Systemadministrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Forretningsorienteret Systemadministrator

Jobbet og dine opgaver
Forstår du, at it i en moderne organisation skal understøtte forretningen igennem stabil drift og højt sikkerhedsniveau, og har du erfaring med Microsoft Cloud teknologier og ikke mindst lyst til at lære noget nyt hver dag du møder på arbejde, så læs videre !

Da en af vores mest erfarne medarbejdere stopper ved os inden længe, har vi brug for en selvstændig og forretningsorienteret systemadministrator som igennem en stærk faglig velfunderet dialog og praktik, kan varetage udvikling, drift og vedligehold af vores it-infrastruktur og klienter i samarbejde med de øvrige systemadministratorer. De eksisterende teknologier og produkter omfatter bl.a. MS Azure, Windows Server, SLES, Ubuntu Linux , Moodle, S4/Hana, Jamf, Office 365, Exchange online, SQL, Teams, Intune, SCCM, Azure, Netværk (Aruba), RPA, Digitalisering af processer, Veeam backup samt en lang række specialsystemer. En stor del af arbejdet omfatter 2. level support både via telefon, e-mail og personlig henvendelse.

Din profil
Formidling af tekniske problemstillinger til brugere uden detaljekendskab falder dig let og naturligt. Møder du konflikter på din vej, er du i stand til at lytte til de forskellige perspektiver, reflektere over disse og løse problemstillingerne konstruktivt. Du griber hellere end gerne telefonen, møder personligt op og tager dialogen med brugerne mundtligt i stedet for at gemme dig bag servicedeskens mailboks. Det er vigtigt for os at du evner at arbejde systematisk og omhyggeligt med dine opgaver. Det er afgørende, at du mestrer at sætte handling til dine opgaver, så du skaber fremdrift og samtidig evner at bevare overblikket over komplekse projekter med mange aktører og interessenter.

Du er færdiguddannet Datatekniker og har erfaring fra en lignende stilling. Du er nysgerrig og dialogsøgende i din tilgang og har teknisk forståelse og sans for optimering af driftsprocesser. Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med håndtering af IT-drift på forretningskritiske systemer. Du har erfaring med Office 365/Azure, og er vant til at indgå i en afklarende dialog med såvel kollegaer som øvrige samarbejdspartnere, internt såvel som eksternt.

Vi forventer, at du
• har stærke evner som problemløser
• kommunikerer sikkert og positivt med et smil
• er velformuleret og præcis, både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
• overholder deadlines på dine opgaver
• er fleksibel og forandringsvillig
• har stor interesse for, og lyst til, personlig kontakt med alle vores mange forskellige kunder

Om IBC
Vi er ca. 350 fastansatte samt en større antal projektansatte medarbejdere fordelt på 5 lokationer i Syddanmark. IBC er fladt organiseret med en direktion, en række stabsfunktioner samt lokal ledelse for hver uddannelse på lokationerne. itService, Økonomi, Digitalisering og RPA er samlet centralt på den primære lokation i Kolding.

Om itService
IBC’s 5 lokationer er forbundet via MPLS til et centrale driftscenter som er placeret på lokationen i Kolding. Core-It omfatter ca. 150 on-prem vm-servere. Der er på IBC’s 5 lokationer ca. 1000 pc-arbejdspladser samt yderligere ca. 3200 daglige BYOD enheder. Infrastrukturen er baseret på hardware fra HP/Aruba og software fra VMware og Microsoft. itService's 11 medarbejdere forestår, og er projektleder, på alle it-projekter i koncernen og har det overordnede ansvar for drift og support af alle centrale og decentrale it-systemer, telefonsystemer, adgangskontrol, elearning-platforme mm.
Der er en afslappet og uformel omgangstone, et godt samarbejde på tværs af både faggrupper og organisatoriske enheder og der er en vilje til at gøre en fælles indsats for at løse opgaverne bedst muligt. Du kommer til at indgå i en afdeling der er organiseret i to teams, et support-team og et system-team. Du får nogle dygtige kollegaer, der alle vil udfordre dig og bidrage til din læring. Dagligdagen er præget af humoristisk storsind og konstruktiv usikkerhed som er to af vores kerne-værdier.

Ansættelsesforhold
På IBC ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på dine faglige kompetencer og hidtidige erhvervserfaring og arbejdsområder, som vil være af afgørende betydning.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Ansættelssted
Dit primære arbejdssted vil være på IBC i Kolding, men arbejde på en af vores andre afdelinger vil jævnligt forekomme, hvilket forudsætter kørekort og egen bil.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Kolding
  • Fredag den 03. december 2021

Lignende jobs

  • It-supporter (studiejob) i Sydjylland

    Kickstart-AcademyI dette studiejob bliver du en del af et pre-graduate forløb, hvor du som studerende på sidste år af din kandidat indtræder i et Kickstart-Academy med ambition om fuldtidsansættels..
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gråsten

    Hos [xxxxx] vil vi være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og vores kunder har ingen binding. Vores produkter og services er yderst fle..
    • IT-supporter
    • Gråsten
    Få mere info
  • It-supporter i Vejle

    Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye ku..
    • IT-supporter
    • Vejle
    Få mere info
  • It-supporter i Esbjerg Ø

    Vi leder efter en dygtig og engageret IT-supporter til at være en del af vores team og medvirke til at videre udvikle vores supportenhed. Som IT-supporter vil du spille en central rolle i fortsat a..
    • IT-supporter
    • Esbjerg Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9