse på retningen IT skal udvikle sig i?


Qubiqa A/S er en lokalt forankret produktionsvirksomhed, hvor vi selv håndterer alt indenfor IT og tager stort ansvar for at levere IT support på højt niveau til vores kollegaer.

Vi oplever eksplosiv vækst og en stigende aktivitet hele vejen rundt i virksomheden og søger derfor en ny medarbejder, som kan indgå i tæt samarbejde med vores IT Manager og løse alle IT mæssige opgaver i virksomheden. Har du en relevant IT uddannelse og et par års erfaring med support, udvikling og sikkerhed indenfor IT, og har du talent for at yde nærværende og meningsfuld IT support, så er du måske vores nye medarbejder.


Kan du genkende dette, er du den vi søger:

  • Du tager stort ansvar for at hjælpe og kan lide at løse komplekse udfordringer.
  • Du kan proaktivt komme med input og stiller spørgsmålstegn ved løsninger, som kan forbedres.
  • Du er god til at finde fejl og mangler og kan nemt se, hvordan du løser en udfordring.
  • Du kan tale med de fleste og er god til at skabe langvarige samarbejder med leverandører og kollegaer.
  • Du motiveres af at skabe løsninger og sætte ting i gang som skaber bedre arbejdsforhold og processer.
  • Du kan lide vekslende opgaver og har en positiv tilgang til at få løst de udfordringer der måtte opstå.
  • Du sørger altid for høj kvalitet og sikkerhed og tager stort ansvar for at skabe optimale løsninger.

Jobbets indhold:
Du vil få ansvar for mange forskelligartede opgaver, men overordnet vil din fornemmeste opgave være at hjælpe vores kollegaer med alt fra installation af applikationer gennemførelse af større it projekter. Vi har stort fokus på IT sikkerhed, så der vil være daglige opfølgninger på SIEM logs, nye sårbarheder m.m., ligesom der vil være tilbagevendende opgaver der skal styres.
Vi arbejder med værktøjer som Microsoft 365, Microsoft 365 E5 Security herunder Endpoint Manager og Azure Sentinel. Vmware, Veeam, CAPA Installer og SAP.
Kendskab hertil vil være et stort plus, ligesom vi gerne ser, at du har en nysgerrighed for at lære nyt og har blik for udvikling og tendenser.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Daglig support - personligt, telefonisk, fjernsupport. Qubiqas brugere er lokaliseret i Danmark og Polen.
  • Indkøb, administration og installation af hardware og software.
  • Windows deployment, software pakketering, patching m.m.
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af interne politikker.
  • Administration og drift af servere og netværksenheder.
  • Deltagelse i interne IT projekter.

Hvad vi forventer af dig:
Du er uddannet IT supporter eller har en anden IT-faglig, relevant uddannelse. Vi forventer, at du er omhyggelig med at få alle detaljer på plads både i forbindelse med planlægning og i forbindelse med installation og sikkerhed.

Vi ser gerne, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling og forventer, at du har faglig ballast til at kunne komme med input og løsningsforslag. Da vores brugere sidder både i Danmark og Polen er det endvidere en forudsætning for at kunne udføre jobbet tilfredsstillende, at du kan skrive og tale dansk og engelsk på høj niveau.

Vi tilbyder dig

  • Et spændende job med faglige udviklingsmuligheder.
  • Selvstændigt arbejde med stort ansvar og masser af frihed.
  • Kantineordning samt frugtordning og forskellige sportsaktiviteter.
  • Løn efter kvalifikationer samt pensionsaftale, fritvalgsordning og sundhedssikring.

Er du interesseret?
Kan du se dig selv i rollen som IT Supporter hos Qubiqa, så send dit CV allerede i dag. Vi screener og indkalder løbende kandidater til interviews. Har du spørgsmål til arbejdsopgaverne eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Katrine Gilberg på +45 2088 8281. Qubiqas mål er at have et mangfoldigt personale og ledelse. Vi mener, at dette bidrager til et innovativt og kreativt arbejdsmiljø, og at det er den eneste måde til fortsat kommerciel succes. Vi opfordrer derfor alle med de relevante kompetencer og talenter at søge denne stilling.

Om os:
Qubiqa blev grundlagt i Esbjerg, Danmark for mere end 75 år siden. Siden har verden ændret sig, og vi har ændret os med den - altid på forkant med teknologien. I dag fokuserer vi mere end nogensinde på at støtte vores kunder i deres søgen efter øget bæredygtighed.
Vores fokuserede tilgang er baseret på høje krav til innovation, intelligens, stabilitet og service. Som verdensomspændende leverandør fokuserer Qubiqa på innovative kvalitetsprodukter og løsninger til optimering af intern logistik. Vi bruger vores omfattende viden i vores kerneprodukter og har altid kundens samlede løsning i tankerne. Vi fokuserer på løsninger til håndtering af produkter som isoleringsplader/ruller, loftplader, tagsten, køkkenelementer, biomasse m.m.
Qubiqa er lean, effektiv og teknologisk gearet til at håndtere både små og store projekter på et højt og konkurrencedygtigt niveau. Vores finansielle platform er stærk, og dette kombineret med vores knowhow og ekspertise gør os ivrige og mere end kvalificerede til at tage konkurrencen op både på hjemmemarkedet og på det globale eksportmarked.

Test i forbindelse med rekrutteringen
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere trives i deres arbejde. Derfor bruger vi en personprofiltest som en del af vores rekrutteringsproces. Det tror vi på giver den bedste oplevelse for både vores kandidater og for os. Du vil derfor kunne opleve at du bliver bedt om at tage en Talenttest som en del af processen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Esbjerg
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • It-supporter (studiejob) i Sydjylland

    Kickstart-AcademyI dette studiejob bliver du en del af et pre-graduate forløb, hvor du som studerende på sidste år af din kandidat indtræder i et Kickstart-Academy med ambition om fuldtidsansættels..
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gråsten

    Hos [xxxxx] vil vi være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og vores kunder har ingen binding. Vores produkter og services er yderst fle..
    • IT-supporter
    • Gråsten
    Få mere info
  • It-supporter i Vejle

    Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye ku..
    • IT-supporter
    • Vejle
    Få mere info
  • It-supporter i Esbjerg Ø

    Vi leder efter en dygtig og engageret IT-supporter til at være en del af vores team og medvirke til at videre udvikle vores supportenhed. Som IT-supporter vil du spille en central rolle i fortsat a..
    • IT-supporter
    • Esbjerg Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1