It-supportelever med et stort servicegen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

It-supportelever med et stort servicegen
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Du sidder en tirsdag eftermiddag i supporten og en efterforsker ringer ind. Efterforskeren kommer igennem til dig og han har behov for din hjælp for at løse problemet med sin bærbare computer. Vil du være med til at gøre en forskel?

Som it-supportelev i Rigspolitiet bliver du en del af en organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet. Vi tilbyder dig en alsidig og udviklende uddannelse inden for it. Til gengæld forventer vi, at du tager ansvar for dit arbejde, læring og udvikling, og derved mulighed for at få indflydelse på din hverdag.

Du bliver en del af et elevhold, som jævnligt mødes omkring forskellige aktiviteter i forbindelse med uddannelsen.

Som it-supportelev i Rigspolitiet vil du være tilknyttet Koncern IT, som er placeret på Landlystvej i Hvidovre. Uddannelsen er bygget op omkring ét år i IT support i Hvidovre og ét år i en af Rigspolitiets support afdelinger, som er placeret ude i en af politikredsene. Som it-supportelev i Rigspolitiet kan du derfor være bosat i hele landet.

Hvad laver du som it-supportelev hos os?
Når it-systemerne ikke fungerer, som de skal, er det it-supporterens opgave at finde fejlen og rette den igennem teknisk support telefonisk. Du får en varieret hverdag, hvor du løser mange forskellige opgaver, som fx er at:
• levere 1st og 2nd line support
• fejlfinde og udskifte defekte it-enheder
• at yde teknisk support af anden udstyr, som f.eks. printere, scanner, tablets o.lign.
• opstille, konfigurere, flytte og tilslutte it-udstyr

Ud over almindelige supportopgaver indgår du også i tværgående projektopgaver i forbindelse med it-projekter.

Kommunikation, service og teknisk viden
Du har afsluttet og bestået grundforløbet for strøm, styring og IT (Data- og kommunikation) på en teknisk skole. Du har kørekort eller er påbegyndt erhvervelse af kørekort til kategori B.

Du har teknisk flair og grundlæggende hardware indsigt, og du har lyst til at afprøve teori i praksis og i forbindelse med konkret opgaveløsning. Du bidrager med ny frisk viden, en ambitiøs tilgang til din udvikling og evner at omstille dig i en omskiftelig hverdag. Herudover har du lysten til at arbejde med tekniske løsninger og få indsigt i netværksteknologi og helpdesk-arbejde i en stor offentlig virksomhed.

Som person er du god til at samarbejde og omgås mange forskellige mennesker. Du er udadvendt og serviceminded, udviser initiativ, har mod på nye og spændende arbejdsopgaver og er villig til at lære. Derudover skal du kunne arbejde selvstændigt, når arbejdsopgaverne kræver det.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra et fritidsjob, frivilligt arbejde, elevrådsarbejde mv. eller it-relateret erhvervserfaring.

Ansættelsesforhold

Tiltrædelse forventes den 1. september 2021.

Der indgås aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge, hvor der kan forekomme skiftende arbejdstider i form af eftermiddagsvagter og weekendvagter.

Ud over den praktiske uddannelse, er der i alt ca. 29 ugers skolegang inkl. den afsluttende svendeprøve. Du vil have mulighed for at have indflydelse på, hvor du tager den teoretiske del af uddannelsen.

Det er vigtigt at du oplyser hvis du er i gang med en nuværende skolepraktik.

Ansættelsen vil ske på overenskomstmæssige vilkår, i henhold til organisationsaftalen for håndværkere i staten af 1. april 2018.

Arbejdsstedet er Rigspolitiet med adresse primært på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Du skal i stedet for en motiveret ansøgning besvare følgende spørgsmål, foruden uploade dit CV og eksamensbevis. Din besvarelse må max. fylde en A4 side.
• Hvorfor er Rigspolitiet et tiltalende uddannelsessted?

• Hvilke personlige kompetencer kan du bringe i spil i forbindelse med dit uddannelsesforløb?

• Du sidder i supporten. Der er en stor aktion i gang på Vesterbro hvilket er skyld i at telefonerne ringer lidt oftere end normalt, da der er forskellige udfordringer med it-udstyret. Din vagt slutter om en time og du har allerede fyldt bord med ufærdige sager.
o Hvad tænker du om situationen og hvad gør du konkret?

• Tre af dine kolleger er stille og roligt begyndt at ytre utilfredshed med en kollega. De synes, at den sidste kollega gør jeres arbejde besværligt og mangler forståelse for at arbejde effektivt. Der er masser af brok og sure miner, og samtidig er de tre kolleger begyndt at undgå den sidste.
o Hvad tænker du om situationen og hvad gør du konkret?

Læs mere om politiets elevforløb på https://politi.dk/job-i-politiet/elevuddannelser.

Du kan finde mere information om Rigspolitiet på https://politi.dk/virksomheden/rigspolitiet og på https://politi.dk/job-i-politiet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Mie Jaenicke Sørensen [email protected].

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Samtaler: Vi indkalder løbende til samtale i løbet af midten og slutningen af april 2021.

Ansøgningsfrist: 12. april 2021


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Mandag den 12. april 2021

Lignende jobs

  • IT-supporter til [xxxxx]

    Vi søger kongerigets bedste IT-supporter Brænder du for at sætte dit fodaftryk og drive forandringer der understøtter forretningen. Og vil du arbejde i en organisation med 400 begejstrede kol..
    • IT-supporter
    • Søborg
    Få mere info
  • Bliv IT-supporter hos Textilia Group A/S

    Er du en Danmarks bedste IT-supportere, eller vil du gerne være det? Så læs med her. Textilia søger en IT supporter, som er klar til at yde 1. klasses support til vores 2.500 brugere i Danmark og S..
    • IT-supporter
    • Smørum
    Få mere info
  • IT Service Desk Student

    Student Assistant for IT Service and Support Business Area: IT Location: Ballerup Country: Denmark Employment type: Student assistant Do you want to be part of a team of h..
    • IT-supporter
    • Ballerup
    Få mere info
  • Serviceminded IT-supporter

    Er du udadvendt, serviceminded og selvstændig? Brænder du for IT-support? Og har du lyst til at være en del af en af advokatbranchens bedste IT-afdelinger? Så er du måske vores nye IT-supporter.
    • IT-supporter
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1