Nysgerrige og kompetente jordemødre, med lyst til udfordring og læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

søges til et antal faste jordemoderstillinger på vores dejlige fødegang på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.

Vi har fantastiske fysiske rammer i hospitalets Kvinde-barn-hus fra 2020, nye multisensoriske sansefødestuer og svangre- barselsafsnit og børneafdeling lige om hjørnet.
Vi har godt kollegialt fællesskab med jordemødre, som vil lige præcis deres fødegang og hinanden - og vi kan tilbyde mange forskellige måder at tilrettelægge jordemoderarbejdslivet på, alt sammen på et solidt fagligt fundament.

Vi har travlt, blandt andet fordi en del jordemødre selv er på barsel, hvorfor vi har brug for flere jordemoderkolleger. Således er der god mulighed for ansættelse med funktion på fødegangen, samt i svangreambulatorium, barselsambulatorium, Kendt-Jordemoder-Ordning og/eller jordemoder- konsultation.

Hvem er vi
Hjørring fødegang er landets nordligste og bistår årligt i omegnen af 1.500 fødsler fordelt på hospitalsfødsler og hjemmefødsler. Derudover varetager vi graviditetsforløb for et antal gravide, som af forskellige obstetriske årsager visiteres til fødsel i Aalborg.

Vi arbejder i udekonsultationer i 7 forskellige byer i Nordjylland, hvor vi tværfagligt og tværsektorielt har et tæt samarbejde med kommunerne, bl.a. omkring forældreundervisningstilbud.

Frem for alt, så er vi en flok dedikerede skønne jordemødre (siger vores chef), der har det sjovt og godt med hinanden, hvilket bidrager til det gode arbejds- og læringsmiljø. Vi arbejder tæt sammen med social og sundhedsassistenter, sygeplejersker og læger, med hvem vi deler arbejdsplads, læringsrum og spisestue. Derudover lægger vi stor vægt på et åbent og respektfuldt samarbejde i TRIO-gruppen, således at medarbejdere gennem både TR, AMR og ledere sikres indsigt og medbestemmelse i vores fælles arbejdsplads.

Hvem er du
  • Du er uddannet jordemoder med dansk autorisation
  • Du er fagligt bevidst og har lyst til at arbejde med fødsler og alle andre former for jordemoderopgaver på en akut specialafdeling.
  • Du har gode relationelle kompetencer både i forhold til patienter og kolleger, samt lyst til at bidrage til afdelingens fællesskab og gode arbejdsmiljø
  • Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at være konstruktivt problemløsende og tænke ud af boksen.


Faglighed & værdier
Vi er en afdeling i stadig udvikling, hvilket bl.a. understøttes af vores kvalitets- og udviklingsjordemoder med kvalificeret jordemoderfaglig og akademisk baggrund, regelmæssig supervision og endelig det tætte. Vi modtager studerende med forskellig sundhedsfaglig baggrund, bl.a. jordemoder- og medicinstuderende, som ligeledes bidrager positivt til læring og udvikling i vores afdeling. De er vores kommende kolleger og vi sætter en ære i de skal kunne trives, involvere sig og udvikle sig under deres tid i vores afdeling.

Vi arbejder med mentorordning for nyansatte, personligt introduktionsprogram, tilpasset dine erfaringer og kompetencer. Vi har et vedvarende fokus på at skabe de rette betingelser for de ukomplicerede fødsler og at kunne fremme den vaginale fødsel bl.a. med fokus på muligheden for vaginal fødsel af børn i UK og individuelle fødselsplaner frem for elektivt sectio som et led i nedbringelse af sectiofrekvensen.
Der undervises i STAN, oprejste UK-fødsler, rebozo, akupunktur, klinisk vejledning, ligesom der afvikles obstetrisk færdighedstræning. Endelig afholdes regelmæssige audits om faste temaer, ligesom der over året vil være tværfaglige temadage med undervisning og oplæg for hele afdeling ”Kvindesygdomme, graviditet og fødsel”.

Organisering og vagtformer:
Vi har 3 distriktsjordemoderordninger (Kendt- Jordemoder-Ordning), bemandet med i alt 9 jordemødre og dertil 25 fuldtidsstillinger for jordemødre i konventionelt vagtberedskab, med dag-, aften-, natte- og døgnvagter på fødegangen. Derudover er der døgnet rundt en social- og sundhedsassistent i vagt på fødegangen, som indgår i pleje såvel som praktiske opgaver.
Vi har en gruppe særligt erfarne jordemødre, ansat i funktion som koordinerende jordemødre - de går i døgnvagt på fødegangen, hvilket betyder at man som fødegangsjordemoder altid har en sparringspartner tæt på. Vi har både det helt ukomplicerede, hjemmefødslerne og næsten alle former for patologi, efter GA 32. Omkring obstetriske procedurer, og om de patienter der har komplikationer udenfor vores kategori af fødende, samarbejder vi med Aalborg Universitetshospital.

Vi bemander:
  • Et barselsambulatorium, der fungerer i tæt samarbejde med barselsafsnittet. Vi har i flere år arbejdet med ambulante fødsler også for førstegangsfødende, hvor barselsjordemoderen tager på hjemmebesøg.
  • Et nyoprettet svangreambulatorium, som varetager planlagte og akutte graviditetskontroller i samarbejde med vagthavende obstetriker og den koordinerende jordemoder.

Fødeafdelingen og dele af svangre- barselsafsnittet ligger på samme etage, hvilket giver nem og hurtig adgang til samarbejdet omkring vores fælles patientgruppe. Børneafdelingen med neonatalpladser har til huse lige ovenover fødegangen, hvorfor kvalificeret pædiatrisk assistance heller aldrig er langt væk.

Landsdelen og hvad vi ellers kan byde på:
Vi synes selv vi bor i den smukkeste landsdel i Danmark, med frisk luft, skov, hav og strand, med mulighed for naboer tæt på eller luft mellem husene, højt til himlen og et skønt lys.

Har du som jordemoder fået lyst til at afprøve Vendsyssel og den nordligste fødegang i Danmark – og har mod på:
  • et spændende fagligt miljø i udvikling
  • fagligt engagement og sparring
  • gode og sammenhængende forløb for gravide fødende og barslende
  • høj grad af selvstændighed og frihed under ansvar i det daglige arbejde
  • en dedikeret flok jordemoderkolleger, som værner om hinanden og det gode arbejdsmiljø

Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Praktisk info

Tiltrædelse:
1.november 2023

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist: 15. september 2023
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 26. september 2023

Løn- og ansættelsesforhold
Følger gældende overenskomst og forhåndsaftaler.

Hvis du vil vide mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte
Chefjordemoder Laila Hørby på eller tlf. 51147284
Eller
Vicechefjordemoder Tinna Remmer Justsen på eller tlf. 21166964

Læs mere om afsnittet på:
-- ”Kvindesygdomme, graviditet og fødsel” -- ”Fødegang”

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Hjørring
  • Fredag den 15. september 2023

Lignende jobs

  • Jordemoderjob

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0