Projektjordemoder til videreudvikling af vores telemedicinske tilbud til gravide med komplikationer i graviditeten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du basisjordemoder eller afdelingsjordemoder og kan du se dig selv som den primære jordemoder i videreudviklingen af vores telemedicinske tilbud til gravide med komplikationer i graviditeten, er det måske dig vi står og mangler.

Herlev Hospital har igennem en del år haft et meget velfungerende telemedicinsk tilbud til gravide med øget risiko for udvikling af komplikationer i graviditeten. Nu ønsker vi at gå skridtet videre, og deltage i regionens implementering bl.a. af NEMO (CTG i hjemmet) for udvalgte gravide med eksisterende komplikationer, herunder IUGR, leverkløe, præeklampsi, PPROM m.v.

Du vil skulle stå for oplæring af de gravide i anvendelse af det telemedicinske udstyr samt kontrollere de løbende data, de indsender og efter behov være i telefonisk eller videokontakt med de gravide. Endvidere foregår dataoverførslen fra den gravide til os via MinSP, hvorfor du skal være indstillet på at stå for undervisning og udarbejdelse af støttemateriale til de jordemødre og læger, der kommer til at arbejde med denne del af Sundhedsplatformen.

Du vil få dit primære arbejdssted i vores spritnye ’Graviditet, Klinik 1’ (svangreambulatorie), hvor du vil være i et team af jordemødre, læger, sygeplejersker, SSA’er og sekretærer – så der er masser af mulighed for sparring indenfor de forskellige aspekter af dine arbejdsopgaver.

Projektperioden er som udgangspunkt 6 mdr, hvorefter fastansættelse som jordemoder er en mulighed. Stillingen er som udgangspunkt på 32-37 timer, hvoraf den telemedicinske del står for ca. 50%. I projektperioden forventer vi, at du varetager funktionen som telemedicinjordemoder et antal dage ugentligt, som en del af dit projektarbejde.

Når du ikke udvikler telemedicin, indgår du som jordemoder i svangreklyngen (bl.a. Svangreafsnit, Gravidmodtagelse og Igangsættelse af Fødsler) eller fødselsklyngen (Fødeklinik og Fødegang), afhængig af dine præferencer.

Om Telemedicin for Gravide
Telemedicin er sundhedsydelser, der fungerer via informations- og kommunikationsteknologi i stedet for et fysisk besøg i afdelingen. For gravide kan det være fx kontrol i hjemmet med fx BT-målinger, tjek af urin, blodprøver, blodsukker og CTG, og data sendes på aftalte tidspunkter elektronisk til afdelingen, der kontrollerer data og evt kontakter den gravide, ved behov.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads hvor alle er optaget af at sikre gode patientforløb, høj service og tilfredse familier
  • Et højt fokus på kvalitet, nytænkning og faglig udvikling
  • En varieret og interessant hverdag med mange forskellige opgaver og kontakter
  • Et fantastisk mono- og tværfagligt samarbejde, hvor sparring er naturligt integreret i arbejdsgangene. Vi er netop i 2022 begyndt at arbejde målrettet med InterProfessionel Læring og Samarbejde – hvor kvinden og familien er i centrum, og hvor grundstenen er, at vi lærer af, om og med hinanden i et trygt og åbent læringsmiljø.
  • Stor indflydelse på vagtskema; arbejde hver 2. eller 3. weekend
  • Grundig introduktion og oplæring til alle funktioner.


Vi tilrettelægger et personligt introduktionsprogram til dig, så du er 100 procent rustet til at udfylde din nye funktion. Programmet tilrettelægges efter dine kvalifikationer og kompetencer. Udover en grundig introduktion til hele afdelingen, vil du i en periode gå i følgevagt med en kollega.

Udover solid introduktion, har vi løbende - og skemalagt - supervision. Vi afholder årligt MUS med nærmeste leder, har fokus på kompetenceudvikling, ligesom vi har indført en kompetenceplan for alle jordemødre i afdelingen. Alle jordemødre tilbydes 2 årlige kursusdage.

Den profil, vi søger:
  • Har solid klinisk erfaring både fra fødegang, akutmodtagelse for gravide, svangreafsnit og gerne erfaring med telemedicin
  • Kan implementere nye arbejdsgange
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er selvstændig, og kan drive processen i videreudviklingen af Telemedicin i samarbejde med vicechefjordemoder samt Koordinerende Ambulatoriejordemoder.
  • Har gode administrative kundskaber (herunder i SP)
  • Har projekterfaring
  • Brænder for et tæt samarbejde med de gravide
  • Er stærk til at kommunikere og vejlede, både tydeligt og empatisk

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os:

Vicechefjordemoder Mette Olivia Larson, tlf 2130 6008

Chefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz, tlf 2036 6903

Ansøgningsfrist: 15. november 2022

Ansættelsessamtaler: I slutningen af november 2022

Nye omgivelser

I september 2022 flyttede vi ind i det nybyggede Kvinde-Barn-Center, hvor de fleste af vores afsnit nu ligger tæt forbundne. Dette har givet mulighed for et unikt samarbejde på tværs af afsnit og fag, og vi er i fortsat udvikling mhp at optimere vores patientforløb, til stor glæde for vores gravide og deres familier.

Herlev Hospital ligger 6 min. fra Herlev S-togsstation i cykelafstand, og der går flere busser lige til døren. Hvis du bor udenfor Sjælland, kan vi hjælpe dig med pendlerbolig tæt på hospitalet.

Se evt. mere om vores afdeling her

Instagram: Livet på fødeafdelingen Herlev

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Herlev
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

  • Jordemoder i Hvidovre

    Sundhedsplejen i Hvidovre kommune har i 10 år og med stor succes afholdt fødsels- og familieforberedelses kurset for første gangs fødende. Og her kommer du ind i billedet! Som jordemoder kommer d..
    • Jordemoder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Jordemoder i Hvidovre

    Vi søger pr. 1. oktober 2024 en jordemoder på 37 timer/ugen i en stilling, der er delt 50/50 mellem forskning og klinik (basisjordemoder / klinisk jordemoder supervisor) Forskningsprojektet er ram..
    • Jordemoder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Jordemoder i Hvidovre

    Vil du være del af en visionær afdelingsledelse, der sammen med en engageret leder- og medarbejdergruppe skal være med til at udvikle fremtidens Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling?Stillingen som .
    • Jordemoder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Jordemoder i Herlev

    Nu kan du blive en del af vores fødegangsteam og indgå i et positivt samarbejde på tværs af professioner med fokus på patientinddragelse. Sætter du en ære i at yde dit ypperste for de fødende..
    • Jordemoder
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre i Herlev over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1