Administrationschef - Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Brænder du for IT, og for at være omdrejningspunktet for den tekniske infrastruktur i en maritim uddannelsesinstitution i vækst, og som skal være endnu mere digital i fremtiden? Har du evnen til at kunne bevare overblikket over mange forskellige opgaver i en travl og spændende hverdag, og kan du arbejde struktureret på tværs i organisationen?

Så har vi et spændende, udfordrende og alsidigt job som IT-medarbejder til dig.

Du skal være med til at styrke vores IT-infrastruktur og sikre kontinuert drift og tæt sammenhæng mellem de forskellige systemer vi anvender, både interne og eksterne. Det gælder både PC’er, inhouse-servere, netværk, printere og telefoni.

Du bliver en del af en IT afdeling på 3 medarbejdere og indgår i den daglige support, drift og vedligeholdelse af servere, netværk, sikkerhed og backup med reference til administrationschefen. IT afdelingen har primært arbejdssted på MARTEC i Frederikshavn, men arbejder også med IT på vores afdeling i Skagen, Aalborg samt om bord på Skoleskibet DANMARK.

Driftsmiljøet er baseret på Microsoft Windows og Microsoft teknologier, men vi har naturligvis et bredt udvalg af systemer, bl.a. MS SQL, SAN, VMWARE, VPN, softwaredistribuering, inter- og intranet (Umbraco/Wordpress), økonomi- og studieadministrative systemer. Dertil kommer bistand ifbm. etablering af tekniske systemer der anvendes i undervisningen, f.eks. simulatorer, automationsudstyr, robotter med mere.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Koordinering og opfølgning på opgaverne i afdelingen
  • Løbende optimering og korrigerende handlinger
  • Aktiv deltagelse i udvikling af MARTECs IT-strategi – samt implementering i driften
  • Implementering af nye systemer / projektledelse
  • Netværk, sikkerhed og backup
  • Dokumentation af netværk, procedure og mål
  • Support til medarbejdere og studerende
  • Kontakt til eksterne leverandører og samarbejdspartnere
  • Deltagelse i pædagogiske udviklingsprojekter i samarbejde med vores undervisere og eventuelle øvrige uddannelsesinstitutioner.

Din baggrund:

Du har en relevant uddannelse inden for IT-området som datamatiker, datatekniker, IT-diplomuddannelse eller lignende, og har flere års praktisk erfaring med IT-drift fra en større organisation.

Du har et højt energiniveau, er ambitiøs og arbejder struktureret. Du er selvkørende i forhold til dine egne opgaver og ansvarsområder, og du har interesse og gerne erfaring med at drive projekter på tværs af en organisation. Det forventes, at du kan deltage aktivt i både udvikling og den løbende implementering af MARTECs IT-strategi. Du er derfor vant til at tegne det digitale roadmap, fremkomme med anbefalinger og eksekvere på disse – i øjenhøjde med institutionen og brugerne. Du er nysgerrig af natur og holder dig løbende teknologisk opdateret.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst, på fuld tid med tiltrædelse snarest mulig.

Vi indkalder løbende til samtaler indtil rette kandidat er fundet, så du bedes sende din ansøgning snarest mulig. Du er velkommen til at kontakte Administrationschef Kim Nielsen på tlf. 96208889 eller mail [email protected], hvis du vil vide mere om stillingen. Ansøgning mærket IT-medarbejder bilagt relevante papirer sendes til [email protected]. Undlad venligst at angive personnummer i ansøgningen

Om MARTEC

MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter, som udbyder uddannelserne til maskinmester, skibsmaskinist, skibsassistent, kyst-, sætte- og fiskeskipper, skibsfører og HF Søfart. MARTEC administrerer også Skoleskibet DANMARK og driver en omfattende kursusvirksomhed med fokus på certifikatgivende kurser til personale i den maritime sektor, offshore- og vindenergisektoren samt teknik – og energisektoren. MARTEC er i rivende udvikling og har en ambitiøs dagsorden. Vi ønsker den allerbedste kvalitet, i det vi gør og tilstræber tilfredse medarbejdere, studerende, kursister og samarbejdspartnere.

Mere info på www.martec.dk / www.facebook.com/martecdk / https://www.linkedin.com/company/martec-frederikshavn


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Frederikshavn
  • Lørdag den 01. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1