Rekrutteringsfirma

IT-ansvarlig til Hamlet Protein

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Med reference til virksomhedens CFO, vil du blive ansvarlig for en IT-funktion på 1 medarbejder.

I tæt samarbejde med din kollega, skal du sikre ambitiøse løsninger til virksomhedens produktion og medarbejdere. Du skal desuden sikre strategi, struktur og governance, samt have en meget tæt dialog med forretningen for at sikre at den fortsatte udvikling og vækst understøttes bedst muligt.

Du skal sikre motivation og effektivitet, samt tekniske kompetencer, samtidig med at du har det overordnede ansvar, herunder budgetansvar, for virksomhedens infrastruktur, drift og support.

I første omgang bliver nogle af dine vigtigste opgaver at håndtere outsourcede aftaler, herunder kontraktmæssige forhold, samt at sikre driften af de produktionstekniske platforme (MES) og integrationer mellem systemerne.

Du har tillige ansvaret for:

  • At sikre drift af SQL-databaser i forhold til rapportering m.m.
  • Prioritering og anbefaling af udviklingsaktiviteter
  • Kommende implementering af nyt ERP-system (Business Central)

Det er afgørende, at du kan arbejde både strategisk, taktisk og operationelt, og at du har en reel interesse i den daglige forretning og de anvendte løsninger. Du opfattes af alle interessenter som en integreret del af forretningen, så alle oplever et godt samarbejde, god dialog og sparring med IT-afdelingen.

Ansvarsområdet omfatter:

Sikre at den samlede IT-afdeling er proaktiv understøttende og udfordrende når der skal findes løsninger, herunder anvendelse af de rette teknologier

Kortlægning af forretningsprocesser og IT-setup, samt procesoptimering via IT

Ansvarlig for udarbejdelse og ajourføring af overordnede IT-politikker, herunder beredskabsplan, sikkerhedspolitik og anden compliance

Ansvarlig for optimal og bedst mulig drift af IT-platform, herunder sikring af højt fagligt niveau i den samlede koncern IT-funktion

Hvem er du?

Du er en erfaren og ambitiøs IT-leder, der trives med en omskiftelig og udfordrende hverdag, og sørger for at alle opgaver prioriteres, at løsninger anvendes korrekt og implementeres så der sikres maksimalt udbytte af nye tiltag.

Du er åben og tillidsvækkende i din kommunikation og tilgang til mennesker – du formår at skabe stærke relationer og kan være pragmatisk. Du har en god forretningsforståelse og kan begå dig på alle organisatoriske niveauer.

Din baggrund

Det er en forudsætning, at du har nogle års dokumenteret erfaring med drift af IT-løsninger, gerne i større organisationer og med relevant erfaring fra produktionsmiljøer og produktionsteknologi. Du har minimum et par års ledererfaring fra en lignende stilling og gerne en relevant IT-faglig uddannelse. Du taler og skriver flydende engelsk.

Din baggrund kan også komme fra konsulentbranchen, hvor du måske savner muligheden for at kunne arbejde langsigtet med dine ”egne” systemer. Du har en stor og bred viden om drift, vedligehold og support af primært Microsoft platformen, og du ved, hvad der fungerer og holder dig løbende opdateret omkring nye muligheder. Du trives med at vise vejen, og er ikke bange for at give en hånd med, når der er brug for det.

Hvad tilbyder Hamlet Protein?

  • En stilling i en struktureret og positiv virksomhed, hvor værktøjerne er i orden
  • En markedsledende global virksomhed i vækst
  • Fantastiske kollegaer i et velfungerende og dygtigt arbejdsmiljø
  • Fokus på høj medarbejdertilfredshed

________________________________________________________________________________________

Hvem er Hamlet Protein?

Hamlet Protein producerer avancerede sojaproteinbaserede ernæringsløsninger til unge dyr.

Virksomhedens er global, og deres salg går gennem lokale medarbejdere understøttet af et stort netværk af lokale distributører.

Virksomheden ejes af Goldman Sachs og Altor, og har produktion i både Horsens og i Findlay, Ohio, USA, og et asiatisk salgskontor i Qingdao, Kina. Koncernens omsatte for 858 mio. DKK i 2021, og er i fortsat vækst.

Der arbejder 40 personer på hovedkvarteret i Horsens og globalt beskæftiger de i alt 125 ansatte.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Horsens

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus C

    Senior Systems Engineer for expanding development team in AarhusWe are growing, and now plan to divide our existing Bespoke development team in Aarhus into two separate te..
    • IT-supporter
    • Århus C
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info
  • It-supporter i Lystrup

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • IT-supporter
    • Lystrup
    Få mere info
  • It-supporter i Viby J

    IT-supportspecialist gerne med MAC kompetencer søges til landets bedste IT-supportafdelingVil du arbejde sammen med nogle af landets bedste IT-supportspecialister og have en arbejdsplads, hvor der .
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1