IT-Specialist til Servicecentersektionen, Program IT i Hvidovre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Er du engageret, selvstændig og serviceminded? kan du holde overblikket i en travl og udfordrende arbejdsdag, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk og anderledes IT-support virksomhed med brugere over hele verden? Så har du nu mulighed for at blive vores nye kollega.

Om os

Program IT er med til at administrere de kommunikationskanaler og logistiksystemer, som er afgørende for, at Forsvaret kan løse alt fra demografisk understøttende opgaver i forbindelse med forurening, katastrofer og redning, til at understøtte vores udsendte kollegaer. Vi leverer den digitale infrastruktur der gør, at brugeren i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen til dagligt kan arbejde effektivt.

Du kommer til at være en del af en afdeling, som består af 30 specialiserede IT-medarbejdere, som har forskellige specialer.

Til dagligt holder vi til på Helseholmen i Hvidovre (Avedøre Holme).

Om stillingen

Som medarbejder i IT-Servicecentersektionen, får du en grundig oplæring i Forsvarets systemer og procedurer. Du kommer til at indgå i et team, hvor der arbejdes med 1. og 2. level support (telefonisk og skriftligt), samt indgå i en vagtturnus. Der kan også være opgaver, som skal løses på tværs af organisationen.

Alt efter dine kompetencer og interesser, vil du få nogle ansvarsområder, som du skal være specialist på. Du kan også komme til at bidrage til forskellige projekter eller hjælpe med at uddanne nye kollegaer.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer, med fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som IT-supporter, datatekniker, datamatiker, eller anden relevant IT uddannelse. Har du ikke en IT uddannelse, ser vi gerne, at du som minimum har to års erfaring med IT arbejde.

Du er udadvendt og pædagogisk anlagt, og kan sætte dig i brugerens sted. Du skal have lyst til at arbejde i en stor virksomhed, hvor vi sætter service og kvalitet i højsædet. Du skal have gode samarbejdsevner, være proaktiv, have gode sociale færdigheder og en tydelig kommunikation.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er også slået op som civil.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Grundlønnen vil afhænge af din erhvervsuddannelse, samt erfaring fra tidligere lignende IT stillinger. Din samlede løn, vil bestå af en grundløn samt et eventuelt individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte major Hans Henrik Blumensaadt på telefon 7281 4731 eller mail [email protected]. Alternativt kan du kontakte premierløjtnant Frederik Møller-Madsen på telefon 7281 4748 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på telefon 7281 9156. Har du spørgsmål til det militære stillingsopslag herunder løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm på telefon 7281 9696, eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er søndag den 19. juni 2022, og samtaler afholdes løbende.
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2022 eller snarest herefter.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig om at fremsende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse har, som styrelse under Forsvarsministeriets område, det overordnede ansvar for Forsvarsministeriets materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Hvidovre
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i Kokkedal

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 2980 Kokkedal
    • IT-supporter
    • Kokkedal
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Are you passionate about digital technology and renewable energy and do you have knowledge of photovoltaic and electrical energy storage systems? Then we have a unique opportunity for you in Copenh..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info
  • It-supporter i Storkøbenhavn

    Vil du være en del af et selskab, som er ved at transformere forretningen fra traditionelle tekniske installationer til at investere stort i også at tilbyde data- og digitaliseringsløsninger? Det b..
    • IT-supporter
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3