Medarbejder til implementering af drifts- og opgavestyring i Administrations- og Servic...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Trives du med implementering af driftsstyring med fokus på den samlede forretning? Er du en stærk facilitator, der motiveres af at arbejde på alle niveauer i organisationen. Har du værktøjerne og erfaringerne til at opbygge en transparent og agil styringsmodel? Og vil du være med til at sætte retningen for den fremtidige driftsstyring i Administrations- og Servicestyrelsen? Så er du måske vores ny kollega.

Implementering af drifts- og opgavestyring
Din primære opgave bliver at medvirke til at opbygge en ny agil og transparent driftsstyringsmodel til forretningen. Du vil skulle bistå med implementeringen i samarbejde med den daglige driftsorganisation i flere forskellige organisatoriske enheder. Så det er vigtigt at du kan sætte dig ind i komplicerede processer og forstår hvordan du leverer et produkt der taler ind i den specifikke kontekst, da der er tale om meget forskelligartede forretningsvirkeligheder og opgavetyper. Blandt andet får du til opgave at bidrage til at:

  • Kortlægge forretningsbehov i forbindelse med driftsstyring.
  • Facilitere implementeringer i organisationen i et tæt samarbejde med andre faglige kolleger og interessenter.
  • Understøtte og fastholde den løbende udvikling af forretnings- og arbejdsgange.


Holistisk tilgang til strategisk driftsstyring i ADST
Du har en relevant videregående uddannelse kombineret med interesse og solid erfaring for udvikling, implementering af drifts- og opgavestyring. Du har en struktureret tilgang til opgaven og forstår at dokumentation, kommunikation og transparens er essentielt. Det er også vigtigt, af du forstår at afkode forretningens udviklingspotentiale og behov via facilitering og dataforståelse, og din baggrundsviden indenfor LEAN og agile principper.

Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at forstå og sætte dig ind i forretningens behov, så du kan sparre med og udfordre tænkningen hos interessenterne. Derudover skal du kunne sikre en god proces, så driftsstyring understøtter forretningens evne til effektivt at levere produkter og services af høj kvalitet.

Vi lægger vægt på at du:

  • Har nogle års erfaring fra en lignende stilling, gerne med kendskab til LEAN og Scrum
  • Har strategisk forståelse for agil driftsstyring på tværs af organisationen
  • Er en dygtig sparringspartner, har gode kommunikative evner og finder dig til rette i en koordinerende og faciliterende rolle.
  • Kan håndtere en meget høj grad af forskellighed internt i styrelsen i den måde vi arbejder på


Det er vigtigt, at du samtidig i et vist omfang også kan påtage dig andre løbende opgaver af forskellig karakter, som fx faglige opgaver af et vist omfang og kompleksitet. Du trives med at samarbejde med dine kolleger i forhold til retningen for dine arbejdsopgaver og efterfølgende selvstændigt at arbejde inden for dit eget felt.

Der må påregnes nogen rejseaktivitet, da vi er repræsenteret i en del forskellige byer i Danmark og en del af arbejdet vil foregå lokalt.

Målinger, Analyse og Ledelsesinformation (MAL) – dit kontor
Du bliver en del af et kontor, med det tværfaglige projekt- og procesteam. Derudover arbejdes der med koncernfælles ledelsesinformation, analyser, måling og evalueringer. Du bliver en del af et ambitiøst arbejdsmiljø, hvor faglig sparring er i højsædet. Du skal derfor også have lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og i et samarbejde med resten af kontoret.

Arbejdsmiljø præget af samarbejde og udvikling
Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes, og hvor der er plads til videreudvikling. Desuden tilbyder vi en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver påvirkes af forretningens nuværende behov og efterspørgsler. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Ansøgning og kontakt
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Måling, Analyse og Ledelsesinformation Carsten Bastholm Dahl på telefonnr.: 72 37 28 97

Send din ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg jobbet”. Ansøgningsfristen er d. 23. marts 2020 med tiltrædelse d. 1. juni 2020 eller hurtigst muligt. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 14 og Eventuel 2. samtale i uge 16. Der vil blive anvendt test i forbindelse med rekrutteringsprocessen samt indhentning af referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Administrations- og Servicestyrelsen

Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Herning
  • Mandag den 23. marts 2020

Lignende jobs

  • External Service Technician

    Do you enjoy being in the front line, can you execute and provide a service that makes customers request your name - every time? As an external service technician at [xxxxx] you are our..
    • IT-supporter
    • Herning
    Få mere info
  • IT-Support elever til itm8 - Skovlunde, Kolding, A...

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Silkeborg
    Få mere info
  • IT-support elev februar 2025

    Vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder, og sætter du en ære i at levere kundeservice på et højt niveau? Ønsker du at få en bred IT-uddannelse, have gode karrieremuligheder og at ar..
    • IT-supporter
    • Herning
    Få mere info
  • IT Supporter Lærling

    It-supporterlærlingSted: Danmark - BjerringbroHvad tilbyder vi? En læreplads, startende i virksomheden til januar 2025, hvor du kommer til at arbejde i et levende og spændende miljø, hv..
    • IT-supporter
    • Bjerringbro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Herning over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 4
20. august 2024 4