Udbudskonsulent søges til Koncern IT, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at optimere og højne kvaliteten af offentlige IT-indkøb, herunder sikring af lovlige indkøbsaftaler? Vil du være med til at sikre en høj faglighed i vores udbudshåndtering og udbudsdesign? Så er du måske vores nye kollega.

Vores opgave er at sikre lovlige indkøbsaftaler inden for IT-produkter og konsulentydelser. Vores opgave spænder fra aftaleindgåelser under udbudsgrænsen, indkøb på SKI og gennemførelse af EU-udbud. Vi gennemfører udbud og andre former for aftaleindgåelser indenfor primært IT-udstyr, licenser, telefoni, netværk, service/support og flere former for konsulentydelser, alle under behørig afsæt i overholdelse af reglerne for konkurrenceudsættelse.

De opgaver der indebærer gennemførelse af udbud, er organiseret som selvstændige projekter, hvor du som udbudskonsulent er projektleder og ansvarlig for hele udbudsprocessen i samarbejde med tekniske specialister. Efter kontraktindgåelse overgår ansvaret for kontraktopfølgning til drift, hvor du vil bistå med den nødvendige overdragelse af kontrakten.

Foruden gennemførelse af udbud, ligger der i jobbet også en administration opfølgning på konsulentaftaler.

Udbudsspecialisme – det er vores drive!

Aftale og Udbudsteamet er en stabsfunktion i Koncern IT, hvor vi har ansvaret for at udarbejde indkøbsaftaler indenfor primært brede kategorier af hardware, serviceaftaler og tjenesteydelser til brug for hele Region Sjælland. Vores vigtigste opgave er optimal aftaleindgåelse med fokus på bedste pris, kvalitet og kategoristyring samt ressourceoptimering for gennemførelse af udbuddet.

Vi har stort fokus på den gode rådgivning og håndtering af udbudslovningen, samt et vedvarende fokus på kompetenceudvikling i teamet. At viden indenfor udbudslovgivningen skal kompetenceudvikles er fundamentet for, at alle udbud gennemføres med høj standard og med fælles viden om lovgivningens rammer. Endvidere indgår struktureret juridisk kvalitetssikring, som en kerneydelse i teamets udbud.

Køb af it-udstyr er særegent, fordi det er et marked med mange producenter og løbende produktudskiftning og produktoptimering. Vores rammeaftaler og øvrige indkøbskontrakter skal kunne favne disse udfordringer, og kunne skabe den fleksibilitet, som vores brugere har behov for. Du skal kunne se muligheder for aftaleindgåelse bredt og kunne tænke nyt i forhold til traditionel udbudshåndtering og udbudsdesign. Her gør vi ikke nødvendigvis, som vi gjorde i går, men stiller spørgsmålstegn ved, om det vi gjorde i går, var den optimale løsning.

Vores forventninger til vor kommende kollega

Du kan gennemføre udbud indenfor såvel ordinære udbud som miniudbud. Vi forventer, at du har erfaring med udarbejdelse af udbudsbekendtgørelse, udbudsbetingelser, kravspecifikation, kontrakt, evaluering samt generel gennemførelse af udbud.

Det forventes endvidere, at du kan rådgive og gennemføre aftaleindgåelser under tærskelværdierne for udbud.

Kendskab til it-udbud er et aktiv, men ikke en forudsætning for at ansøge.

Projekter der indebærer gennemførelse af udbud håndteres efter projektmodel, baseret på Prince 2 principper. Det vægtes positivt, at du har kendskab eller erfaring til projektmodellen, herunder særligt rollen som projektleder og arbejdet med styregrupper.

Om dig

Vi forventer, at du har relevant akademisk uddannelse. En anden uddannelsesmæssig baggrund vil også være relevant, hvis den er suppleret med stor erfaring fra lignende stillinger.

Foruden god faglig indsigt i offentlige indkøb forventer vi, at du:

  • Evner at være god faglig sparringspartner for kollegaer og ledelse

  • Er god til at arbejde struktureret og selvstændigt

  • Tager aktivt del i udviklingsønsker og gennemførelse

  • Møder nye opgaver med positivitet og entusiasme

  • Trives i et team med godt humør

  • Har interesse i udbudsretlig kompetenceudvikling

  • Er vedholdende – også når processerne trækker ud

  • Er dygtig i skriftlig og mundtlig formidling


Vi tilbyder dig

Muligheden for at være med til at præge dit fremtidige arbejdsliv. Vi har et uformelt, positivt og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter en høj standard. Vi undersøger og afprøver nye processer og udbudsformer, men fællesnævner er altid formålet om at gøre kvaliteten lidt bedre end sidste gang, og dette formål skal vi kontinuerligt styrke og udfordre hinanden i.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid

Ansøgningsfrist

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning og CV snarest og senest d. 18 november 2020

Vi afholder samtaler 20. november og 23 november

Tiltrædelse 1. januar 2021, eller efter aftale.

Det kan blive aktuelt at løse en case forud for første samtale, den vil blive fremsendt 2 døgn før samtale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Stine Fenris Holmgang på mobil: 93 56 73 96


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Ringsted
  • Onsdag den 18. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0