2 jordemødre søges til fastansættelse på Fødeafsnittet SUH, Roskilde. Mulighed for arbe...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

2 Jordemødre søges til fødeafsnittet på SUH, Roskilde. Har du desuden kompetencer og erfaringer med realisering af nytænkning af jordemoderkonsultationerne, herunder FBT, så passer du godt ind i vores visioner.

Du er meget velkommen til at ringe eller besøge os og høre om, hvordan livet som jordemoder er her. Du kan møde både leder og jordemødre, der er i klinikken.

Her er mulighed for at arbejde i hele feltet med gravide, fødende og barslende kvinder, der, hvor du synes det er mest spændende.

Det tværfaglige samarbejde med læger er hos os kendetegnet ved gensidig respekt og sparring, hvor der er rig mulighed for at udfolde det jordemoderfaglige. Vi har arbejdet med strukturelle tiltag for at styrke samarbejdet; jordemoder/læge konference om aftenen, og en obstetrisk konference hver morgen, hvor alle forløb drøftes hele bordet rundt af studerende, jordemødre og læger, og hvor vi tre gange om ugen gennemgår interessante forløb, også dem, der lykkedes pga. høj faglighed og fokus på styrken i den vaginale fødsel.

Vi har i 2 år arbejdet målrettet med ”Linkøpingmodellen”, hvor der er fokus på at nedbringe sectiofrekvensen hos normale førstegangsfødende, og har set et stort fald i dette tal.

Fødestedets størrelse gør det muligt at fokusere på kontinuitet, og ofte kan du følge de kvinder, du har arbejdet med, gennem hele deres fødsel hos os. Vi fokuserer på at skabe et godt patientforløb og styrke fagligheden hos personalet hele vejen igennem. Vi har kliniske jordemoderspecialister døgnet rundt i tilstedeværelsesvagter, så du altid har en erfaren jordemoder at sparre med.

På vores afdeling ligger svangre-, føde- og barselsafsnit tæt sammen og er jordemoderledede. Her er et dejligt tværfagligt samarbejde og glæde ved kollegaskab, som udtrykkes ved opmærksom omsorg og mange daglige grin. Vi kender hinanden godt.

Er du nyuddannet jordemoder får du mulighed for at bygge dine kompetencer op i et fornuftigt tempo, vi tilbyder et særligt forløb for nyuddannede med blandt andet en netværksmøderække og mentorordning.

Er du mere erfaren, har du mulighed for at få alle dine kompetencer i spil med det samme, samt at bidrage til nye faglige tiltag.

Vi har en ambition om at nytænke de tilbud vi har i graviditeten, både til glæde for familier og jordemødre, og "Fælles beslutningstagning" ser vi tænkt ind. Kan du noget her og har du talent for at videreformidle og organisere, så ser vi en mulighed for at kunne tilbyde timer til dette arbejde i kombination med det kliniske arbejde.

Vi arbejder i 8 og 12 timers vagter, og du vil have mulighed for at få indflydelse på dine arbejdstider, da vi anvender ønskeskema og generelle ønsker fra den enkelte i forhold til vagtsammensætningen.

Vi sammensætter løn ud fra en kompetencelønsmodel, der gør lønforhandling mere overskuelig for den enkelte og giver mulighed for mærkbare tillæg vurderet efter kompetencer.

Afdelingen er en specialafdeling med ca. 2300 fødsler. Vi har en fødegang med seks fødestuer, et svangreafsnit med både ambulante funktioner, igangsættelser og indlagte gravide og en barselsgang med 16 sengepladser og mulighed for overnattende partner. Vi har specialfunktioner i regionen, der betyder at vi har en varieret obstetrik, masser af normale fødsler, men også komplicerede forløb.

Vi har jordemoderkonsultation i Roskilde, samt udekonsultation på tre lokaliteter i optageområdet.

Vi er uddannelsessted for jordemødre og læger og har learninglab på fødegangen. Vi gennemfører obstetriske tværfaglige skills træning og tværfaglig simulationstræning hvert år, hvor vi arbejder med aktuelle obstetriske områder i workshops og med små foredrag .

Vi arbejder målrettet med arbejdsmiljø, både ved lokale tiltag i afsnittene og ved fælles temadage i afdelingen.

Sygehuset ligger lige ved siden af stationen, så det er nemt at komme på arbejde, ligegyldigt hvor i landet du kommer fra.

Ansøgningsfrist d. 22. juni 2020, et bredt sammensat ansættelsesudvalg vil se frem til at modtage din ansøgning.

Samtaler uge: 26

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jordemoder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jordemoder
  • Roskilde
  • Mandag den 22. juni 2020

Lignende jobs

  • Jordemoderjob

    Nordic Medicare rekrutterer sundhedsfagligt personale inden for alle kategorier og har måske lige det jordemoderjob, der passer til dig. I dag er Nordic Medicare at betragte som en af de største ak..
    • Jordemoder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Jordemødre til Føde-/ barselafsnittet, SUH Nykøbin...

    Mindre fødested, tæt på vandkanten og smuk natur, søger nye jordemoderkollegaer. Brænder du for den gode jordemoderfaglighed, den gode graviditet og fødsel, godt kollegialt samarbejde, og har du .
    • Jordemoder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Vikarstilling: Jordemødre til faste stillinger og ...

    Vi søger flere jordemoderkollegaer til føde- og svangreafsnittet på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi er en afdeling i udvikling og ønsker at få flere med på holdet! Vi har ogs..
    • Jordemoder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Klinisk kvalitets- og udviklingsjordemoder

    Klinisk kvalitets- og udviklingsjordemoder, treårigt vikariat. Delt stilling med 12 timers klinik og 25 timers kvalitet og udvikling. Vores kvalitet- og udviklingsjordemoder har fået tre års or..
    • Jordemoder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jordemødre i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte jordemoder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jordemødre.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jordemødre i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som jordemødre
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1