Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for VMware?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi søger nemlig fem nye VMware specialister, som har fået den unikke opgave, at være med til at bygge Forsvarets nye virtualiseringsplatform og datacenter op fra bunden.

Har du erfaring med VMware, og har du mod på at specialisere dig inden for de nye teknologier? Og leder du efter en arbejdsplads med fokus på at have balance mellem arbejde og livet udenfor? Så skal du ikke lede længere.

Om os

Vi er i gang med at vende grundigt op og ned på IT-systemerne. Vores ambition er at blive hurtigere til at udvikle nye teknologiske løsninger, opgradere en stribe IT-systemer og ikke mindst samle 50 datacentre i færre centrale centre.

”Lige om lidt får vi nøglerne til et nyt datacenter, som skal bygges op fra bunden. Set fra et driftsperspektiv er det ufatteligt spændende og en helt unik opgave” beretter din kommende leder, Niels, som er IT-driftschef.

”Hos os kan du forvente en arbejdsuge på 37 timer inkl. frokost pause, og vi forventer ikke, at du har overarbejde. For at gøre livet derhjemme endnu nemmere, tilbyder vi fleksible arbejdstider, ingen ”on-call duty” og to hjemmearbejdsdage, hvor vi sørger for alt det rette udstyr.” tilføjer Niels.

Lige nu holder vi til i Hvidovre, men forventer at rykke til Ballerup inden for det næste år.

Om stillingen

Du indgår i et visionært team bestående af 3 kompetente kollegaer, der alle har stor erfaring med virtualisering og automatisering. Teamet er i opbygningsfasen, og derfor skal du have lyst til at udvikle platformen fra bunden.

Som vores nye IT specialist vil du;
• udvikle, vedligeholde og supportere hele VMware platformen
• specialisere dig inden for et eller flere af områderne; VMware NSX-T, Horizon, Operations Manager (vROPS), Log Insight og Network Insight, Automation eller vSphere på VSAN
• gøre driften af infrastrukturen så effektiv og proaktiv som muligt
• tage de nye certificeringer inden for VMware teknologier, og dele din viden med teamet

”I vores team, kigger vi ind i fremtiden af VMware teknologier. Vi er en af de få danske virksomheder, som skal arbejde med hele værktøjspalletten. Vi kender endnu ikke alle aspekter, men det skal vi finde ud af sammen!”, fortæller Jacob, en kommende kollega.

Hvordan ser din dag ud?
Du bliver en del af PIT Infrastruktur Services under Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) i Hvidovre. I din hverdag kommer du til at arbejde tæt sammen med både kollegaer, leverandører og ikke mindst dine kunder, som er alt lige fra flyingeniører til udsendte soldater.

”Vi er 3 specialister i VMware-teamet indtil videre, og selvom Covid-19 har gjort det svært for os at mødes fysisk, så har vi et rigtig godt sammenhold. Det kommer blandt andet til udtryk på vores daglige videomøder, hvor vi har masser af faglig sparring. Indimellem er det også mindre fagligt. Så er det primære fokus socialt samvær.”, tilføjer Jacob.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en fornuftig viden og erfaring med Microsoft/VMware infrastruktur. Men frem for alt, er det vigtigt, at du har dit speciale og ikke er bange for at lære nyt.

Og måske har du erfaring med et eller flere af nedenstående områder:
• VMware NSX-T
• VMware Horizon
• VMware Operations manager (vROPS)
• VMware Log Insight og Network Insight
• VMware Automation
• VMware vSphere på VSAN

Som person er du positiv af natur og ser løsninger frem for udfordringer. Du skal lave lysten til at udvikle dig indenfor dit område, da du kan forvente 10 – 15 kursusdage om året.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Til ansættelsen er der knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derforopfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

SÅDAN SØGER DU
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV.

Ansøgningsfristen er 1. september 2021. Vi holder samtaler løbende, så hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt eller senest den 1. november. Stillingen er tidsbegrænset til og med den 1. november 2024, med mulighed for forlængelse. Arbejdssted vil være i Hvidovre, Helseholmen 1.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Niels Testrup på 72 81 46 30 . Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulenter fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse Tina Gissel på telefon 32 66 54 82.

Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Onsdag den 01. september 2021

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Fri kontakt
    Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig. Om jobbet. Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et selskab, som er ved at transformere forretningen fra traditionelle tekniske installationer til at investere stort i også at tilbyde data- og digitaliseringsløsninger? Det b..
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • It-supporter i Brøndby

    IT-blæksprutte til Vestegnens Sprog- og KompetencecenterEr du en dygtig IT-supporter, der kan lide at arbejde selvstændigt og trives med at være en ”en-mandshær” i serviceringen af en masse pro..
    • IT-supporter
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3