IT-specialist til drift og udvikling (Genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være med til at varetage den daglige drift og vedligeholdelse af vores SCCM-installation? Har du viden om og interesse for SCCM og øvrige Microsoft Server teknologier? Så er du måske vores nye IT-medarbejder til infrastrukturafdelingen ved Forsvarets IT.

Om os

Forsvarets mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte for dette, stiller Forsvaret krav om en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der både er sikker, effektiv samt tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier fra bl.a. HP, Cisco og Microsoft.

Koncern IT er en af landets største IT-virksomheder og løser en række spændende drifts- og udviklingsopgaver. Disse skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte om bord på skibe i Nordatlanten eller på mission i ørkenen – men også i Oksbøl og Hjørring.

Vi skal både være effektive og samtidig levere gode, brugervenlige IT-tjenester til Forsvarets ansatte. Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde hos os.
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og relevante udfordringer!

Vores sektion (Core Drifts- og Koordinationsstøtte) består pt. af 17 medarbejdere. Sektionen er en del af Infrastrukturafdelingen (Core), som hører under Koncern IT, der er en afdeling under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Vi bor på Helseholmen i Hvidovre (Avedøre Holme), men forventer at blive samlet under hele Materielstyrelsen i Ballerup.

Om stillingen

Du bliver hos Forsvarets IT en del af en sektion med højt specialiserede medarbejdere, som yder støtte til drift, af den bagvedliggende infrastruktur.

Som IT-specialist arbejder du primært med Microsoft System Center Configuration
Manager (SCCM) og MDM-systemer. Du kommer til at varetage den daglige drift og vedligeholdelse af SCCM, rapportering og, i samarbejde med 3 kolleger, udvikling af anvendelsen af SCCM. Målet er at gøre driften af infrastrukturen så effektiv og proaktiv som mulig. Vi benytter SCCM til management af desktops og servere i miljøer med op til 20.000 klienter.

Hos os, og ikke mindst Forsvaret, er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre hverdagen for vores udsendte soldater i hele verden. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at indgå i et team af dygtige IT-specialister, og der er en lang række af muligheder for personlig og faglig udvikling.

Om dig

Du har gennemført en relevant IT uddannelse gerne suppleret med 2-5 års erfaring fra en IT-administrativ stilling, men har du den rette profil og personlighed samt en god bunke teoretisk viden om SCCM og øvrige Microsoft Server teknologier, hører vi meget gerne fra dig.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med en eller flere af følgende teknologier; SCCM CB, Microsoft Updates (WSUS) – patch procedure, AD, PowerShell, OSD, Windows diverse platforme, Automatisering samt MDM systemer, f.eks. VMWare WS One.
Du formår at kommunikere teknisk kompleks information til såvel tekniske som ikke-tekniske samarbejdspartnere og kolleger. Derudover behersker du dansk og engelsk i både skrift og tale på et fagteknisk niveau.

Det er essentielt for stillingen, at du er ansvarsbevidst, eftersom din adfærd kan påvirke mange tusinde brugere. Det er vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og både har mod og en stærk vilje til selv at finde vejen til målet. Sandsynligheden for at opnå succes hos os er høj, hvis du har et stærkt ønske om at udvikle dit speciale og lære nye ting.

Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift af systemer, men hvor ændringer også kan ske hurtigt. Som person er du positiv af natur og søger løsninger i udfordringerne. Du er udviklingsorienteret, da du aktivt søger at øge din viden og færdigheder, og du deler gerne din tekniske viden med dine kollegaer.

Du arbejder engageret, er struktureret og kvalitetsbevidst, og som holdspiller, føler du ansvar for både dine og sektionens opgaver.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, består af grundlønnen og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte sektionschef CSG Andreas Weis Kalckar på telefon 7281 4633.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lars Holte på telefon 7281 9158.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2021, og vi forventer at afholde samtaler løbende.

Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2021.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 31. august 2021

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Fri kontakt
    Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig. Om jobbet. Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et selskab, som er ved at transformere forretningen fra traditionelle tekniske installationer til at investere stort i også at tilbyde data- og digitaliseringsløsninger? Det b..
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • It-supporter i Brøndby

    IT-blæksprutte til Vestegnens Sprog- og KompetencecenterEr du en dygtig IT-supporter, der kan lide at arbejde selvstændigt og trives med at være en ”en-mandshær” i serviceringen af en masse pro..
    • IT-supporter
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
10. juli 2024 4
9. juli 2024 4
8. juli 2024 3
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3