Systemadministrator med fokus på automatisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Systemadministrator med fokus på automatisering

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor der er fokus på nutidens og fremtidens digitale brugeroplevelser, og hvor nytænkning, teknologi og især kunder er i højeste fokus. Har du en stor viden om Infrastruktur, netværk, kommunikation/protokoller og IT-sikkerhed. Så er det dig, vi søger til en selvstændig rolle som Systemadministrator m. fokus på automatisering hos Duka ved Aarhus.

Vi udvikler på virksomheden hele tiden. Duka har medarbejderen i fokus og et arbejdsmiljø, som underbygger samarbejde, kreativitet og stabile løsninger. Vi er klar til at byde vores næste nye kollega velkommen til Duka "familien", er det dig?

Om jobbet Vores nye Systemadministrator kommer til at indgå i vores IT/Drift team, hvor alle tager ansvar, samarbejder og er passionerede omkring IT, systemer og kundeløsninger. Du vil arbejde selvstændigt inden for dine ansvarsområder og du trives i en tværfaglig dialog på tværs af virksomheden.

Du får ansvaret for vedligeholdelse af primære kundevendte centralapplikationer, eks. e-mail server, RMM, Office 365 suite, images og automatisering, hvor vi favner +25.000 kundedevices og konti på tværs. Du kommer også til at håndtere forskellige opgaver i relation til vores interne løsninger og kundeservices f.eks. i kraft af 3. level support.

Kort og godt har du tøjlerne og ansvaret for al software, vi ikke selv har udviklet, i forhold til vores kundeløsninger. For at løse opgaven bedst muligt, får du en stor grad af myndighed til at agere og prioritere inden for dit specialområde. I praksis tilbyder vi dig at udvide dine IT-discipliner så du i praksis bliver en schweizerkniv der kan "det hele" på et givent niveau.

Om dig Vi forventer ikke at du er softwareudvikler, men vi forventer at du kan bygge f.eks. scripts til at løse og automatisere opgaverne med. Hvis du ikke allerede er en haj til PowerShell og VB script får du helt sikkert mulighed for at blive det.

"Hvordan trækker jeg data ud af dette system" er et spørgsmål du kommer til at støde på tit, så det regner vi med at du synes er en fed opgave i et bredt sammenhæng.

Derudover regner vi med, at du:

  • Har en relevant IT-uddannelse og/eller baggrund deployering. Vi kan forestille os er du er uddannet IT supporter eller Datatekniker med ambitioner om at blive expert i automatisering og monitorering.
  • Har solid erfaring som Systemadmin eller tilsvarende.
  • Har erfaring med SQL, scripting og API
  • Har erfaring med Devicemanagement software såsom WSUS.
  • Er skarp på Windows 10 miljøet og deployment, herunder kan producere og vedligeholde PC images.
  • Har lyst til at udvikle dine kompetencer til nye højder.

Har du Exam 70-734 OEM Preinstallation for Windows 10 eller Exam 70-698 Installing and Configuration Windows 10 er det en fordel men ikke et krav. Har du kendskab til eller erfaring med moderne kodesprog som Python eller C# vil det også være en fordel.

Duka tilbyder Du bliver en del af en spændende dansk virksomhed, som har fuld fart på, og som gør en forskel for tusindvis af private kunder, hver dag.

  • Fuldtidsansættelse med fleksible rammer for arbejdet.
  • Mentorship og vejledning fra din første arbejdsdag i teamet.
  • Stor mulighed for at udvide bredden i dine IT og system kompetencer.
  • Inspirerende arbejdsmiljø der fremmer kreativitet og samarbejde.
  • Fast og gennemskuelig lønmodel samt personalegoder såsom pension, sundhedsforsikring, god frokostordning, massageordning og meget andet.

Ansøgning og kontakt Send din ansøgning online her:

Vi regner med at du er klar til at starte i november eller december.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Duka HR manager Henrik Bjørn Oldenborg på [email protected]

Forud for en eventuel jobsamtale

Bliver du udvalgt til jobsamtale skal du være opmærksom på at vi fremsender et spørgeskema samt en kognitiv opgave, som du skal udfylde før samtalen. Vi forventer at gennemføre 2 samtaler pr. kandidat der går videre i rekrutteringsprocessen

Se mere på www.duka.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Duka Hos Duka synes vi at teknologi er fantastisk og gør hverdagen lettere, men nogle gange driller det bare. Det skal vores kunder heldigvis ikke tænke på, for Duka er altid klar til at træde til og holde vores kunder kørende. Som virksomhed er vores mission at gøre det nemt for vores kunder, så de kan bruge deres tid på det de har lyst til. Understøttet af pålidelig og effektiv support, brugervenlig teknologi og fleksible abonnementsløsninger gør vi livet nemt for vores kunder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hinnerup
  • Lørdag den 08. januar 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus

    ØNSKER DU AT FÅ ERFARING HOS EN RÆKKE AF DANMARKS STØRSTE OG FØRENDE VIRKSOMHEDER? SÅ KAN DU BLIVE VORES NÆSTE IT-SUPPORTER!Som IT-supporter hos [xxxxx] bliver du en del af et team på over 10..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus V

    Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et nordeuropæisk marketingsbureau? – Og motiveres du af at hjælpe andre med forskellige IT-problemstillinger?Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et norde..
    • IT-supporter
    • Århus V
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info
  • It-supporter i Lystrup

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • IT-supporter
    • Lystrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1