Technical Support Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Technical Support Engineer

Maskinmester, industritekniker/maskinarbejder el. lign.

Vil du sætte dit præg på udviklingen af skærende værktøjer til vindindustrien? Og brænder du for at bruge din gode tekniske viden i en spændende global rolle, hvor du bliver kontaktperson og teknisk ansvarlig for vores kunder og med din viden, inputs og ideer bidrager til at udvikle vores værktøjsløsninger yderligere? Så er dette måske jobbet for dig...

Sæt dit præg på udviklingen af skærende værktøjer til vindindustrien
Du bliver en del af vores afdeling for forretningsudvikling, som arbejder med at udvikle vores forretning indenfor skærende bearbejdningsværktøjer til nye produkter og på nye markeder.

Vores strategi er klar - vi vil kraftigt vækste vores forretning indenfor vindindustrien, og derfor udvider vi nu afdelingen med to nye kolleger.

Heraf bliver du den ene. Med din naturlige sans for at skabe gode og vedvarende relationer bliver du den daglige og primære kontaktperson samt tekniske sparringspartner for vores kunder i vindindustrien.

Du er garanteret en god oplæring og sparring i jobbet, da jobbet tidligere har været varetaget af en af vores nuværende og erfarne kolleger, som i stedet frigives andre opgaver i afdelingen. Du får også et tæt samarbejde til den anden kommende kollega i afdelingen, som får det overordnede kommercielle salgsansvar for området.

Dine arbejdsopgaver
Din fornemmeste opgave bliver at servicere kunderne, som du yder teknisk support, sparring og praktisk assistance – altid med øje for optimal og effektiv brug af vores værktøjsløsninger og mersalg.

Typisk møder du ind på kontoret i Sunds og starter arbejdsdagen blandt dine kolleger. Senere på dagen og flere gange ugentligt besøger du vores kunder onsite i Danmark, mens du jævnligt også rejser ud til kundernes lokationer i udlandet, bl.a. Kina, Tyskland og Spanien.

Dine arbejdsopgaver er meget varierende. Bl.a. opstiller du vores værktøjer på kundernes maskiner og er med ved tests og indkøring af nye emner. Du giver også inputs og rådgiver ud fra dit bearbejdningskendskab og viden om mekanik og materialer, herunder glasfiber og metal – har du ikke dette kendskab i forvejen, sørger vi for naturligvis for, at du får en solid oplæring i det.

Dine øvrige arbejdsopgaver omfatter:

  • Teknisk support og sparring til kunden – onsite såvel som remote.
  • Bidrage med tekniske inputs til udviklingsteamet ift. kundernes behov og udvikling af nye værktøjer.
  • Løbende dialog med kunderne, deres maskinbyggere og interne kolleger, bl.a. i produktion og indkøb.
  • Intern og ekstern teknisk support ifm. reklamationer, herunder også udarbejdelse af reklamationsdokumentation.

Hvis kunderne har udfordringer med vores værktøj er du også garant for, at opgaven håndteres gnidningsfrit, servicemindet og hurtigt internt hos os. Samtidig er du løsningsorienteret og er praktisk med til at løse den konkrete udfordring eller give inputs til dine interne kolleger ifm. omforandring af værktøjet.

Din stærke tekniske interesse sikrer, du får en unik og indgående viden om kundens tekniske udfordringer og nye produktbehov, og du får derfor også en nøglerolle i at sikre, at forretningsområdet fortsat udvikles. Derfor arbejder du også med salg for øje og kommer med inputs til nye løsningsvalg og ideer til udvikling af nye produkter.

Dine kvalifikationer

  • Du har en teknisk uddannelsesbaggrund, f.eks. som maskinmester, industritekniker/maskinarbejder el. lign.
  • Du er meget teknisk interesseret og har en god forståelse for mekanik, termisk energi og luftflow.
  • Du har et højt drive og får løst dine opgaver effektivt og kvalitetsfyldt.
  • Du er ekstraordinær servicemindet og er en dygtig relationsskaber, som kommunikerer uhindret og professionelt på alle niveauer både internt og eksternt.
  • Du trives med de praktiske opgaver foran produktionsmaskinen såvel som opgaverne ved pc’en, der kræver fordybelse.

Afhængigt af antallet af igangværende projekter har du 25-100 rejsedage om året til kundens lokationer udenfor Danmark, og derfor behersker du flydende engelsk i skrift og tale. Taler du også andre sprog, er det blot en fordel.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Derfor kan der også være mulighed for delvis hjemmearbejde.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. vind-, metal- og træindustrien i hele verden.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat fordelt på 14 selskaber i Danmark og i udlandet. Ca. halvdelen af disse arbejder på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Global Head of Business Development Morten Mortensgaard eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Sunds

Lignende jobs

  • It-supporter i Hele Danmark

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • IT-supporter
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Main Component Technician

    Do you have an interest and experience with advanced mechanical components? Are you dreaming of making a difference in the world and want a physical and exciting job in the world’s most sustainable..
    • IT-supporter
    • Videbæk
    Få mere info
  • Lead Technician

    [xxxxx] Northern Europe A/S SBU NCE Service Unscheduled Service DK North I Service DK opererer vi i Danmark, Hvor vi er ansvarlige for salgsfunktionen, Projekt, installation og service af vindmø..
    • IT-supporter
    • Videbæk
    Få mere info
  • Technical Support Operator

    Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions, with a tight focus on safety and quality standards? Do you have a desire to work collaboratively with..
    • IT-supporter
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0