Teknisk Supporter – Industri Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Er du vores nye tekniske industri supporter? Hvis du har en baggrund med løsning af opgaver inden for industri, og du kunne tænke dig at arbejde med salg og support, så er du allerede godt på vej mod jobbet, hvor du kommer til at arbejde med salg og support af industriautomation og el-tekniske produkter.

Hvad tilbyder vi?
Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed i vækst.

Du bliver en del af et stærkt industriteam, der sælger og tilbyder teknisk support til Solars installatør- og industrikunder.

Som sourcing- og servicevirksomhed tilbyder Solar et bredt sortiment fra en række kendte mærkevareleverandører. Vi har det seneste år haft stor vækst i vores produktprogram med fokus på industrien. Vi sourcer produkter ud fra kundernes behov, så indkøbene kan samles hos så få leverandører som muligt for at spare tid og ressourcer - og samtidig sikre høj kvalitet i salgsprocessen.

Sådan ser din arbejdsdag ud
Din arbejdsdag vil primært bestå af kundekontakt/-support og tilbuds- og projektarbejde sammen med vores eksterne sælgere samt produktorganisationen.

Du vil primært have kontakt med kunder på telefon og mail.

I Industri Support har vores kunder forskellige behov. Du vil være ansvarlig for at udarbejde komplette løsningsforslag til vores kunder, og din vigtigste opgave er at vejlede under hele salgsprocessen med produktvalg, konceptløsninger samt teknisk support. Du skal desuden supportere vores interne salgsorganisation med faglig sparring og produktvalg.

Du vil få mulighed for arbejdsplads i vores kompetencecenter i enten Vejen eller Aalborg (Svenstrup).

Det forventer vi af dig
Vi forestiller os, at du har en baggrund som el-installatør, ingeniør, industritekniker eller måske er du maskinmester med elteknisk baggrund på et solidt fagligt niveau. For at få succes i jobbet skal du derudover have branchekendskab inden for tavleteknik, koblingsmateriel og industriautomation herunder PLC og drives samt gerne sensorteknik.

Vi forventer ikke, at du er ekspert i alle områder, men det er vigtigt, at du har mod og interesse til at sætte dig ind i vores produktområder.

Vi sørger for at give dig løbende uddannelse i vores brede produktprogram internt i Solar samt ved vores leverandører.

Er du blevet nysgerrig?
Lyder stillingen som noget for dig, og vil du høre mere? Så kontakt kompetencecenterchef Søren Andersen på 41 33 97 08 for en uforpligtende snak.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 27. august 2021
Har vi fanget din interesse, kan du se dig selv i stillingen, og mener du, at du har præcist, hvad der skal til? Så send os din ansøgning og dit CV allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Solar er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Vejen

Lignende jobs

  • It-supporter (studiejob) i Sydjylland

    Kickstart-AcademyI dette studiejob bliver du en del af et pre-graduate forløb, hvor du som studerende på sidste år af din kandidat indtræder i et Kickstart-Academy med ambition om fuldtidsansættels..
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Gråsten

    Hos [xxxxx] vil vi være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og vores kunder har ingen binding. Vores produkter og services er yderst fle..
    • IT-supporter
    • Gråsten
    Få mere info
  • It-supporter i Vejle

    Har du en IT-baggrund og solid erfaring med MS Azure? Og kunne du tænke dig at bygge videre på dine kompetencer hos et firma, der er på forkant med teknologien og som oplever stor tilgang af nye ku..
    • IT-supporter
    • Vejle
    Få mere info
  • It-supporter i Sydjylland

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • IT-supporter
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1