Socialfaglig systemadministrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Finder du mening i at skabe helhed for borgere og ansatte i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, og ser du fordelene ved at omsætte drift til system, så er Furesø Kommune muligvis din fremtidige arbejdsplads.
Vi søger en ny kollega, som vil tage del i ansvaret af vedligeholdelse af vores IT-fagsystem (KMD Nexus) samt udvikle og implementere nye funktionaliteter. Dit primære arbejdsområde er Center for Børn og Voksne – særligt myndighedsenheden, men du vil blive en del af et team af systemadministratorer, som samlet set understøtter slutbrugerne af KMD Nexus på tværs af voksen og ældreområdet.
Aktuelt står vi over for implementering af VUM 2.0 og Fælles faglige begreber samt den fælleskommunale infrastruktur – dette kommer til at fylde meget for dig i den kommende tid.

Om jobbet
I tæt samarbejde med dine kollegaer i systemadministratorgruppen og superbrugere, skal du udvikle og tilpasse vores IT-fagsystem så det bliver et effektivt værktøj til understøttelse af medarbejdernes daglige arbejdsopgaver og ledelsens styring af området. Mange i kommunen er afhængige af KMD Nexus, hvad enten det er til deres daglige dokumentationsarbejde eller til udtræk af data, og du har sammen med dine kollegaer, til opgave at understøtte dem og deres arbejdsopgaver.

Du skal kunne mestre mange forskellige typer af kontakter i løbet af en arbejdsdag, da du vil samarbejde bredt med relevante fagpersoner, ledere og øvrige samarbejdspartnere internt og eksternt om opgaveløsningen. Du får fleksibel arbejdstid og vil også have mulighed for at arbejde hjemme.

I den forestående implementering af VUM 2.0 og Fælles Faglige begreber skal du, i tæt samarbejde med centerets faglige koordinatorer/superbrugere og projektlederen, projektplanlægge, gennemfører implementering og efterfølgende sikre driften og supporten af slutbrugerne. Du får, afhængig af din baggrund og kompetencer, stor indflydelse på vores fremtidige brug af systemet.
Hos os sætter vi pris på en uhøjtidelig omgangstone og er kendt for et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi er gode til at sparre med hinanden, og vi er drevet af at finde fælles løsninger til gavn for borgerne.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Udvikling af KMD Nexus og vedligeholdelse og løbende forbedring af nuværende funktioner, herunder sikre videreformidling til de relevante ledere og fagkoordinatorer.
  • Testning af ny funktionalitet, heraf teknisk opsætning under hensynstagen til den grundlæggende opsætning på tværs af Center for Børn og Voksne og Center for Sundhed og Seniorliv.
  • Udarbejde vejledninger til brugerne, og understøtte superbrugerne i formidling af ændringer, det kan være bl.a. i form af undervisning og oplæg.
  • Du skal kunne supportere brugere med problemløsning og vejledning i brugen af systemet i det daglige, telefonisk eller via vores helpdeks.
  • Sikre dokumentation af den tekniske opsætning af systemet.
  • Kvalitetssikring og udtræk af data til brug for ledelsesinformation.
  • Afholdelse af superbrugerforum i Furesø Kommune i tæt samarbejde med systemadministratoren på udfører området (Center for Børn og Voksne).

Din bagage
Vi forestiller os, at du har kendskab til det specialiserede socialområdet og at du er en erfaren og systematisk IT-bruger. Du kan være pædagog, socialrådgiver eller administrativ medarbejder og du har måske erfaring med opsætning og/eller udvikling af systemer. Vi ser også gerne, at du har erfaringer med Nexus – måske endda med opsætning af skemaer. Hvis du ikke har erfaringen sørger vi for grundig oplæring, så du bliver klædt på til at varetage opgaverne.
Hvis du kommer med et godt kendskab til VUM-metoden og erfaring med socialfaglig dokumentation, er det klart en fordel.

Personlige egenskaber
Du er god til at skabe relationer og virker tillidsskabende i samarbejdet. Med din servicemindede indstilling, har du en anerkendende, men også vedholdende tilgang i forhold til dine samarbejdspartnere, og du er en god kommunikator og formidler.

Det er naturligt for dig at arbejde struktureret, og du kommer i mål ved at være systematisk. Du er god til at stille nysgerrige spørgsmål for at få afdækket eventuelle problemstillinger.
Derudover er du helt naturligt kvalitetsbevidst med fokus på detaljen og gerne med en god position humor.

Hvem er vi?
I Center for Børn og Voksne er vi ca. 325 medarbejdere, fordelt på flere matrikler i både Farum og Værløse. Vi varetager såvel myndighedsopgaver som forebyggende og specialiserede indsatser for børn og voksne. Du vil have base på Rådhuset i Værløse og sidde sammen med dine systemadministratorkollegaer, samt centerledelsen og centerets øvrige konsulenter.

Er det noget for dig?
Hvis du er blevet nysgerrig på jobbet, vores organisation og vores ambitioner, er du meget velkommen til at kontakte områdeleder for myndighed Margit Wendelboe Petersen på telefon 7216 56 90 eller systemadministrator Diana Dechau på telefon 7216 4384.
Ansøgningsfristen er 9. august.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 33.
Stillingen forventes besat 1. oktober eller tidligere.
Stillingen er på 32-37 timer. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn. Bliver du tilbudt stillingen vil der blive indhentet straffeattest og referencer.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Værløse
  • Onsdag den 13. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Værløse over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0