Rekrutteringsfirma

Teknisk supporter - med fokus på kundesupport og indkøb - Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Teknisk supporter - med fokus på kundesupport og indkøb - Sønderborg


Trives du med en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede? Har du et STORT servicegen, og motiveres du af at hjælpe både kunder og kollegaer med deres forskelligartede udfordringer? Besidder du teknisk flair og interesse for systemer? Så vil vi meget gerne høre fra dig.


Danish Clean Water (DCW) søger en Teknisk Supporter, som er en udpræget teamplayer, og som motiveres af at supportere kunder, stå for indkøb af standardkomponenter og samtidig har flair for systemer og processer.

Om jobbet

Stillingen er overordnet opdelt i 2 hovedområder, hvor det tekniske i produkterne er det gennemgående tema, du vil komme til at beskæftige dig med:

Kundesupport

  • Svare på ”simple” forespørgsler fra kunder vedr. mulige betjenings- og garantispørgsmål
  • Tilbudsgivning på standardiserede produkter
  • Oprettelse af kundeordrer i vores ERP-system Navision
  • Koordinering af serviceopgaver med serviceafdelingen

Indkøb

  • Indkøb af standardiserede komponenter, så vi dagligt sikrer os, at hovedkomponenterne er til rådighed for både produktion og kunder
  • Finde alternative komponenter og leverandører, så vores forsyningskæder bliver mere robuste


DCW er en relativ lille organisation, så du vil få mange ”kasketter” på og vil få berøringsflader på tværs af virksomheden til kvalitet, udvikling, fakturering og shipping. Derudover bliver det din opgave at supportere produktionen med styklister mm. I forbindelse med forskellige projekter vil du kunne forvente at få opgaver, der omhandler opbygning af bl.a. produktstrukturer i vores ERP-system.

Vi har en uformel omgangstone, og det gode humør er en del af dagligdagen, hvor alle er med til at præge kulturen og samarbejdet.

Vi lægger vægt på, at du har det tekniske flair for at kunne sætte dig ind i vores produkter samtidig med, at du kan give kunderne det rigtige serviceniveau.

Det primære sprog hos eksportkunderne er engelsk, dog er der også tyske og skandinaviske kunder.

Om dig

Din teoretiske baggrund er ikke så vigtig. Det er vigtigt, at du har erfaring med at betjene kunder og kan håndtere tekniske spørgsmål samtidig med, at du er kommercielt fokuseret og systematisk. Det er en fordel, at du har erfaring med ERP-systemer.

Struktur og evnen til at prioritere de indkomne opgaver er en vigtig personlig egenskab til denne stilling. Du vil selvfølgelig få en oplæring i vores produkter, og du vil på systemsiden selv kunne være med til at præge den. Vi vil give dig muligheden for at være drivkraften i at implementere kunde- og leverandørservice på et højt niveau.

Vi ser gerne, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling, og det er vigtigt for stillingen, at du er tryg ved at kommunikere med forskellige interessenter på alle niveauer.

Du tilbydes

Du vil blive en del af en interessant virksomhed i vækst, med fokus på udvikling og med en flad organisationsstruktur. Lønpakken er konkurrencedygtig og vil blive aftalt individuelt.

Om Danish Clear Water

Danish Clean Water ”DCW” udvikler og producerer maskiner til fremstilling af desinfektionsvæske som bruges til desinfektion af vand, overfladedesinfektion, samt Legionella bekæmpelse i rørsystemer. Vores kunder kommer fra en lang række segmenter som: landbrug, spildevandsbehandling, procesindustrien, gartnerier, forhandlere og brugere af desinfektionsvæske.

For yderligere oplysninger se her: www.danishcleanwater.com


Yderligere oplysninger/ansøgning

Lyder ovenstående som jobbet for dig, så send meget gerne en ansøgning og et CV gennem ”Søg Stillingen”.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg gerne hurtigst muligt. Vi modtager ikke CV og ansøgning via mail.

Har du nogle spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte regionschef Heidi Schmidt Degermann på tlf.: +45 61630776


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Sønderborg
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

  • It-supporter (studiejob) i Sydjylland

    Kickstart-AcademyI dette studiejob bliver du en del af et pre-graduate forløb, hvor du som studerende på sidste år af din kandidat indtræder i et Kickstart-Academy med ambition om fuldtidsansættels..
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gråsten

    Hos [xxxxx] vil vi være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og vores kunder har ingen binding. Vores produkter og services er yderst fle..
    • IT-supporter
    • Gråsten
    Få mere info
  • It-supporter i Vejle

    Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye ku..
    • IT-supporter
    • Vejle
    Få mere info
  • It-supporter i Sydjylland

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1