Medicotekniker til Nordsjællands Hospital i sektionen Almen Medico 1

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vi søger en dygtig og dedikeret tekniker, der tager ansvar og følger opgaverne til dørs.

Om os
Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) understøtter hospitalerne i Region Hovedstaden. Medicoenheden er ansvarlig for anskaffelse, vedligeholdelse og drift af medicoteknisk udstyr på samtlige af Regionens hospitaler. Medicoenheden har ca. 120 medarbejdere ud af CIMTs i alt ca. 950 medarbejdere.

Sektionens overordnede formål er at servicere det tekniske udstyr på hospitalerne, herunder indkøb, installation, vedligehold, kvalitetssikring samt opfølgning på brugen af udstyret i tæt samarbejde med hospitalets brugere. Her vil det være en fordel, hvis du har erfaring med medicoteknisk udstyr og gerne kendskab til apparaturregistreringssystemet Medusa, men det er ikke et krav.

Vi arbejder med et bredt udsnit af medicoteknisk udstyr ofte i tæt tilknytning til de kliniske afdelinger. Dette kan være alt fra operationsrobotter over hjerte/lungemaskiner til sprøjte- og infusionspumper. Vores opgaver udover daglig drift og støtte til den kliniske virksomhed, omfatter aktiviteter i relation til Sundhedsplatformen, flere større byggeprojekter samt en række større og mindre flytninger.

Vi deltager også i en række projekter, der bl.a. omfatter standardisering, effektivisering og udvikling af udvalgte områder.

Om stillingen
Du kommer til at indgå i sektionen ”Almen Medico 1” med ca. 30 medarbejdere, som dækker Bispebjerg/Frederiksberg, Hvidovre, Nordsjællands og Bornholms hospitaler. Stillingens base er som udgangspunkt på Nordsjællands Hospital i Hillerød, men der vil forekomme tværgående opgaver på flere af regionens hospitaler, i CIMTs hovedkvarter på Østerbro, samt hos vores leverandører.

Opgaveløsningen vil ske i tæt samarbejde med medarbejdere og ledere i hele medicoenheden, de kliniske medarbejdere på hospitalerne og resten af CIMT.

Nogle af dine og gruppens vigtigste opgaver er:

  • planlagt vedligehold
  • akut service
  • serviceopgaver internt (fx forsendelser, lager, varebestilling etc.)
  • kvalitetssikring (fx mærkning/registrering, el-sikkerhed, etc.)
  • deltagelse i flytninger af medicoteknisk udstyr i forbindelse med hospitalsbyggerier m.v.
  • evt. arbejde med skopi-området som speciale – også på tværs af flere hospitaler

Du vil desuden deltage i og bidrage til:

  • at koordinere samarbejde og opgaver internt og eksternt
  • at medvirke til at servicemål og øvrige mål nås
  • god dialog med kliniske brugere og øvrige samarbejdspartnere.

Om dig
Du har en baggrund som elektronikfagtekniker eller lignende og har gerne dokumenteret erfaring med teknik.

Har flair for teknisk service og gerne erfaring med medicoudstyr, herunder gerne kendskab til de særlige forhold og krav der gælder på hospitaler. Dette er dog ikke et krav.

Vi ser gerne, at du:

  • er serviceminded og god til at kommunikere
  • er resultatorienteret, struktureret og kvalitetsbevidst
  • kan prioritere dine opgaver, da der ofte forekommer akutte opgaver
  • er engageret og ansvarsbevidst
  • bidrager til det gode arbejdsklima i afdelingen med godt humør, humor og positiv indstilling

Vi tilbyder
Hos os får du et spændende og selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder indenfor den nyeste teknologi i et miljø med positive og engagerede kolleger og klinisk personale. Du får meningsfulde opgaver, som giver oplevelse af at gøre en forskel og et arbejde i et dynamisk og tværfagligt miljø med faglige udfordringer. Det er et arbejde i et dynamisk felt mellem teknologi og det kliniske område

Du får yderligere for gode arbejds- og ansættelsesforhold. Vi sørger for, at du får relevant uddannelse/træning indenfor fagområdet.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Dines Dinesen på telefon: 92 43 09 05 eller e-mail: [email protected] eller teamkoordinator Jasmin Ajkunic på telefon: 24 64 31 39 eller e-mail: [email protected].

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flekstid.

Der vil kunne forekomme overarbejde og evt. deltagelse i vagtordning indenfor områderne telemetri/patient-monitorering, kritisk snitflade mellem udstyr og Sundhedsplatformen.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Vi vil gerne have din ansøgning senest den 14. april 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Center for It, Medico og Telefoni
Region Hovedstaden etablerede i januar 2012 Danmarks største offentlige It-, medico- og telefonivirksomhed. Vi har ansvaret for anskaffelse, vedligeholdelse, drift og udvikling af al It, medicoteknik og telefoni i Region Hovedstaden og har et budget på ca. 1,5 mia. kr. Center for It, Medico og Telefoni leverer således en stor projektportefølje til regionens 9 hospitaler, 3 tværgående virksomheder og 6 koncerncentre, i alt ca. 42.500 ansatte. Porteføljen indeholder mange forskellige typer af projekter; fra It-infrastruktur projekter til organisatorisk implementering af sundheds It-løsninger.
Du kan læse mere om Center for It, Medico og Telefoni her: www.regionh.dk/imt.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hillerød
  • Tirsdag den 14. april 2020

Lignende jobs

  • Elev til it-support

    Kan du finde fejl og levere løsninger? [xxxxx]’s it-organisation hedder Digital Solutions og består af 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister, der arbejder med nogle af landets vigtigste dig..
    • IT-supporter
    • Hillerød
    Få mere info
  • Elev til it-support

    Kan du finde fejl og levere løsninger?ATP's it-organisation hedder Digital Solutions og består af 500 it-, digitaliserings- og dataspecialister, der arbejder med nogle af landets vigtigste digita..
    • IT-supporter
    • Hillerød
    Få mere info
  • Laboratory Automation Technical Supporter - DTU Bi...

    The jobYou will be responsible for day to day operation and management of our laboratory robotics, working within our Biofoundry but providing support as needed to all research groups within DTU .
    • IT-supporter
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Senior IT Supporter

    About us Topsoe is a leading global provider of technology and solutions for the energy transition. We combat climate change by helping our customers and partners achieve their decarbonization an..
    • IT-supporter
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1