IT-koordinator/IT-administrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vil du være en del af en mindre IT-afdeling i en virksomhed i vækst? Vi garanterer fart over feltet – du kommer ikke til at kede dig.

Dymak er en verdensomspændende B2B supply chain virksomhed, som hjælper førende virksomheder verden over med at udvikle og source unikke koncepter inden for Home, Garden og Leisure segmenterne. Vi er snart 150 kollegaer fordelt verden over, og er flere gange kåret som Gazelle-virksomhed. Med en flad organisationsstruktur og et stort fokus på vores værdier, er arbejdsmiljøet i top. I Dymak vil vi hinanden, og vi tror på, at det er vigtigt for at få en god dag på arbejde.

Vores IT-afdeling i Dymak er placeret på vores kontor i Odense, og herfra servicerer vi alle vores brugere globalt. Der er gang i den hos os, så nu leder vi efter endnu en kollega til vores team. Vores IT-infrastruktur er placeret eksternt, og vores opgaver består derfor af koordination med vores hostingpartner, koordination af software udviklingsprojekter og almindelig brugersupport.

Dine opgaver
Som IT-koordinator vil dine opgaver være af både koordinerende såvel som praktisk karakter, således at koordination vil udgøre ca. 50% af din tid, og praktiske opgaver samt supportopgaver vil udgøre de resterende 50%.

Af opgaver kan nævnes:

  • Koordinerende aktiviteter internt og eksternt i forbindelse med både softwareudvikling og IT-infrastrukturen
  • Brugeradministration og brugersupport på brugere i alle Dymak-lande – men du kan være helt rolig, denne support vil ligge inden for normal arbejdstid
  • Aktiviteter i forbindelse med IT-sikkerhed

Dine kvalifikationer
For at lykkes i stillingen, har du en god portion IT-erfaring med i bagagen. Du har en IT-teknisk uddannelse kombineret med nogle års praktisk erfaring. Det kan også være, at din IT-uddannelse består af relevante kurser – i så fald forventer vi, at du har kombineret disse med solid praktisk erfaring.

Det er en stor fordel, hvis du har indblik i og erfaring med Office 365 og Azure, og hvis du er vant til at beskæftige dig med IT-sikkerhed.

Din person
Du er en person med optimisme, positiv energi og gåpåmod, som befinder dig godt i et uformelt miljø med en omgangstone, der matcher det.

Vi er en dynamisk organisation, så du skal være god til at omstille dig, og være vild med at lære nye ting. Kort fra tanke til handling er en beskrivelse, som passer godt på dig.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en arbejdsplads med fantastiske kolleger, løbeklub, fredagsbar, sociale arrangementer, internationale opgaver og en masse god energi og positiv indstilling.

Selv om vi ikke er nye, er entreprenørånden intakt, Vi tilbyder dig derfor et job i en virksomhed med stort mod og erfaring med at lykkes sammen. Gode kolleger, en nærværende ledelse og stærke værdier gør dagligdagen spændende og sjov i Dymak. Vi hjælper hinanden, og hjælper selvfølgelig også dig godt i gang.

Ud over en konkurrencedygtig løn, tilbyder vi blandt andet sundhedsforsikring og tid til sociale arrangementer. Vi fremmer talentudvikling gennem jobudvikling og opkvalificering, og som international virksomhed kan der opstå muligheder for arbejde i udlandet.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager Klaus Terman på 23 96 33 11.

Søg stillingen
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende indtil stillingen er besat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Odense SV
  • Mandag den 14. marts 2022

Lignende jobs

  • It-supporter til servicedesk

    Vil du være en del af vores fantastiske support-team, der understøtter en af Danmarks største og mest ambitiøse bookingplatforme for turistvirksomheder? Er du serviceminded og brænder for at gi..
    • IT-supporter
    • Odense N
    Få mere info
  • D365 BC/IT Supporter

    D365 BC Supporter - OdenseI am working with a manufacturing company in Odense looking for someone experienced with D365 BC to sit within their support team as they want to strengthen their IT t..
    • IT-supporter
    • Odense
    Få mere info
  • Technical Support Intern

    Do you have a good technical understanding and fast hands? Are you attracted to the newest technology in robotics?Spin Robotics is a Danish robotic company dedicated to expanding the robotics mar..
    • IT-supporter
    • Odense M
    Få mere info
  • IT Systemadministrator til [xxxxx]

    Er du en dygtig IT Systemadministrator med stærke tekniske evner og en passion for at sikre stabile IT-miljøer? Så har vi brug for dig på vores hold! Vi søger en erfaren IT Systemadministrator,.
    • IT-supporter
    • Odense S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1