IT-supporter til DIIS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du ansvarsbevidst, udadvendt og serviceminded? Og har du erfaring med professionel IT-support på både Mac, Microsoft og rutineadministration af Microsofts Backoffice? Så er det måske dig vi søger til en fast stilling som IT-supporter på Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS).

Jobbet
DIIS er en internationalt anerkendt forskningsinstitution med fokus på internationale forhold. Vi tilbyder en afvekslende IT-stilling på en spændende arbejdsplads i et dynamisk, internationalt miljø. IT-enheden står for indkøb, drift, vedligehold og support af vores IT og telefoni. IT-enheden udgør en integreret del af huset, hvor brugerne ofte kommer forbi for at få hjælp, og vi sætter derfor tilfredse brugere meget højt på dagsordenen. Vi arbejder med stor frihed under ansvar og har en fri og hyggelig omgangsform – både i gruppen og i resten af huset.

Som IT-supporter på DIIS kommer du til at indgå i et mindre, dynamisk team, der sørger for den daglige drift af instituttets IT-platform, og hvor alle har brugersupport som en større eller mindre del af de daglige opgaver. Du vil i stillingen få medansvar for IT-supporten af DIIS’ ca. 130 medarbejdere i tæt samarbejde med vores anden IT-support, studentermedhjælp og IT-elev.

Dine arbejdsområder vil være:

  • It-support af DIIS’ ca. 130 medarbejdere – på en blandet platform, baseret på Microsoft Windows 10, microsoft 365 og Macbook
  • Mindre administrative opgaver på AD, Exchange og SharePoint (Office365) – herunder vedligehold af brugere og grupper
  • Løbende opfølgning og kontrol af IT-sikkerhed (ISO 27000)
  • Klargøring og vedligehold af pc’er samt opsætning af udstyr
  • Kontakt til leverandører ifm. garantireparationer
  • Support af printere og andre devices
  • Support af mobiltelefoni
  • Andre it-relaterede opgaver

Vi forventer derfor, at du er i stand til at løse de fleste problemer på pc’erne og samtidig er i stand til hurtigt at tilegne dig ny viden. Vi har løbende nye IT-projekter på DIIS, og du vil typisk være projektdeltager i de fleste.

Din profil
Da du får medansvar for IT-supporten på instituttet, forventes du at have dokumenteret erfaring med professionel IT-support på PC og Macbook samt med rutineadministration af Microsoft 365. Vi forventer endvidere, at du har en relevant erhvervsuddannelse i Data og Kommunikation – helst med en specialisering som IT-supporter.

Du arbejder selvstændigt og formår at bevare roen og smilet, uanset hvor travlt der er. Du trives med stort fagligt ansvar i det daglige, har faglig stolthed og fokus på kvalitet i det, du leverer. Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret og bevare overblikket – også i pressede situationer.

Som person er du frem for alt positiv, udadvendt, fleksibel og serviceminded. Du er god til at gå i dialog med brugerne og ser det som din vigtigste opgave at løse brugernes udfordringer. Du har gode samarbejdsevner, deler gerne viden og sætter en ære i at yde en god service. Du tager selv initiativ og kan arbejde selvstændigt og så sætter du god service af brugerne først. Derudover har du humor og er fleksibel – både ift. opgaver og løsninger.

Det vil være en klar fordel, hvis du tidligere har arbejdet i en forskningsinstitution eller anden statslig organisation og kender de systemer og regler, der gælder for statslige institutioner.

DIIS er en mangfoldig arbejdsplads. Vi forventer derfor også, at du har lyst til at arbejde med mennesker med forskellige baggrunde. Vi har bl.a. en del ikke-dansktalende medarbejdere, og vi forventer derfor, at du formulerer dig godt mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling, som er ledig til besættelse pr. 1. januar 2023 eller snarest derefter. Arbejdstiden er 37 timer om ugen i gennemsnit.

Selv om vi naturligvis kan have travlt i forbindelse med deadlines, lægger vi vægt på, at der skal være god sammenhæng mellem arbejde og fritid, og tilbyder derfor også fleksibel arbejdstid.

Ansættelse sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til IT- og driftschef, Rasmus Gammeltoft-Hansen, på [email protected].

Spørgsmål om løn- og ansættelsesforhold eller selve ansøgningsprocessen kan rettes til HR på [email protected].

Ansøgning
Ansøgning, CV og dokumentation for relevant uddannelse (eksamensbevis/karakterudskrift) skal være os i hænde senst den 6. december 2022 kl. 12.

Stillingen kan kun søges gennem vores e-rekrutteringssystem via linket øverst til højre.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København Ø
  • Tirsdag den 06. december 2022

Lignende jobs

  • Ny IT-supporterelev søges hos Dansk Industri i Ind...

    Fri kontakt
    Brænder du for at uddanne dig til IT-supporter og ser du fordelene ved en IT-supporteruddannelse? Så kan DI blive din praktikplads i dit uddannelsesforløb, hvor du: Får en målrettet og professionel 2-årig uddannelse inden for IT-support.Bliver en del af spændende arbejdsplads.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • Linux Operations Engineer

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • Systemadministrator til moderne infrastrukturplatf...

    Vil du være med, når vi udvikler og videreudvikler vores datacenter og infrastruktur på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at arbejde sammen med dygtige kollegaer med .
    • IT-supporter
    • København N
    Få mere info
  • Junior IT Supporter

    Junior IT SupporterDo you have a keen interest in IT and strive to provide exceptional service? Do you want to help ensure that our employees get the best IT support so they can focus on delive..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1