Hotel supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Erfaren hotelsupporter til Property Management System (PMS)

  • 2730 Herlev, Danmark

Firmabeskrivelse

Om Hoist Group:
Hoist Group er en international, succesfuld totalleverandør til hoteller, kursus- og konferencecentre m.fl. Vores hovedkontor ligger i Stockholm, Sverige, og vi har kontorer i 18 lande i EMEA-regionen. Vi har ca. 600 medarbejdere. Vores systemløsninger leveres endvidere af distributører i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten.

Produkterne og ydelserne strækker sig fra daglige forbrugsvarer til avancerede og digitale interaktive TV-systemer. Forretningsområderne omfatter hotel TV­ systemer, TV-apparater, TV-programmer, trådløst internet, digitale parabolanlæg, HotSoft bookingsystem, back office-systemet Serviator, hotelinteriør samt installation/service/support.

Hoist Group Danmark blev etableret i 1999 og er den eneste totalleverandør til hotelbranchen. Virksomheden inspirerer branchen med sin brede palet af muligheder, og de 14 engagerede og ambitiøse medarbejdere i den danske afdeling har altid fokus på at finde den bedste løsning for kunden. Læs mere på www.hoistgroup.com

Jobbeskrivelse

Hotelsupporter til Property Management System (PMS)

Har du erfaring med hotelbookingssystemer og hoteldrift? Sætter du en ære i at hjælpe og rådgive kunder? Er du klar til nye udfordringer og kompetenceudvikling? Så er det måske dig vi mangler som hotelsupporter og på sigt som softwarekonsulent.

Vi oplever stor kundetilgang indenfor vores PMS-løsninger og søger derfor en kollega, som vil være med til at præge og sætte standarder for vores softwareløsninger. I tæt samspil mellem vores salgs- og softwarekonsulenter tilbyder vi skræddersyede PMS-løsninger til vores kunder. Med reference til vores Adm. Direktør er din fornemmeste opgave at supportere vores hotelsoftwareløsninger gennem en professionel og personlig kontakt med vores kunder. Vores kunder er kroer, kursus- og konferencecentre samt individuelle hoteller og kædehoteller.

Supporter med stort drive og engagement
Som supporter arbejder du med at sikre, at vores kunder får hurtig og personlig service indenfor produktområderne HotSoft (bookingsystem) og Serviator (Back Office system). Du modtager henvendelser, registrerer dem og assisterer kunden. Du arbejder tæt sammen med vores salgs- og softwarekonsulenter, leverandører og CSS team (Central Support Services). På sigt udvikler vi dig til at kunne fungere som softwarekonsulent, hvor du bl.a. arbejder med Pre Sales, installation og kunderådgivning i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Du har arbejdet i hotelbranchen og har erfaring med daglig brug af bookingsystemer. Du har muligvis også arbejdet med opsætning af fx overnatningspriser eller konferenceprogrammer i et af de gængse hotel- og konferencebookingsystemer. Som person stimuleres du ved at hjælpe andre og arbejde i et miljø, hvor både humøret og tempoet er højt. Du arbejder omhyggeligt og systematisk for at færdiggøre dine sager.

Vi lærer dig det tekniske og du har følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med bookingsystemer og er gerne superbruger.
  • Erfaring med kundeservice og gerne salg.
  • Flair for IT.
  • Flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.
  • Løsningsorienteret og analytisk.
  • Erfaring med Office­pakken.
  • Kørekort kat. B

Yderligere informationer

Ansvar og udvikling i en sund virksomhed
Du tilbydes en stilling i en international virksomhed med store ambitioner. Du bliver en del af en virksomhedskultur, hvor medarbejderne er i centrum. En stilling med alle muligheder for at sætte dit eget fingeraftryk og skabe markante resultater for din egen og virksomhedens succes.

Dit arbejdssted vil være central i Herlev, men da vi dækker hele landet, må du påregne lejlighedsvis rejseaktivitet og overnatning.

Du tilbydes fast arbejdstid, attraktiv lønpakke med pension, 5 ugers ferie og 5 ferie/fridage samt fri telefon.

Finder du jobbet interessant, så send din ansøgning til os. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Mikael Svensson på tlf. 4586 0203.

Om HotSoft og Serviator
Vort egenudviklede bookingsystem HotSoft 8 består af integrerede moduler, der kan hjælpe alle typer af virksomheder – fra mindre hoteller til hotelkæder. Med Serviator planlægger man arbejdet, effektiviserer arbejdsprocesserne og øger servicegraden overfor gæsterne med vores egenudviklede cloud-tjeneste til opgavehåndtering. Serviator effektiviserer og letter arbejdet for alle, der arbejder på hotellet. Begge systemer modulopbygget og kunden vælger selv hvilke funktioner de har brug for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hørsholm
  • Onsdag den 26. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1