Systemadministrator til Microsoft Dynamics CRM - IT Service (AIT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby



DTU har udviklet mange systemer baseret på Microsoft Dynamics CRM til såvel universitetets administrative personale som til universitetets forskere. Vi er helt i front med at kombinere Dynamics med andre teknologier, såsom MS SharePoint og egenudviklede Angular frontend løsninger.

Vi søger en erfaren Dynamics administrator, der kan indgå i vores ambitiøse Dynamics team – og i samarbejde med vores nuværende administrator have ansvaret for vores 55+ Dynamics servere.

Vi har ambitioner om i nær fremtid at understøtte og udnytte de muligheder, der er i Dynamics Online, så det er vigtigt, at du har lyst til at tage med på denne rejse.

Du bliver en del af et ambitiøst og selvstyrende team i en Teal (blågrøn) IT-organisation med mennesket i fokus - hvor stor handlefrihed og medindflydelse går hånd i hånd med ansvarlighed og ejerskab.

Vi mener, at IT-implementeringer lykkes, når mennesker involveres - både dem, der bruger vores services og dem, der leverer dem.

Du kan forvente – og vi forventer – at udvikle dig både fagligt og personligt.

Om dig
Du er certificeret MCSA/MCSE eller har en anden relevant uddannelse. Hvis du alternativt kan dokumentere flere års erfaring, der modsvarer ovenstående uddannelser, vil du også kunne komme i betragtning.

Fagligt forventes det at du:

  • har flere års praktisk erfaring med drift af Dynamics CRM
  • har flere års erfaring med serverdrift (Windows Server 2016-2022)
  • har en solid faglig ballast og passion for dit fagområde
  • har erfaring med SQL-databaser og backup/restore
  • kan arbejde struktureret og dokumentere dit arbejde og opgaveløsning
  • kan indgå i et bredt team og samarbejde med kontorets administratorer, udviklere, projekt – og systemledere
  • Behersker både dansk og engelsk skriftligt og mundtligt


Det vil være et stort plus, hvis du også har:

  • erfaring med Microsoft Dynamics online
  • kendskab til ADFS, Kerberos og IFD
  • kendskab til integrationsværktøjer og plugins fx Scribe, SISS
  • kendskab til MS SharePoint


Som person trives du godt med en meget stor frihed - og tilsvarende ansvar. Du ønsker at indgå i et selvstyrende team, hvor gensidig respekt, ansvarlighed, sparring og samarbejde er centralt.

Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job. Omgangstonen er uformel, og vi sætter pris på et godt humør. Det er også en organisation hvor der udvises respekt for den enkelte medarbejder.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for IT-medarbejdere (Prosa/Stat) eller overenskomst for akademikere i staten (AC) afhængig af uddannelsesmæssig baggrund.

Dit arbejdssted bliver DTU Lyngby Campus, Sektionen for Koncern IT services.

Vi har en familievenlig politik med flekstid og gode muligheder for hjemmearbejde - arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge inkl. frokost. Der tilbydes desuden mulighed for diverse fritids- og sportsaktiviteter.

DTU Lyngby er nem at komme til både med det offentlige eller med bil, og vi har fri parkering.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 5. december 2022 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Der vil blive indkaldt løbende til samtaler.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Johan Dyhrberg via mail på [email protected] eller ringe på +45 9351 1811.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Afdelingen for IT Service er den centrale IT-funktion på DTU med ca.180 ansatte fordelt på flere geografiske lokationer. Vi er i rivende udvikling og vi får hele tiden nye opgaver. Sektionen for Koncern IT services består pt. af ca. 45 medarbejdere heraf 16 udviklere. Sektionen har fokus på at levere IT services, der effektiviserer administrationen af universitetet og har historisk været en stærk udviklende og projektorienteret organisation på DTU.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 05. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1