Incident Manager/IT Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som vores nye Incident Manager vil dit ansvar bl.a. være at sikre rettidig og serviceminded behandling af de henvendelser, der modtages i IT service samt sikre et godt fagligt samarbejde med hele IT-afdelingen samt forretningens specialister.

Du vil varetage opgaver som IT supporter og vil derfor have et mindre antal vagter på lige fod med de øvrige IT supportere, hvor du behandler henvendelser fra HOFORs interne medarbejdere og konsulenter. Henvendelserne kommer gennem sagssystemet, ServiceNow, eller direkte via telefon eller personlig henvendelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Fungere som Incident Manager med proaktiv overvågning af incident og service requests og dermed sikre, at vi arbejder med de vigtigste opgaver og efterlever vores service aftaler
  • Sikre at incident management processen fungerer hele vejen gennem IT og tage hånd om eventuelle udfordringer
  • Bidrage til at identificere og styre implementering af forbedringer, som hjælper til at øge effektiviteten af leverancerne fra servicedesk.

Du vil referere til sektionslederen og indgå i sektionen, IT Service, sammen med 13 andre dygtige kolleger. Du får i alt 110 kolleger i IT-afdelingen, der samlet omfatter Udvikling, SRO, Projektledelse, Sikkerhed, Arkitektur, Infrastruktur, forretningsafklaring samt GIS.

Serviceminded sparringspartner med høj IT-faglighed
Vi forventer, at du har en relevant IT-uddannelse fx som IT supporter, og det vil være en fordel, hvis du løbende har uddannet dig og opkvalificeret dine kompetencer. Vi arbejder efter ITIL principper, så det er en fordel, hvis du er fagligt stærk i ITIL, support-processer og ITSM-værktøjer og gerne certificeret inden for ITIL.

Du kan holde overblik over de forskellige opgaver, som du løser, og du bidrager aktivt til sektionens KPI’er og mål samtidig med, at du har fokus på at servicere og støtte forretningen. Du kommunikerer i øjenhøjde med mange forskellige typer kolleger, og bidrager til fælles succes. Vi går op i trivsel og at ”spille hinanden gode”.

Derudover ser vi gerne at du har:

  • Operationelt kendskab til ITIL processerne i Service Management, specielt Incident management, Service request management og Knowledge management
  • Erfaring med opfølgning på servicemål og KPI’er
  • God teknisk forståelse som grundlag i analyse og problemløsningshåndtering
  • Godt kendskab til almindelige supportfunktioner såsom installationer af HW/SW, test af nyt hardware, AV-udstyr, klientudrulninger og opsætning, telefoniteknologier, mobil OS, netværk, kabling, printløsninger, hardware- livscyklushåndtering, samt udarbejdelse af manualer og vejledninger herunder videoguides

Kendskab til ServiceNow er en fordel.

Det er desuden et krav, at du kan kommunikere flydende mundtligt og skriftligt på dansk, samt at du er i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder som er rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og vindenergi.

Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vi understøtter forretningen. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtigebyer.

Klar til at ansøge?
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder i IT Support, Henrik Elmark, på e-mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 7. januar 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København S
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Are you passionate about digital technology and renewable energy and do you have knowledge of photovoltaic and electrical energy storage systems? Then we have a unique opportunity for you in Copenh..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København S over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2