BI toolspecialist til drift af Skatteforvaltningens BI-platforme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Vil du være med til at løfte en meget vigtig samfundsmæssig opgave med at sikre stabil, effektiv og sikker drift af BI-platforme i Skatteforvaltningen? Brænder du for at arbejde med nye Business Intelligence-teknologier og -værktøjer og for at bidrage til kontinuerlig forbedring af udvikling og drift? Så har vi et spændende job til dig!

Bredt ansvar for driften af BI-platforme
Som BI toolspecialist bliver du ansvarlig for drift og driftsoptimering af vores BI-platforme og -værktøjer. Vi har i mange år brugt SAP BusinessObjects, og vi udvikler i dag også Qlik-apps og står over for en implementering af Power BI. Du vil som BI toolspecialist spille en central rolle ift. at sikre et robust driftssetup, stabilisere og løbende optimere og deltage i fejlsøgning mhp. at effektivisere den eksisterende drift af især SAP BusinessObjects og Qlik. Du vil indgå i vores team af BI-toolspecialister og komme til at arbejde tæt sammen med vores BI-leveranceteams og med leveranceteams i projekter og programmer.

Afhængigt af dine kompetencer og interesser vil dine primære opgaver være at:

  • installere, optimere og løbende vedligeholde BI-platformene SAP BusinessObjects og Qlik, fx udvide kapaciteten, opgradere til nyere versioner, implementere patches og sikre, at opsætning og vedligehold af værktøjerne i størst muligt omfang bliver automatiseret
  • udarbejde og vedligeholde driftsdokumentation for BI-værktøjerne
  • analysere system-/applikations- og sikkerhedslogfiler
  • håndtere den tekniske kontakt til leverandørerne af værktøjerne
  • identificere forbedringspotentialer, udbygge overvågning og logning, gennemføre root cause-analyser og sikre effektiv systemunderstøttelse af processer og et fokus på kontinuerlig forbedring
  • samarbejde med leveranceteams og sikre, at de udviklede BI-applikationer overholder de etablerede standarder, at de er veldokumenterede, og at der er udarbejdet solide driftsinstrukser.


Om dig
Vi søger en person, der har lyst til at arbejde i et travlt miljø, hvor der er store muligheder for at blive udfordret i arbejdet med at løfte den meget vigtige samfundsopgave, det er at etablere en stabil, effektiv og sikker drift af data- og analyseløsninger til de syv styrelser i Skatteforvaltningen samt til Skatteministeriets departement. Du motiveres af at have overblik, arbejde struktureret og tage ansvar for dit fagområde. Du er god til at skabe stærke tværgående samarbejdsrelationer, og du går positivt til dine opgaver og hjælper gerne kollegaer og deler din viden.

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du:

  • har erfaring med administration og 3rd level support af BI-platforme og ideelt set med SAP BusinessObjects og/eller Qlik, men også gerne med Power BI
  • har erfaring med at læse system-/applikations- og sikkerhedslogs
  • har erfaring med scripting og også gerne programmering (JAVA, VB, C#)
  • har erfaring med administration af Windows- og/eller Linux-servere
  • er nysgerrig over for nye teknologier og har et skarpt blik for forbedringspotentialer og kreative måder at angribe tekniske problemer på.


Du har en relevant uddannelse, god teknisk forståelse for BI-tools samt erfaring med udvikling og/eller drift i større virksomheder eller organisationer. Har du kendskab til Skatteforvaltningens it-systemer og brugen af BI i Skatteforvaltningen samt til metoder og rammeværker som ITIL, Lean, Kanban, DevOps, Scrum og gerne SAFe, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Grundig introduktion og onboarding
Du kan se frem til at arbejde i et dynamisk miljø. Vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone, samtidig med at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os. Du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 6. maj 2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Mikael Kristiansen på telefon 40 88 88 23 eller specialkonsulent Brian Kirkegaard på telefon 72 38 99 77. Samtalerne kan evt. blive afholdt virtuelt. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Tiltrædelse snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart. Du skal forvente 2-4 arbejdsdage per måned i København på Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Til vores kontor i København søger vi en BI toolspecialist til udviklingen af fremtidens datadrevne toldvæsen, se stillingsopslaget her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=131418&DepartmentId=9414&MediaId=5

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Middelfart
  • Onsdag den 06. maj 2020

Lignende jobs

  • Engageret og dygtig systemkonsulent til spændende ...

    Er du en systemkonsulent med skarpe analytiske evner og en passion for at optimere komplekse IT-løsninger? Trives du med at tage ansvar og sikre, at vores kunders systemer fungerer optimalt i en dy..
    • IT-supporter
    • Søndersø
    Få mere info
  • It-supporter til servicedesk

    Vil du være en del af vores fantastiske support-team, der understøtter en af Danmarks største og mest ambitiøse bookingplatforme for turistvirksomheder? Er du serviceminded og brænder for at gi..
    • IT-supporter
    • Odense N
    Få mere info
  • D365 BC/IT Supporter

    D365 BC Supporter - OdenseI am working with a manufacturing company in Odense looking for someone experienced with D365 BC to sit within their support team as they want to strengthen their IT t..
    • IT-supporter
    • Odense
    Få mere info
  • IT Systemadministrator til [xxxxx]

    Er du en dygtig IT Systemadministrator med stærke tekniske evner og en passion for at sikre stabile IT-miljøer? Så har vi brug for dig på vores hold! Vi søger en erfaren IT Systemadministrator,.
    • IT-supporter
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1